Wil jij binnen 5 avonden een concreet actieplan om jouw grote droom uit de laten komen?

Weg stress en onzekerheid! Hallo nieuwe, energieke jij!

Coach

10.500+

Volgers op Instagram

Business & Mindset

Na het volgen van deze training heb jij meer vertrouwen, omzet, vrijheid, rust en nieuwe energie.

Pas als jij op persoonlijk vlak groeit, lukt het ook om jouw bedrijf te laten groeien. En andersom geldt hetzelfde, leuk als je bedrijf groeit, maar als jij als persoon stil blijft staan, zul je alleen maar stress ervaren. 

Door mijn coaching ga jij je krachtig en zelfverzekerd voelen, waardoor jij je belemmerende overtuigingen waar je soms niet bewust van bent, loslaat. Door mijn jarenlange expertise in het bedrijfsleven te combineren met persoonlijke geluk kan ik jou helpen in het manifesteren van je droomleven. Ik geef het all-in pakket – alles wat je nodig hebt om next level te gaan. 

Ga mee op reis en creëer jouw ideale leven. Leer hoe jij een sterk en authentiek bedrijf neerzet.  

Jouw sparringspartner

Voordat ik ondernemerscoach was, maakte ik een heftige periode door. Ik werkte toen al 10 jaar als regiomanager en verkooptrainer voor retail- en horecabedrijven. Een fantastische, maar ook super drukke baan. Tegelijkertijd zat ik vol verdriet. Hero, mijn zoon, was geboren met een hersenbloeding.

De omslag in mijn succes ontstond toen ik Manifestatie ging inzetten en mijn mindset heb verander.

‘Oké,’ dacht ik, ‘Dit moet ik anders gaan doen. Ik ga een eigen bedrijf starten!’ Het werd een webshop met mijn eigen label met bedrukte kleding voor het hele gezin.

Ik heb 4 jaar lang met veel plezier de webshop gerund. En wat was het een groot succes! Mijn volgersaantallen op social media groeiden bizar snel. Ik maakte mijn volgers kopende klanten, en nog beter, ook fan van mij. Dit komt omdat ik onder anderen aan personal branding doe. Ook weet ik kanalen in te zetten die niets kosten maar wel kopende klanten opleveren. Ik heb mijn eigen label bedrukte twinning kleding succesvol verkocht in november 2020.

Succes hangt niet af van je opleiding of de hoogte van je IQ. Succes krijg je als je een doorzetter bent. 

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, in deze waardevolle training gaan we stap voor stap in rust en focus aan je bedrijf werken door slimme en simpele technieken toe te passen. Het resultaat: je groeit niet alleen met je bedrijf, maar ook als persoon.

Nicole Hop

Zonder actie geen resultaat!

Dag 1 - Bewustzijn creëren
Je gaat aan de slag met een aantal belangrijke vragen. Jouw antwoorden hierop gaan je ontzettend helpen om te ontdekken wat je nu écht wil in je leven en/of in je bedrijf. Dit geeft inzicht, helderheid en vooral: sturing! Weg met die twijfelmodus – na deze eerste dag weet jij glashelder welke volgende stap je kan gaan zetten. Een echte (re)start.

Dag 2 – Jouw droom helder hebben
Op deze dag staan er 2 onwijs gave opdrachten voor je klaar, waardoor je in een hoge, motiverende energie komt. We gaan ook jouw (werk)omgeving inspirerend maken, zodat je steeds opnieuw herinnerd wordt aan dat wat belangrijk is voor jou. Dit heeft een mega positief effect heeft op hoe je je voelt, en daarmee op jouw nieuwe toekomst. Van deze opdrachten heb je levenslang plezier.

Dag 3 - Vertrouwen
De kers op de taart – en een super belangrijk onderdeel wat in heel veel andere trainingen wordt vergeten. Op deze dag spoelen we al jouw klachten door de wc! Weg met alle sh*t en belemmeringen, zodat jij licht, luchtig en krachtig 2023 in kan gaan. Je verandert je (lage) frequentie, waardoor je in een nieuwe, sterke en zelfverzekerde versie van jezelf kunt gaan staan. Wat we deze dag doen is Life Changing, en onmisbaar als je echt grote sprongen wil maken in jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer (to be)!

Dag 4 - Actie in de taxi
We gaan een groeiplan maken. Waar sta je nu, waar wil je naartoe? Samen maken we concreet welke belangrijke dingen je kan doen om jouw grote droom werkelijk te maken, zodat jouw leven van een 5je of een 6je naar een 10+ gaat!

Dag 5 - Bonus
We sluiten af met een BIG BANG, waarin je alles kunt vragen wat nog in je opkomt nadat de training is afgelopen. ⁠Alle stress en onzekerheid die je nog had rondom ondernemen en je eigen mindset, ruimen we binnen dit uur helemaal op zodat jij 100% kunt gaan rocken met je bedrijf.

EXTRA LIEFDE

Nazorg
t.w.v. €150,-

Denk even na..

Je volgt een training en bent super goed bezig met alle online live lessen. Hoe lekker zou het zijn als je hier een bonus bij krijgt? In de vorm van een mega waardevol vragenuurtje, waarin je alles kunt vragen wat nog in je opkomt nadat de training is afgelopen? ⁠ ⁠Alle stress en onzekerheid die je nog had rondom ondernemen en je mindset, ruimen we binnen dit uur helemaal op zodat jij 100% kunt gaan rocken met je bedrijf!

⁠Dit stukje nazorg mis ik gewoon heel vaak bij andere trainingen. En ik heb maar 1 missie: iedereen die bij mij een training volgt, gaat daarna met nieuwe energie en vol zelfvertrouwen aan de slag.⁠ Met de nazorg als gratis bonus, verzeker ik jou dat je écht alles weet wat je moet weten om er een succes van te maken.⁠

Groei tips voor ondernemers

Het is mij snel duidelijk geworden dat Nicole veel ervaring heeft. Wat mij opvalt is dat ze de juiste vragen stelt, die mij laten nadenken over wat ik echt wil. Daarnaast helpt ze mij om helderheid en inzicht te krijgen in wat prioriteit heeft, waar acties nodig is. Ze geeft sturing in de praktische zaken, daardoor zie ik direct wat er nu nodig is om de volgende stap te zetten. Nicole schept orde, en dat is precies wat ik nodig heb.

Paul - Mijn Krachtpunt

Focus en rust in je bedrijf

Mijn bedrijf is door Nicole in 1,5 maand tijd al zo onwijs hard gegroeid. Mijn producten zijn gratis in meerdere Magazines gekomen zoals De Linda en in oktober kom ik op tv met mijn producten.

Soms hoor je wel eens dat mensen veel geld hebben betaald voor een training waarbij ze uiteindelijk  geen persoonlijke aandacht krijgen of waar er geen ruimte is om vragen te stellen. Nicole doet echt het tegenovergestelde daarvan. Dit stimuleert en bevordert de groei van mijn bedrijf enorm..

Jonie - www.bubbly-j.nl

Prachtig cadeau aan jezelf. 

Wil jij een krachtig leven met meer persoonlijke en zakelijke groei?

Na deze training...

 • Heb je een concreet stappenplan met actiepunten.
 • Geloof jij in je eigen kracht.
 • Weet je een goede balans te vinden tussen werk en privé.
 • Sta jij positief in het leven.
 • Ga je al jouw dromen Manifesteren en weet je precies hoe de wet van aantrekkingskracht werkt.
 • Ga je Next Level met je bedrijf én behaal jij jouw persoonlijke doelen.
 • Ben je van je stress af en voel je geen prestatie druk meer.

Wat krijg je?

 • Meer dan 10 jaar van mijn ondernemerskennis, zodat jouw grote droom werkelijkheid wordt.
 • Je hebt één jaar toegang tot de training, zodat je alles kunt terugkijken.⁠

 • Bij elke les zitten concrete actiepunten en opdrachten om te bouwen aan jouw strategie.

Hoe werkt het?

 •  5 coaching lessen via Zoom: Begin direct met de eerste 2 lessen. De overige 3 lessen worden live via zoom gegeven op 24 en 31 januari + bonus avond op 21 februari om 20:15 uur.
 • Je volgt deze training samen met andere, like-minded ondernemers. Door de magie van de groep kun je elkaar supporten.
 • Toegang tot de besloten community met medeondernemers. Mocht je ergens tegen aan lopen, tips willen uitwisselen of een vraag hebben, dan kan dat daar. Zo kunnen jouw buddies, die ook de training volgen, met je meekijken. Samen sta je sterker.
 • BONUS 21 februari: stel al je vragen over ondernemen in een extra vragenuur nadat de training is afgelopen. Ik verzeker je dat je hiermee ál je stress en onzekerheid over ondernemen uit de weg ruimt en je 100% ready bent om te gaan rocken met jouw bedrijf!
dromen realiseren

Manifesteren en Mindset

De kracht van visualisatie en vertrouwen, ik geloof dat dat gigantisch helpt in het behalen van succes! Het is 1 van de manieren waarin ik me met mijn coaching onderscheid van anderen. Met visualisatie help ik jou om eerst in jouw dromen te geloven. 

Dat zet de deur open om jouw belemmerende patronen op te ruimen. En daarna geef ik je een dot zelfvertrouwen. En dit allemaal op een lichte en luchtige manier. Zo ontstaat er ruimte voor al het moois in jou om tot bloei te komen. Dit maakt jou helemaal ready om in een compleet nieuw leven te stappen - echt life changing.

Manifesteren kan ik je Leren

Samen aan de slag

Jouw ondernemersvragen, dromen en plannen komen in deze training aan bod. Zodat jij vol leuke ideeën en nieuwe energie aan je bedrijf gaat werken. Ik ga je helpen jouw grote droom te realiseren door slimme en simpele strategieën toe te passen, jou te inspireren, waardevolle tips te geven en mijn kennis te delen. Het is echt geen hogere wiskunde! Deze training haalt jou even uit die beperkende tunnelvisie die je onverhoopt creëert als je aan het ondernemen bent. 

Na het volgen van deze training heb je een enorme bak aan inspiratie en een concreet stappenplan. Dit kun je inzetten om meer omzet te genereren, zodat je het geld wat je investeert in deze training snel weer terugverdient.

’Ik heb geen structuur en focus, twijfel enorm en durf geen beslissingen te nemen' dit vertelde Aletta 3 maanden geleden tegen mij. 'Oja, ook wil ik mijn netto omzet verhogen en als ik toch bezig ben wil ik leuke content leren schrijven, nog succesvoller met influenencers werken en daarna kwamen er nog 20 punten.' Wat ik toen dacht? TOF! KOM MAAR DOOR, want ik houd wel van een uitdaging.😁


Nu 12 weken later heeft Aletta alleen al op Instagram 60% meer gerichte bezoekers en is haar netto omzet, boven verwachting, gewoon verVIERvoudigd.


Ook is haar Mindset TOTAAL positief veranderd, ze durft beslissingen te nemen, voelt geen twijfel meer, staat volledig in haar dankbaarheid en staat ook stil bij haar successen.


En dit vind ik zó tof, want mijn trajecten staan bekend als echt NEXT LEVEL. Waarom? Omdat je niet op 1 vlak groeit, maar met je bedrijf en ook maak je een mindset switch, zodat je volledig in je zelfvertrouwen gaat staan.


Afgelopen maandag zei Aletta: ’Nicole, thanks! Je hebt mij precies geholpen naar wens.’


Aletta - Sassy Goods Pruiken

You can.

Als je iets wilt veranderen in je bedrijf, als je iets wilt verbeteren of leuker wilt maken, dan is het tijd om patronen te doorbreken. ⁠Want als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, dan blijven de resultaten ook hetzelfde. ⁠

Jij kunt jouw leven en business veranderen, als jij bereidt bent alles te geven wat in je zit. Ik kan en zal je helpen om die power te unlocken.⁠

Jij gaat voelen en ervaren dat er meer in je zit dan je dacht, dat je sneller, efficiënter en krachtiger bent dan ooit tevoren. Al mijn 1:1 klanten hebben hierdoor binnen een half jaar hun grote droom uit laten komen. Nu ga ik deze waardevolle lessen geven in een fijne en kleine groep.

Nicole Hop
€495,- (of 4 termijnen van €145,-)

Betaal in 1 keer en krijg een korting van €85,-

Door deze training ervaar je zelfliefde en zakelijk succes. Deze training gaat jouw leven positief  veranderen. Je gaat zien dat wat jij voor ogen hebt, ook echt kan.


Als alles mogelijk is, maar dan echt ALLES! Wie ben jij dan in 2023? Hoe ziet jouw bedrijf er dan uit in 2023? Samen gaan wij aan de slag met jouw doelen en intenties!