touch of matrix therapeut

Meer energie, zelfvertrouwen en positieve vibes

Ben jij klaar om een onvergetelijke transformatie te ervaren?

12 jaar

Transformatie Coach

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Ik neem jou persoonlijke verlangens mee

GroepsMatrix

Geef jezelf toestemming!

Hi topper,

Amerika is dé voorloper. Maandelijks een coach om in die fijne flow te blijven. Of het nou gaat om die ene grote droom, meer zelfvertrouwen, het overwinnen van belemmerende gedachtes of het manifesteren van je droomleven.

Elke maand even opfrissen is dé perfecte manier om je te blijven ontwikkelen. Duur? NEEEEEE... Nu voor maar 33 euro per sessie! MEGA DREAL!!!! 

Dit zijn niet gewoon een paar sessies, maar een reis naar jouw ideale leven, een magische en life-changing ervaring die je nooit zal vergeten.

Wil jij mij elke maand voor jezelf? Elke eerste dinsdag van de maand om 20;30 uur zul je Live met mij gaan om samen te werken aan het manifesteren van jouw wensen en verlangens. Jij ziet mij wel, ik zie jou niet. Kan je een keer niet? Geen probleem, alles wordt opgeslagen.

Neem de eerste stap en sluit je aan bij de GroepsMatrix. Het is tijd om te bruisen en te schitteren en jouw leven te leiden zoals jij dat wilt. Laat mij je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Ontsnap aan oude belemmeringen

Een Online GroepsMatrix is geen training!

Je kan het een beetje vergelijken met meditatie, maar er zit zeker een verschil in.

GroepsMatrix is een holistische sessie die zich richt op het oplossen van blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Het maakt gebruik van verschillende technieken, zoals visualisatie, energetische healing en bewustwording van belemmerende overtuigingen.

Door deze Online GroepsMatrix sessie laat je negatieve patronen bruisend transformeren! Maak je ruimte vrij in je bewustzijn, laad je op met energie en fun, en sta positief open voor alles wat je wilt manifesteren!

De deelnemers zien elkaar niet, maar wetenschappelijk is bewezen dat we als mensen met elkaar in verbinding staan. Het is alsof we allemaal via een soort "digitale snelweg" met elkaar connecten, net zoals huizen en telefoons met elkaar verbonden zijn.

Dit komt omdat we allemaal deel uitmaken van een groter energieveld.

Bij een Online GroepsMatrix maken we gebruik van deze verbondenheid. Daarom geef ik het Live en heeft het extra kracht als iedereen er dan ook bij is. Het is een unieke ervaring waarbij we samenwerken in dit energieveld om positieve verandering te creëren.

Ik hoop dat deze tekst duidelijk en begrijpelijk is. Stuur mij gerust een privé bericht op social media als je nog vragen hebt. 💜

Het is tijd om jouw manifestatiekracht te omarmen en te genieten van de voordelen die deze 3 bonussen bieden. Snellere resultaten, een ondersteunende gemeenschap en een gepersonaliseerde sessie die jouw blokkades doorbreekt – dit is wat jouw droomleven werkelijkheid maakt. Aarzel niet langer, want deze sprankelende kansen liggen binnen handbereik!

Manifestatie GroepsMatrix

Bonus 1 - Manifestatie Magie voor Snellere Resultaten!

Ontdek exclusieve manifestatietechnieken in de GroepsMatrix die jouw verlangens moeiteloos naar je toe brengen. Visualisatie, affirmaties en energetische uitlijning zorgen voor een hogere frequentie en creëren overvloed, vreugde en vervulling in jouw leven. Versnel jouw manifestatieproces met deze betoverende bonus!

Manifestatie GroepsMatrix

Bonus 2 - Besloten Groep: Samen Manifesteren!

Word lid van onze liefdevolle gemeenschap van gelijkgestemde zielen en ervaar onvoorwaardelijke steun op jouw manifestatiereis. Deel jouw ervaringen, ontvang inspiratie en maak nieuwe vriendschappen. Als deelnemer krijg je persoonlijke begeleiding van mij, de manifestatietrainer. Samen creëren we een sprankelende en bruisende realiteit!

Manifestatie GroepsMatrix

Bonus 3 - Gepersonaliseerde Manifestatie Matrix

Beantwoord na aanmelden vijf belangrijke vragen over jouw verlangens, obstakels en blokkades. Zonder je naam te noemen, integreer ik deze informatie in onze krachtige Online GroepsMatrix sessie. Ervaar de magie van collectieve intentie en ervaar een diepgaande transformatie van jouw specifieke blokkades. Deze bonus opent de deur naar een moeiteloze manifestatie van jouw dromen!

Mijn transformatieve reis met GroepsMatrix: Groei, kracht en zelfvertrouwen!


The Power of Change!

Wat een ongelooflijk cadeau! 

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar de energie stroomde door me heen, en ik vond het prachtig en bijzonder. Ik ben dankbaar dat ik me heb aangemeld. Ik voel me heerlijk ontspannen en relaxed. Ontzettend bedankt, Nicole!

Manifestatie Groei Tips

Karen

Van begin tot einde een betoverende ervaring! 

Soms voelde mijn lichaam als een licht veertje en op andere momenten zo stevig als lood, maar beide sensaties voelden perfect in balans. Het vertrouwen groeide vanzelf. De begeleiding van Nicole was werkelijk fantastisch en van onschatbare waarde.

GroepsMatrix Review

Juliëtte 

Wow, wat een geweldige ervaring was dit! 

Ik voelde de energie diep in mijn lijf stromen, en ik zei volmondig 'kom maar op!' Mijn verlangens kwamen werkelijk naar me toe, en ik voelde me ongelooflijk krachtig - en dat gevoel blijft zelfs nu nog hangen. Tijdens de sessie voelde ik me vrij, licht en ontspannen. Ik kreeg een prachtig inzicht: ik mag altijd mezelf zijn, en nu kan ik dat ook echt.

GroepsMatrix Online

Claudy

Touch of Matrix Vergoeding

Ontdek de Sprankelende Ik

Mijn naam is Nicole Hop, ik ben dé Nederlandse manifestatie expert, transformatie coach en publieke spreker. Ik sta klaar om je mee te nemen op een opwindende reis van transformatie. Laten we samen ontdekken hoe je je volledige potentieel kunt benutten en je doelen kunt verwezenlijken. Ik kijk ernaar uit om je te inspireren, motiveren en begeleiden op deze bijzondere reis naar een stralend leven. Laten we beginnen!"

Laat alle ruis en blokkades los en creëer de ruimte om te leven zoals jij dat wilt. 

Manifesteren kan ik je Leren

€99,-

Nu €33,-

Manifesteer je ideale leven

Ik maak gebruik van verschillende Manifestatie technieken gebaseerd op Quantum Wetenschap, waaronder de "5-Minute Manifestuin Techniek". Deze krachtige methode zal je helpen je manifestaties te versnellen, duidelijkheid te krijgen over je wensen en zelfs een schoonmaakritueel om letterlijk meer ruimte in je lichaam te creëren. Zo kun je alle informatie en verlangens bruisend tot je nemen. Het wordt echt fantastisch!


Na afloop zul je ontspannen en rustig verder kunnen slapen, klaar om de volgende dag te bruisen van energie, vol rust en vertrouwen.

Touch of Matrix Nicole

Nieuw! Online GroepsMatrix gebaseerd op kwantumfysica in combinatie met de wet van aantrekking.

Ben je op zoek naar meer geluk, vervulling en succes in je leven? Wil je loslaten wat je tegenhoudt en jezelf in je volle kracht zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Met mijn GroepsMatrix wil ik je begeleiden op een reis naar binnen, waar je kunt ontdekken wat jou echt gelukkig maakt en wat jouw diepste verlangens zijn. Het is gebaseerd op het kwantum en wetenschappelijk bewezen technieken, maar zonder te zakelijk te zijn. Ik geloof dat mijn bewezen methode niet alleen een wetenschap is, maar ook een kunst. Het is een innerlijke reis die je helpt om in contact te komen met je ware zelf en je te verbinden met de oneindige mogelijkheden van het universum.

Mijn sessies zijn ontworpen om je te helpen alle ballast los te laten en echt jouw pad van geluk te kiezen. Ze zullen je ondersteunen bij het manifesteren van je droomleven, waarin je in je eigen kracht staat en vol vertrouwen je dromen achterna gaat. Ze zullen je helpen om in jezelf te geloven en de sleutel tot manifestatie te ontdekken: het geloof in je eigen dromen.

Dus, nodig ik je uit om jezelf een moment van rust en ontspanning te gunnen. Ik beloof je dat het de moeite waard zal zijn.

Hier een kleine preview van hoe de deelnemers zich voelden na één sessie
Review GroepsMAtrix

Laat het feest beginnen, want ik ben officieel gecertificeerd om jouw GroepsMatrix-avontuur te leiden.

GroepsMatrix en personeelsuitjes