Touch of Matrix

Ben jij ready om al je klachten achter je te laten?

Wil jij vrijheid, innerlijke rust en zelfvertrouwen?

Ja, dat wil ik!

12 jaar

Transformatie Coach

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Persoonlijk geluk & optimaal gezond zijn

Touch of Matrix stimuleert het zelfhelende vermogen van het lichaam en zorgt ervoor dat de energie weer vrij kan stromen. Hierdoor worden blokkades opgeheven en verdwijnen klachten.

Touch of Matrix is geschikt voor iedereen die zich wil bevrijden van blokkades, pijn, trauma's en belemmerende overtuigingen.

Het Touch of Matrix traject is echt een life-changing ervaring. Het is een sessie die ervoor zorgt dat je letterlijk in je beste versie gaat staan.

Dus ben jij klaar om te transformeren en jezelf te bevrijden van blokkades? Boek dan nu jouw Touch of Matrix sessie en ervaar de kracht van deze bewustzijnsmethode.

In de spotlight op SBS6

Wie is Nicole?

Ik ben Nicole Hop, moeder van twee kinderen en gecertificeerd Touch of Matrix Therapeut. In 2021 heb ik zelf ondervonden hoe inmens en boven verwachting de resultaten van Touch of Matrix sessies kunnen zijn. Door een opstapeling van gebeurtenissen en het overlijden van twee dierbaren, heb ik ervoor gekozen om deze sessies te ondergaan. Dit heeft mij geholpen om blokkades en belemmeringen in mijn dagelijks leven te overwinnen en mijn leven weer op de rails te krijgen.

Als manifestatie en mindset coach was ik al bekend met het belang van een gezonde geest en een positieve mindset, maar Touch of Matrix heeft mij de tools gegeven om nog dieper te gaan en alle blokkades te overwinnen. Nu wil ik graag mijn ervaringen en kennis delen met anderen die hetzelfde willen bereiken.

Mijn praktijk in huis richt zich voornamelijk op dames en heren van 16 jaar en ouder die zich niet lekker in hun vel voelen door gebeurtenissen en traumatische ervaringen. Denk aan overlijden van een dierbare, scheiding, slecht zelfbeeld, overspannen en misbruik. Maar ook als je andere fysieke, mentale en/of emotionele blokkades ervaart, ben je van harte welkom.

Wat mij anders maakt ten opzichte van andere therapeuten? Stel je hebt last van verdriet, een groot (familie) geheim, fysieke klachten, een trauma of een bepaald gedrag waar je vanaf wil komen, dan hoef je NIET te weten waar het vandaan komt! Je hoeft niet de wroeten, graven of generaties in. Je hoeft niet lang de pijn te voelen, je enorm klote te voelen en denken dat het nooit meer goed gaat komen!

Het is wetenschappelijk bewezen dat je helemaal niet hoeft te weten wat nou precies de oorzaak is of de oorsprong van dat jij ervaart. En zo is het! De andere doen het op een ouderwetse manier maar we leven in 2023.

Het enige wat je hoeft te doen is het HIER en NU ervaren en het HIER en NU oplossen. Bewust te zijn!! En het daarna in liefde los te laten, omdat jij krachtiger bent door een sessie bij mij dan ooit ervoor.

Als jij klaar bent om jouw blokkades en belemmeringen te overwinnen en jouw leven weer op de rails te krijgen, dan sta ik voor je klaar. Neem gerust contact met mij op of maak direct een afspraak.

Met warme groeten,

Nicole Hop

touch of matrix therapeut
Ik sta weer AAN!

Dankzij de Touch of Matrix sessies van Nicole heb ik mijn kracht gevonden, ik sta zelfverzekerd rechtop en ik heb geleerd dankbaar te zijn voor de lessen die het leven mij gegeven heeft.


Nicole neemt je liefdevol mee naar je pijnpunten om dat vervolgens achter je te kunnen laten zodat ie zelfverzekerd in het licht kan stappen. De ballast valt letterlijk van je schouders en na afloop voel je je zoveel lichter.


Ik voel mij, dankzij deze waardevolle sessies, heerlijk vernieuwd! Warmte, liefde, geluksgevoel, zelfverzekerd, het stroomt allemaal weer. 

Touch of matrix

Marlies

Ontdek de bewezen stappen

Net dat stapje extra

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wilt zijn.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. Dit zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes, daardoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd door het leven te gaan. 

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Bij een fysiotherapeut of psycholoog pak je slechts één laag van het lichaam aan, waardoor jouw klachten vaak weer na een korte periode terug komen. Bij Touch of Matrix pak je meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Deze methode zorgt onder andere voor zelfvertrouwen, zelfliefde, groei, verbinding en een gevoel van vrijheid op lange termijn. Het helpt je om op een diepere laag datgene los te laten waar je vanaf wilt.

Behind te scènes 

Blokkades transformeren en manifesteren. Touch of Matrix Therapeut. BewustZijn methode.
Blokkades transformeren en manifesteren. Touch of Matrix Therapeut. BewustZijn methode.

Waarom Touch of Matrix? 
Reviews

Ik wilde weer genieten van het leven. Door de sessies van Nicole herkennen ze me thuis niet meer in positieve zin.

Ik ben relaxed, voel me totaal ontspannen.

Als de drang komt om gestrest te raken dan denk ik gewoon terug aan alles wat ik met Nicole besproken heb en voel me dan gelijk weer rustig worden.


- P.

Ik had enorme concentratieproblemen en kon vanuit het niets opeens enorm boos worden.

Ik voel me nu relaxt en voldaan en heb geen chaos meer in mijn hoofd.

Ik kan gewoon vol positieve energie en gefocust aan het werk.


- M.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en merk dat ik nu persoonlijk leiderschap kan nemen. Daardoor maak ik grote sprongen op privé en zakelijk vlak.


Ook ervaren ik totale balans en rust in mijn gezondheid, werk en privéleven.


- K.

De Touch of Matrix behandeling heeft positief effect gehad op mij en op mijn kind.

Ik zie mijn zoon weer wekelijks.

De vibe is heel fijn en we hebben weer een positieve en liefdevolle band.


- E. 

Touch of matrix Gelderland

Trajecten

Wanneer je door Nicole behandeld wil worden, kun je kiezen uit twee opties:

Optie 1 - Traject van 3 losse sessies: Als je kiest voor deze optie, ervaar je het beste resultaat als je 2 sessies binnen 2 weken afneemt en de derde ongeveer 1 maand na de tweede sessie.

Optie 2 - Verwentraject (2 sessies binnen 24 uur + 1 sessie ongeveer 3 weken later): Wil je er even helemaal tussenuit? Boek dan een overnachting bij 1 van de vele overnachtingsopties in de buurt en ga voor het Verwentraject. Je krijgt dan 2 sessies binnen 24 uur. De derde sessie krijg je ongeveer 3 weken later. Ervaar de kracht en heilzame werking van 2 dagen achter elkaar Touch of Matrix. Ontdek de natuur in Garderen en geniet van de stilte en jouw Ware Zijn. Een intense, liefdevolle sensatie voor al je zintuigen en hét recept voor diepe ontspanning.

Waarom is het advies 3 sessies?

Wist je dat het bewuste deel van je bewustzijn nog geen 0.01% is? Het onderbewuste deel is ruim 99.9%. Vrijwel al je gedragspatronen zijn onbewust en daarom ook zo moeilijk te doorbreken! Hoe zou het zijn als jij op een eenvoudige manier leert om bij de informatie in je onderbewuste te komen? Waar zou dan dé grootste verschuiving plaatsvinden? In je onderbewuste natuurlijk...

Je EGO-bewustzijn is een onderdeel van jou. Je ego vindt het fijn om oude, niet-werkende patronen aan te houden, ook al geeft dit alleen maar pijn en verdriet. Je EGO-systeem meldt zich via angst, verdriet, gehechtheid aan pijn en onder andere drama. Met meerdere sessies doorbreek je die oude gewoontes in je onderbewuste. Daarna ga je het vanzelf ook merken in je bewuste deel. Dus, als je het lastig vindt om oude gewoontes te doorbreken en blijvende positieve verandering te creëren in je leven, dan ga je met deze sessies ervaren dat het WEL kan. Jij gaat jouw innerlijke kracht voelen door die meerdere sessies. Daarnaast is het voor je lichaam ook fijn als alles op een rustig tempo gebeurt, verspreid over meerdere sessies.

Hoe werkt het?

De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Garderen, midden in Nederland.

Na aanschaf ontvang je een e-mail met een link. Via deze link plan je zelf je eerste sessie in. Ik stel mijn behandelingen beschikbaar van zondag tot en met vrijdagochtend. Na aanmelding kan de eerste sessie al plaatsvinden binnen 4 werkdagen.

Ga je voor het Verwentraject? Stuur mij dan even een berichtje via social of mail, zodat we samen de 2 dagen kunnen inplannen.

Je ontvangt ook een intakeformulier via de mail. Het ingevulde formulier stuur je uiterlijk 48 uur voor de eerste afspraak retour. Dit onderdeel is heel belangrijk. Hiermee zet je je bewuste en onbewuste delen een stukje open. Zo komt er, voordat de sessie plaatsvindt, al een eerste beweging op gang in de thema's die we gaan behandelen. Dit heeft een positief effect op de behandeling.

Bij beide trajecten hebben we 3 dagen na de laatste sessie een telefonisch 'check in momentje'. Een fijn moment om eventueel nog een vraag te stellen en om te delen over het magische gevoel van de sessie en je vooruitgang.

Touch of Matrix Vergoeding

Quantum-wetenschap omgezet in behandelmethode

De Touch of Matrix behandelingen zijn helemaal op maat gemaakt voor jou. Deze 1:1 sessies halen jou even uit de beperkende tunnelvisie die je onbewust hebt gecreëerd. Als jij 100% van je mentale, fysieke, emotionele en/of spirituele klachten af wilt en als jij bereid bent om je volledig open te stellen, durf ik te zeggen dat jij 100% resultaat gaat ervaren.

Al jouw dromen en mooie plannen komen aan bod en al jouw klachten halen we uit je systeem, zodat jij vol leuke ideeën en nieuwe energie weer gaat leven!

Pas als je accepteert wie je nu bent...kun je helen!

Review 

Ik kan er weer voor gaan!
Ik had al het een en ander gehoord over Touch of Matrix. Alhoewel ik niet wist wat ik precies kon verwachten, voelde ik me meteen welkom bij Nicole. De sfeer bij haar thuis was heel fijn en verzorgd. De eerste sessie was nog wat onwennig, maar tijdens de tweede sessie kwam ik bij een heel diep gevoel, een pijnlijk punt in het diepst van mezelf, waar ik normaal niet bij kan komen. Dat gevoel heb ik weten te omarmen.


Het voelde alsof ik het oude van me af schudde en een nieuw level van het leven instapte. Dat alles wat er geweest is, er mocht zijn. Ik gaf mijn innerlijke kind een knuffel en ik zei dat het goed was. Nu moest ik gaan bouwen met de nieuwe versie van mezelf. Nu moest ik gaan staan waarvoor ik wil staan. 


Nicole heeft me ontzettend veel kracht gegeven in die sessie. Ik wilde haar heel graag een knuffel geven. Als begeleider straalt ze heel veel liefde, warmte, rust en comfort uit. Het is dat ze van m'n eigen leeftijd is, maar ik zou haar bijna een moederfiguur willen noemen.

Mierije, 

@madebymiefotografie

Hoeveel sessies zijn er nodig?

We raden aan om een reeks van drie sessies te volgen om de diepere patronen in jezelf te verkennen en te werken aan veranderingen op de lange termijn. Deze aanpak is gebaseerd op onze opleiding en ervaring.
Touch of Matrix
150 per sessie

Ontvang een Tof Voordeel! Boek in één keer 3 sessies en bespaar 50 euro!

Ontdek de mogelijkheden van Touch of Matrix en zet de eerste stap naar transformatie!

De behandelingen gaan jouw leven helemaal veranderen. Je gaat na 1 sessie al zien, voelen en ervaren dat wat jij voor ogen hebt ook echt kan.


Als jij de factuur op naam van je bedrijf wilt ontvangen (als zijnde behandeling/coaching) wordt het bedrag verhoogd met 21% BTW. Meld je HIER aan als je ondernemer bent en het zakelijk wil boeken.

100% tevredenheidsgarantie

Iedereen is zeer tevreden over de behandelingen.

Nicole Touch of Matrix