Actie aanbieding  

Trek met Zelfvertrouwen Online Jouw Droomklanten Aan

Boost je zichtbaarheid en creëer de omzet waar je naar verlangt, met structuur, pit en zelfverzekerdheid.

wet van aantrekking

Raliza, Marlous en Esther zijn al aan boord!

Ze zijn momenteel bezig om zelfverzekerd te ondernemen met mijn bestseller training. Eind januari doen ze mee met de MasterMind 4-weekse, en wanneer ze zich even wat minder voelen, pakken ze gewoon de Online Touch of Matrix sessie erbij, heb ik speciaal opgenomen voor ondernemers om weer met een positieve vibe te ondernemen.

Voor wie is dit traject?
Voor de gedreven ondernemer die van doorpakken houdt, die nuchterheid combineert met een passie voor spiritualiteit.

Als jij het leven wilt vieren en een zetje nodig hebt om die gigantische flikflak te maken, dan zit je hier perfect. Laten we samen die sprong wagen naar nieuwe hoogten!

Boost je Mindset en Business in 5 stappen!

🔥 1:1 call waarin we jouw strategie groots gaan uitzetten. Binnen 5 werkdagen krijg je niet alleen een schop onder je kont, maar ook een dosis geweldige ideeën! Na onze brainstormsessie ben jij helemaal klaargestoomd om met een energie-boost aan je onderneming te knallen. 
🔥 Je krijgt mijn 2 Online bestseller trainingen waardoor jij je Online Zichtbaarheid minimaal gaat VerVIJFvoudigen, gave content gaat schrijven én de tofste (Reels) video's gaat maken.
🔥 Een jaar lang duik jij in mijn wereld! Waar je een heel jaar lang non-stop vragen kunt afvuren.
🔥 Ontgrendel de kracht van de Matrix Sessie voor meer dan alleen een mindset boost! Laat belemmeringen los en ervaar tijdens de sessie direct empowerment. Creëer zo de essentiële basis om vanuit je Higher Self energie daadkrachtige stappen te zetten voor blijvend succes!
🔥 Ticket voor de gloednieuwe High End MasterMind 4-weekse als jij nu de sprong waagt.


All-in pakket!! Ontdek het gemak van 1 heel jaar lang toegang tot alle online trainingen en de 4 MasterMind lessen, ook rechtstreeks vanaf je mobiel te volgen! Met mijn besloten platform Huddel wordt leren eenvoudig en leuk. Gewoon aanmelden, scrollen en beginnen. Simpel als dat! 🚀

Alles sluit naadloos op elkaar aan. Deze combinatie garandeert dat je jouw volledige potentieel benut en jarenlang met plezier en succes je bedrijf runt!

VerVIERvoudig je omzet door zelfverzekerd zichtbaar te zijn.

Dit programma is als een mega party voor ondernemers die de sterren willen raken! We gaan je Innerlijke power openen. Je gaat weer vol daadkracht en mogelijkheden aan de slag. Je carrière en mindset maken hierdoor een magische transformatie door; je gaat DOEN in plaats van uitstellen, je staat weer AAN.

MEER UITLEG!


🚀 Investeer in jou én je bedrijf voor een ongekende groei in online zichtbaarheid en daadkracht! Normaal: €695

Stap binnen in hét programma voor ondernemers die hun online zichtbaarheid willen transformeren tot ongekende hoogtes! Deze online training is dé bestseller waar alle cursisten heel blij mee zijn. Jouw doelen gecombineerd met mijn kennis, tips en waardevolle lessen gaan zorgen voor een groot succes. Alle lessen leveren jou veel nieuwe energie en leuke ideeën op die jou gaan helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ook maak je door deze training de leukste content, zodat jouw volgers kopende klanten worden.

(Dit via een online training die je een heel jaar lang op je eigen tempo kan volgen - 10 uitgebreide modules).


📹 Creëer spetterende (short) video's met je mobiele vanuit blijdschap. Normaal: €495

Ontdek de geheimen achter het creëren van boeiende video's in de Online Camera Training. Zelfs als je geen technische kennis hebt. Ik deel ook als extraatje geweldige apps waarmee je jouw (short) video's in een handomdraai een professionele uitstraling geeft. (Dit via een online training die je op je eigen tempo kan volgen een heel jaar lang - 11 uitgebreide modules).


🌟 4 Weken intensieve mastermind begeleiding door Nicole! Normaal: €600

Ontvang mijn exclusieve High End lessen, en onderscheid jezelf van de concurrentie! Dit zijn lessen die normaal gesproken exclusief zijn voor mijn 1-op-1 klanten. De begeleiding zal plaatsvinden in een kleine groep gelijkgestemden, allemaal met hetzelfde doel voor ogen. We starten hiermee op 23 januari 2024 (om 20:15). (je start eerst met de 1-op-1 bonus en de online trainingen).


🌈 Laat jouw creatieve kracht bruisen met twee Online Matrix sessies! Normaal: €99,-

Speciaal ontworpen voor ondernemers, biedt deze (meditatie) sessie jou de kans om NU en direct gratis alle stress en onrust los te laten en je bedrijf te laten stralen. Herontdek jouw trots en maak ondernemen moeiteloos en leuk door mijn Online Matrix Sessies!


✨ 1 jaar lang toegang tot alles! Voel de kracht en bereik nieuwe hoogtes! Normaal: €333,-

Laat alle ruis en belemmeringen achter je. Met het All-in Business Traject krijg je een link voor 1 héél jaar lang toegang tot alle online trainingen en lessen, zodat je op je eigen tempo en in alle rust kunt groeien.


💛 Feestelijke Bonus: Als jij de snelle beslisser bent, krijg je een exclusieve gratis online 1-op-1 Business Brainstormsessie van maar liefst één uur met mij, Nicole - een aanbod ter waarde van maar liefst 199 euro! Na aanmelden plannen we gelijk een datum.

Nicole Hop

Het High End Traject: Transformeer Je Mindset, Bouw Een Succesvolle Onderneming En Groei Persoonlijk

Online programma

     57.9% korting!      
van €2422.
Nu €999,- (of 12x93).

Ik sta door de training volledig in mijn zelfvertrouwen. Mijn netto omzet is verVIERvoudigd. Het is beter dan ik had durven dromen.


Nicole maakt alles kleiner en simpeler – of het nu gaat over omzet verhogen, groeien op social media of een goede planning maken. Daardoor wordt het behapbaar en zijn de resultaten boven verwachting.

 

Ik heb geleerd om consequent te werken en eerst de urgente zaken op te pakken (ook al is het geen leuk klusje). Je werkt dan echt áán je bedrijf en dat geeft hele mooie resultaten.

 

Ook een pluspunt vind ik dat de coaching op een relaxed tempo verloopt zodat je alles goed bij kan houden, ondanks je drukke bestaan.

 

Niet alleen mijn bedrijf is enorm gegroeid, maar ik als persoon ook.

Aletta - Eigenaresse webshop sassygoods.nl
Tips voor jouw onderneming

Waarom is het zo cruciaal om online zichtbaarder te zijn? Hoe vaker je gezien wordt, hoe sterker je aanwezigheid. Meer zichtbaarheid betekent meer kansen, meer klanten, meer groei en meer omzet voor jouw onderneming.

Heb je je ooit afgevraagd waarom Reels en videocontent zo essentieel zijn? Deze krachtige tools trekken als een magneet de aandacht van je doelgroep. Ze geven een gezicht aan jouw verhaal, maken het persoonlijk en creëren een diepere connectie. Hierdoor bouw je niet alleen volgers op, maar ook vertrouwen en veel sneller loyale en betalende klanten. Ik help je niet om een "Nicole 2.0" te worden, maar om de beste versie van jezelf te zijn. Een versie die straalt met authenticiteit en kracht.

Naast de online trainingen krijg je ook vier weken High-End coaching, we smeden niet zomaar een (verkoop)strategie, maar een roadmap die jou een jaar lang leidt. Een strategie die doordrenkt is met jouw visie, waarden en doelen. Dit is geen kortetermijnoplossing, maar een investering in jouw duurzame groei en succes.

En als kers op de taart, ontvang je een bonus ter waarde van maar liefst 199 euro! Een gratis online 1-op-1 Business Brainstormsessie van één uur met mij, Nicole. Een uur vol waardevolle inzichten om jouw business naar nieuwe hoogten te brengen.

Grijp deze unieke kans nu en maak een onvergetelijke start voor jouw onderneming! 🌟✨

Wil je groeien? Dan is het ook tijd om blokkades te doorbreken. 

Enkel een strategiecoach, is niet voldoende. Ze richten zich slechts op één laag, jouw mentale laag.

Mijn aanpak is uniek. Ik combineer zakelijke strategieën met Touch of Matrix. In dit programma krijg je twee Online Matrix-sessies. We kijken niet alleen naar de groei van je bedrijf, maar ook naar jouw persoonlijke groei en bloei. Het is een harmonieuze dans tussen wie je bent en wat je wilt bereiken. Dus, als je wilt schitteren, niet alleen met je business maar ook in je innerlijke wereld, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Reacties na de online Matrix-sessie die ik ook een keer live heb gegeven. Jij krijgt deze ook als bonus.

Review GroepsMAtrix