touch of matrix therapeut

Stap voor stap in balans 

Meer energie en positieve vibes

Een Online GroepsMatrix is geen training!

Je kan het een beetje vergelijken met meditatie, maar er zit zeker een verschil in.

GroepsMatrix is een holistische sessie die zich richt op het oplossen van blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Het maakt gebruik van verschillende technieken, zoals visualisatie, energetische healing en bewustwording van belemmerende overtuigingen.

Door deze Online GroepsMatrix sessie laat je negatieve patronen bruisend transformeren! Maak je ruimte vrij in je bewustzijn, laad je op met energie en fun, en sta positief open voor alles wat je wilt manifesteren!

De deelnemers zien elkaar niet, maar wetenschappelijk is bewezen dat we als mensen met elkaar in verbinding staan. Het is alsof we allemaal via een soort "digitale snelweg" met elkaar connecten, net zoals huizen en telefoons met elkaar verbonden zijn.

Dit komt omdat we allemaal deel uitmaken van een groter energieveld.

Bij een Online GroepsMatrix maken we gebruik van deze verbondenheid. Daarom geef ik het Live en heeft het extra kracht als iedereen er dan ook bij is. Het is een unieke ervaring waarbij we samenwerken in dit energieveld om positieve verandering te creëren.

Ik hoop dat deze tekst duidelijk en begrijpelijk is. Stuur mij gerust een privé bericht op social media als je nog vragen hebt. 💜

Mijn transformatieve reis met GroepsMatrix: Groei, kracht en zelfvertrouwen!


The Power of Change!

Wat een ongelooflijk cadeau! 

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar de energie stroomde door me heen, en ik vond het prachtig en bijzonder. Ik ben dankbaar dat ik me heb aangemeld. Ik voel me heerlijk ontspannen en relaxed. Ontzettend bedankt, Nicole!

Manifestatie Groei Tips

Karen

Van begin tot einde een betoverende ervaring! 

Soms voelde mijn lichaam als een licht veertje en op andere momenten zo stevig als lood, maar beide sensaties voelden perfect in balans. Het vertrouwen groeide vanzelf. De begeleiding van Nicole was werkelijk fantastisch en van onschatbare waarde.

GroepsMatrix Review

Juliëtte 

Wow, wat een geweldige ervaring was dit! 

Ik voelde de energie diep in mijn lijf stromen, en ik zei volmondig 'kom maar op!' Mijn verlangens kwamen werkelijk naar me toe, en ik voelde me ongelooflijk krachtig - en dat gevoel blijft zelfs nu nog hangen. Tijdens de sessie voelde ik me vrij, licht en ontspannen. Ik kreeg een prachtig inzicht: ik mag altijd mezelf zijn, en nu kan ik dat ook echt.

GroepsMatrix Online

Claudy

Touch of Matrix Vergoeding

Ontdek de Sprankelende Ik

Mijn naam is Nicole Hop, ik ben dé Nederlandse manifestatie expert, transformatie coach en publieke spreker. Ik sta klaar om je mee te nemen op een opwindende reis van transformatie. Laten we samen ontdekken hoe je je volledige potentieel kunt benutten en je doelen kunt verwezenlijken. Ik kijk ernaar uit om je te inspireren, motiveren en begeleiden op deze bijzondere reis naar een stralend leven. Laten we beginnen!"

Meld je hier aan!

Manifesteren kan ik je Leren

Manifesteer je ideale leven

Dit zijn niet gewoon een paar sessies, maar een reis naar jouw ideale leven, een magische en life-changing ervaring die je nooit zal vergeten.

Elke laatste dinsdag van de maand om 20;30 uur zul je Live met mij gaan om samen te werken aan het manifesteren van jouw wensen en verlangens. Jij ziet mij wel, ik zie jou niet.

Laat alle ruis en blokkades los en creëer de ruimte om te leven zoals jij dat wilt. Na afloop zul je ontspannen en rustig verder kunnen slapen, klaar om de volgende dag te bruisen van energie, vol rust en vertrouwen.

Dus, waar wacht je nog op? Neem de eerste stap en sluit je aan bij de GroepsMatrix. Het is tijd om te bruisen en te schitteren en jouw leven te leiden zoals jij dat wilt. Laat ons je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

3 sessies 99,-

GroepsMatrix

Nieuw! Online GroepsMatrix gebaseerd op kwantumfysica in combinatie met de wet van aantrekking.

Ben je op zoek naar meer geluk, vervulling en succes in je leven? Wil je loslaten wat je tegenhoudt en jezelf in je volle kracht zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Met mijn GroepsMatrix wil ik je begeleiden op een reis naar binnen, waar je kunt ontdekken wat jou echt gelukkig maakt en wat jouw diepste verlangens zijn. Het is gebaseerd op het kwantum en wetenschappelijk bewezen technieken, maar zonder te zakelijk te zijn. Ik geloof dat mijn bewezen methode niet alleen een wetenschap is, maar ook een kunst. Het is een innerlijke reis die je helpt om in contact te komen met je ware zelf en je te verbinden met de oneindige mogelijkheden van het universum.

Mijn sessies zijn ontworpen om je te helpen alle ballast los te laten en echt jouw pad van geluk te kiezen. Ze zullen je ondersteunen bij het manifesteren van je droomleven, waarin je in je eigen kracht staat en vol vertrouwen je dromen achterna gaat. Ze zullen je helpen om in jezelf te geloven en de sleutel tot manifestatie te ontdekken: het geloof in je eigen dromen.

Dus, nodig ik je uit om jezelf een moment van rust en ontspanning te gunnen. Ik beloof je dat het de moeite waard zal zijn.

Laat het feest beginnen, want ik ben officieel gecertificeerd om jouw GroepsMatrix-avontuur te leiden.

GroepsMatrix en personeelsuitjes