Touch of Matrix Nicole

Jij wilt je business en leven keer 10 laten gaan! 

En vanuit rust en helderheid slimmer en sneller omzet genereren!

Vliegende start!

Direct High-End Deep Dive 1-op-1 Business Brainstorm met Nicole!

100% maatwerk

Transformeer Je Mindset & Bouw Een Succesvolle Onderneming.

Alles is 1 jaar lang terug te kijken.

Met respect voor de tijd ga je oogverblindend schitteren.

Dit is dé All-in Business-transformatie, want met deze MasterMind-training ga je een enorm sterk fundament bouwen en daarnaast ga je dit online zeer sterk en helder naar buiten brengen.

Mijn doel is om jou balans, lef en helderheid te bieden die nodig zijn om productiever en creatiever te worden in je bedrijf. Dit leidt tot groei in omzet, meer rust en focus in je privéleven, harmonie en liefde in relaties, extra 'me-time', en het aantrekken van klanten met een positieve vibe. Het resultaat? Het succesvol creëren van jouw droomleven zonder jezelf voorbij te lopen.

ondernemerscoach

Samen halen we de angel eruit die je groei tegenhoudt.

Je hebt je ideeën glashelder, of wellicht heb je helemaal geen idee meer! Maar op beide vlakken komt het er niet uit. 🥵 Je loopt vast. Je voelt diep vanbinnen dat je meer te bieden hebt dan er nu uitkomt? Geef je business het zetje dat het nodig heeft om op te bloeien! Samen halen we de angel eruit die je groei tegenhoudt. Ontdek moeiteloos ondernemen, trek klanten als een magneet aan en laat je omzet flikflakken! Laat de frustraties achter je en ervaar rust, balans en groei.

Wanneer je de juiste snaar weet te raken met zelfvertrouwen, word jij automatisch de go-to persoon voor jouw klanten. Ze zien in jou de oplossing voor hun problemen, geloven zonder aarzeling dat jouw wereld hen biedt wat ze zoeken. Met onder andere krachtige content bouw je binnen enkele minuten autoriteit op. Zodra ze jou zien, weten ze dat jij degene bent. Er is geen langdurig vertrouwenstraject nodig; één bericht volstaat. En daarna? Ze betalen direct.

Je gaat hierin schitteren, en daarnaast gaan we ook een meesterstrategie ontwikkelen, samen met andere waardevolle elementen die jou en jouw bedrijf helpen om al je wensen tot realiteit te maken.

Door deze all-in traject leer je alle belangrijke trucjes die ik heb gebruikt om mijn online bedrijf in een jaar te laten groeien naar een netto omzet van 6 cijfers.

Voor wie is dit traject?
Voor de ondernemer die houdt van actie, die met beide voeten op de grond staat én een vurige passie heeft voor grote stappen vooruit. Ready to rock, ready for quantum leaps!

Als jij het leven wilt vieren en een zetje nodig hebt om die gigantische flikflak te maken, dan zit je hier perfect. Laten we samen die sprong wagen naar nieuwe hoogten!

2 BONUSSEN

Manifestatie GroepsMatrix

Creëer spetterende (short) video's met je mobiele vanuit blijdschap. Normaal: €495

Ontdek de geheimen achter het creëren van boeiende video's in de Online Camera Training. Zelfs als je geen technische kennis hebt. Ik deel ook als extraatje geweldige apps waarmee je jouw (short) video's in een handomdraai een professionele uitstraling geeft. (Dit via een online training die je op je eigen tempo kan volgen een heel jaar lang).

Manifestatie GroepsMatrix

Speciale verrassing voor jou. Normaal €99 

Ik kan mijn enthousiasme niet meer bedwingen, dus hier is het: ik ben dol op cadeautjes! En omdat jij je aanmeldt, wil ik jou verrassen met iets bijzonders. Een cadeau dat niet alleen waarde toevoegt, maar ook zorgt voor een onvergetelijke verbinding. Het is als een ondernemersboost met een grote glimlach! Dus, ben jij ook gek op cadeautjes en een beetje extra magie? Meld je aan en laten we samen die ondernemersreis met een knal beginnen!

Ontketen jouw potentieel en domineer de markt met mijn all-in training.

klanten consistent kopen

Wow, deze cursus heeft mijn bedrijf naar nieuwe hoogten getild! Het beste deel? Super praktische lessen die mijn visie kristalhelder maken, zowel op socials als op mijn website. En dat is niet alles - Nicole's begeleiding was een gamechanger. Ze staat altijd paraat, klaar om te helpen en te inspireren. Een absolute must!


Deze cursus is gewoon briljant! Elke week duik je in een wereld van masterminds en diepgaande opdrachten, waardoor je stap voor stap jouw doelen bereikt. Nicole's mantra 'met respect voor de tijd' heeft me echt geholpen om mijn visie en aanbod scherp te stellen. En het beste deel? De kans om te sparren met medeondernemers! Geen twijfel mogelijk, dit is dé cursus voor ondernemers die serieus zijn over hun online zichtbaarheid. Geen tijd verspillen aan onzin-DIY's of vage strategieën - hier krijg je concrete resultaten!

Raliza Gallegos Ruiz - www.imagestylecreations.nl

Groei Tips voor Online Ondernemers

Deze cursus was echt een gamechanger voor mij en mijn bedrijf! Het hoogtepunt? Het moment waarop ik mijn passie en product helder voor ogen kreeg, gevolgd door mijn concrete plannen om dit te realiseren.


Dankzij de samenwerking in de groep werd ik extra gemotiveerd, wat resulteerde in een boost aan positieve energie en een geweldige sfeer. Na de 2de les ontving ik maar liefst 2 aanmeldingen voor mijn nieuwe aanbod die ik samen met Nicole heb gecreëerd!


Absoluut, zonder twijfel zou ik deze cursus aanbevelen aan andere ondernemers. Het zit boordevol eye-openers, maar niet vanuit een puur zakelijk perspectief. Het gaat terug naar de kern van wat jij als ondernemer wilt bereiken. Dat is echt van onschatbare waarde. Voor mij was dit een totaal nieuwe manier van leren, en ik ben er enorm dankbaar voor!

Geboortefotograaf Emily - www.momentenfotografie.nl

MEER INFORMATIE

🚀 SCHITTER ONLINE! Begin direct met de online lessen van Nicole. Hierdoor zet jij een onverslaanbare online positionering neer, zodat jouw bedrijf opvalt in de digitale jungle.

- Ik zorg ervoor dat jouw boodschap helder en krachtig naar buiten komt. Van je innerlijke kracht tot je uiterlijke uitstraling, 

- Met een knijter goede branding en een killer strategie verander jij je volgers in kopers, en nieuwe volgers in trouwe klanten.
- Ik help je ook om zelfverzekerd en speels de grootste impact te maken.

- Ik leer je hoe je die omzetten genereert waarvan je droomde. En dat allemaal door Instagram op de juiste manier in te zetten.

- - Ik leer je waardevolle en creatieve content delen op sociale media.

- Maar daar stopt het niet! Google, gratis publiciteit in magazines... we duiken in ALLES!


💥 Brilliance Event op zondag 22 september, waar je in alle rust transformerend zult leren en vol creativiteit en balans je leven en business een Deep Dive gaat geven.

Het wordt een dag vol magie en energie! Je gaat als nieuw de deur uit met bruisende ideeën en super focus, zodat je makkelijk en vol vertrouwen een consistente cashflow kunt genereren.

Begin met een vliegende start door de bovenstaande lessen met volle focus te volgen. Vervolgens ga je door naar het evenement op 22 september, dat gehouden wordt bij Van der Valk in Apeldoorn. Alles vult elkaar aan en zorgt voor een onvergetelijke upgrade, zowel zakelijk als persoonlijk.


🌟KNALLENDE AFSLUITER! BOUW EEN SUPERSTERK FUNDAMENT! Wat je hiervoor hebt gecreëerd, staat als een huis. En met deze lessen zorg je ervoor dat achter de schermen alles top staat, zodat verkopen niet meer als inharken voelt, maar je klant direct JA zegt. We starten hiermee op 24 september! Inclusief 4 live lessen op dinsdagavond om 20:00 uur!
- Leer hoe je de beste salespagina's creëert.
- Ontwikkel 2+ gratis weggevers die leads voor je genereren.
- Lanceer ongelooflijk goede upsell-producten.
- Creëer een fantastische funnel die je omzet verhoogt.
- Je hebt direct toegang tot mijn WhatsApp, waar je 4 volle weken al je vragen op me kunt afvuren om in de juiste frequentie te blijven en succesvol en knallend 2025 in te gaan. 

(Je hebt 1 jaar lang toegang tot alle lessen, zodat je in alle rust de lessen die je nog een keer wilt volgen, ook kunt volgen).

Dit is niet zomaar een training, dit is een VIP-ervaring op het hoogste niveau! Dus pak die kans en laat je business stralen van zelfvertrouwen en positieve energie!

Nicole Hop

Ben jij klaar voor dé Bold Move? 
Betaal in 1 keer en ontvang €238 korting!

  €1250,- (of 12x124).

Echte Successen: Wat de deelnemers al zeggen na 3 lessen.

Tips om consequent klanten binnen te halen

Tips om online te groeien

null

null

null

Boost je Bedrijf

Tips Instagram volgers

Door de online training schrijf ik nu dé leukste content, zijn onze Instagram volgers alleen al vervijfvoudigd en halen we ook serieus veel omzet uit Instagram. Ook hebben wij een leuke klik met onze ideale volgers, doordat je veel leert over personal branding.

Richard

The Money Movement, The Shift!

Je begrijpt dat het opbouwen van een bedrijf en het behalen van goede resultaten tijd, geld en energie kost, maar tegelijkertijd weet je dat het ook moeitelozer, slimmer en intuïtiever kan. Om de top te bereiken, is het slim je te omringen met gelijkgestemde mensen.

En nu het goede nieuws!

Ontdek een betoverende plek waar gelijkgestemde dromers samenkomen! Bij mij krijg je persoonlijke aandacht voor jou en je bruisende onderneming. Ik deel waardevolle inzichten en creatieve ideeën in een sfeer van gelijkwaardigheid. Ik zet je weer 'AAN' om je beste zelf te zijn. Hier mag je dromen, groots denken en zelfs heel veel geld verdienen! 🚀✨

Wat staat er op het menu 1 jaar lang?

- Mastermind? Check.

- 1-op-1 met Nicole? Zeker.

- Een opleiding? Absoluut.

- Een persoonlijke ontwikkelingsreis? Natuurlijk.

- Een weg naar veel meer geld? Absoluut.

- Een transformatie naar een impactvol leven? Bingo.

- 1 heel jaar lang toegang tot de besloten community. Voor persoonlijke vragen, feedback, exclusieve geheimen en inzichten van Nicole


Yess to all ;)

Wauw, wat een fantastische energie heeft deze vrouw. Daarnaast heeft ze ook echt verstand van zaken. Nicole geeft praktische en duidelijke tips en opdrachten waar ik ook echt mee verder kan. Door het volgen van haar training voel ik mij een stuk professioneler en dat straal ik ook uit. Ik trek daardoor veel meer klanten aan.

Nicole is een prachtige combinatie van een mensenmens en een zakenvrouw. Ik leer heel graag van haar.

Mierije

VerVIERvoudig je omzet net als Aletta door zelfverzekerd zichtbaar te zijn.

Dit programma is als een mega party voor ondernemers die de sterren willen raken! We gaan je Innerlijke power openen. Je gaat weer vol daadkracht en mogelijkheden aan de slag. Je carrière en mindset maken hierdoor een magische transformatie door; je gaat DOEN in plaats van uitstellen, je staat weer AAN.

Persoonlijke Coaching

Ben je klaar voor een ultieme upgrade en heb je de ambitie om 10k per maand of meer te bereiken? Kijk dan eens naar dit traject.

Verlang je naar meer dan wat het bovenstaande traject biedt? Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van het Magic Diamond traject, waar je niet zomaar een deelnemer bent, maar een trotse Diamy in Nicole's Circle?

Bereid je voor op een Deep Dive in duurzame en fijne stappen, waarin we samen de frequentie van je zakelijke en persoonlijke leven op magische wijze verhogen. 

Dit traject is voor JOU als:

✨ Je in een positieve mindset leeft.

✨ Je bereid bent te investeren in jezelf.

✨ Je openstaat om gecoacht te worden.

✨ Mijn energie jou inspireert.

✨ Je meer impact wilt maken in de wereld.

✨ Je droomt van een stabiel, bloeiend leven en bedrijf.

✨ Je de moed hebt om groter te denken én te doen.

Grijp deze kans, want het Magic Diamond traject wacht op jou!

Tips Online Ondernemen

Waarom is het zo cruciaal om online zichtbaarder te zijn? Hoe vaker je gezien wordt, hoe sterker je aanwezigheid. Meer zichtbaarheid betekent meer kansen, meer klanten, meer groei en meer omzet voor jouw onderneming.

Heb je je ooit afgevraagd waarom Reels en videocontent zo essentieel zijn? Deze krachtige tools trekken als een magneet de aandacht van je doelgroep. Ze geven een gezicht aan jouw verhaal, maken het persoonlijk en creëren een diepere connectie. Hierdoor bouw je niet alleen volgers op, maar ook vertrouwen en veel sneller loyale en betalende klanten. Ik help je niet om een "Nicole 2.0" te worden, maar om de beste versie van jezelf te zijn. Een versie die straalt met authenticiteit en kracht.

Naast de online trainingen krijg je ook vier weken High-End coaching, we smeden niet zomaar een (verkoop)strategie, maar een roadmap die jou een jaar lang leidt. Een strategie die doordrenkt is met jouw visie, waarden en doelen. Dit is geen kortetermijnoplossing, maar een investering in jouw duurzame groei en succes.

En als kers op de taart, ontvang je een bonus ter waarde van maar liefst 199 euro! Een gratis online 1-op-1 Business Brainstormsessie van één uur met mij, Nicole. Een uur vol waardevolle inzichten om jouw business naar nieuwe hoogten te brengen.

Grijp deze unieke kans nu en maak een onvergetelijke start voor jouw onderneming! 🌟✨