kaartendeck

The Magic Diamond Kaartendeck

Je bent helemaal klaar voor je grote doorbraak!

kaartendeck

The Magic Diamond Kaartendeck

Je bent helemaal klaar voor je grote doorbraak!

100% maatwerk

Dit is mijn eigen, unieke kaartendeck!

12+ jaar

In het vak - mensen helpen groeien

10.500+

Volgers op Instagram

Voor wie is dit kaartendeck bedoeld? Voor degenen die hard werken, of je nu ondernemer bent, medewerker of leidinggevende maakt niet uit. Als je even vastloopt en je jouw innerlijke tijger wilt laten brullen, dan is dit kaartendeck echt voor jou. Met dit kaartendeck wil ik ervoor zorgen dat jij je dromen gaat verwezenlijken, maar wel vanuit een plek van kalmte, evenwicht en vertrouwen. Je zult dit doen met positieve energie, zonder je eenzaam te voelen, want dit kaartendeck wordt jouw metgezel en motivator die altijd klaarstaat. Dit is de kracht van verandering waardoor jij alleen nog maar vooruitgang boekt!

Zakelijk groeien

Turn your GOLD into a DIAMOND!

Stap in de wereld van grenzeloze mogelijkheden met het Magic Diamond kaartendeck. Hier vind je de sleutel tot het verwezenlijken van je diepste verlangens en dromen. Gedragen door krachtig leiderschap, grenzeloos lef en onwrikbare vastberadenheid, brengt dit deck je naar nieuwe hoogten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Met 44 krachtige kaarten in je hand, zet je grote, gedurfde stappen die je normaal gesproken niet zou maken. Voel je beter dan ooit tevoren terwijl alles moeiteloos op zijn plek valt en je een ongekende positieve kracht uitstraalt. Dit kaartendeck neemt je mee naar een staat van ultieme empowerment, waar je de verborgen magie van je eigen leiderschapspotentieel ontdekt.

Vertrouwen hebben in je verlangens en dromen is de sleutel tot het creëren van alles wat je maar wilt, en dit deck is jouw ultieme metgezel op die reis. Met dit deck blijf je constant in een hoge frequentie, leef en werk je vanuit je Higher Self, en trek je moeiteloos aan wat je echt wilt manifesteren. Beschouw deze kaarten als je beste vriend, die je altijd en overal in een energieke vibe brengt en je helpt af te stemmen op jouw toekomst vol mogelijkheden.

Klaar om jouw zakelijke en persoonlijke reis naar de top te versnellen? Geen excuses meer, alleen pure actie! Met het Magic Diamond Kaartendeck geef je jezelf die boost om een echte leider te worden en om die perfecte balans en het onverslaanbare zelfvertrouwen te vinden. Zeg maar dag tegen alles wat je tegenhoudt en hallo tegen de meest badass versie van jezelf, altijd klaar om te schitteren in elke situatie.

Voel je dat extra duwtje in de rug nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen? Trek gewoon een kaartje uit dit geweldige deck. Niet alleen handig voor jou, maar ook perfect voor teambuilding of tijdens coachingssessies. Je vindt er inspirerende quotes, leuke opdrachten en krachtige trucjes om je doelen te bereiken. En het beste van alles? Je krijgt maar liefst 44 kaartjes, verpakt in een waanzinnig mooi doosje dat helemaal bij jouw reis naar succes past.

ER WACHT EEN WERELD OP JE VAN KANSEN EN MOGELIJKHEDEN. 

YOU ARE BORN READY, Jij deinst niet terug voor gedurfde stappen; sterker nog, je haalt er energie uit! Jij hebt de ambitie om dé onbetwiste leider te worden in jouw branche. Je beseft dat succes het grootst is wanneer je die boost ontvangt wanneer jij dat nodig hebt. Laat je leidersgeest vrij en transformeer niet alleen je zakelijk succes, maar ook je privéleven met daadkracht, lichtheid en voldoening.

JIJ BENT EEN DIAMANT EN MAG GROOTS SCHITTEREN

Coaching Online Ondernemer

Deze kaarten zijn als ikzelf: nuchter met een vleugje magie. Ze bevatten humor, inspiratie en actie, waardoor ze je een grote glimlach bezorgen die je hele dag goed maakt. Maar dat is niet alles! Je leert ook belangrijke manifestatietechnieken en je gaat meteen aan de slag, dankzij de eye-openers en krachtige opdrachten die erin zitten. En het beste van alles? Ze zijn ook nog eens perfect om cadeau te geven!

DE MAGIC DIAMOND KAARTENDECK IS..

  • Een bron van verfrissende humor en actie, verpakt in een magische en inspirerende stijl, waardoor elke kaart je een glimlach bezorgt.
  • Een krachtige gids die je essentiële manifestatietechnieken leert, terwijl je tegelijkertijd wordt uitgedaagd om je leiderschapspotentieel volledig te omarmen.
  • Een bron van eye-openers en daadkrachtige opdrachten die je helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel.
  • Het perfecte cadeau voor iedereen die een mix van magie, humor, en empowerment kan waarderen.

EARLY BIRD!

Magic Diamond Kaartendecks worden eind april uitgeleverd. De kaartendeck wordt op dit moment ontworpen door absolute toppers in het vak. Dat betekent niet alleen topkwaliteit, maar ook kaarten en een doosje die gewoonweg magisch mooi zullen zijn. Ik ga je boven verwachting verblijden. Wil je er zeker van zijn dat je ze als een van de eersten in handen krijgt? Wacht dan niet langer en bestel ze nu direct!

focus ondernemen

Nicole Hop

JIJ VERDIENT HET OM GEZIEN TE WORDEN DOOR IEDEREEN. Ik kijk verder dan jij zelf kunt kijken. Ik haal je op een lieve manier uit je tunnel visie, zodat die saboteur van je, die nu nog te veel aan je trekt en je afremt, als sneeuw voor de zon verdwijnt. Niet alleen geef ik je een duwtje in de goede richting, maar ik ben ook goed in het weghalen van dingen die jouw groei tegenhouden.

En weet je, buiten al die zakelijke dromen zorg ik er ook nog eens persoonlijk voor dat je weer helemaal jezelf bent. Ik ben de coach die alles in huis heeft. Met 12 jaar ervaring én mijn diploma als holistisch therapeut kan ik al die rommel en hindernissen voor je wegtoveren. Dus niks staat je meer in de weg om met volle kracht, zowel zakelijk als privé, een echte impact te maken.

GO FOR IT!

Nicole Hop
NU €29,95

JOIN THE DIAMOND EN WORD MAGIC EN POWERFULL!

Claim nu jouw Magic Diamond Kaartendeck en ontdek de kracht van leiderschap en manifestatie op een leuke, daadkrachtige en speelse manier!

Wil je de inspirerende kaartendeck verkopen in jouw (online) winkel? Ontdek de kracht van zelfliefde en empowerment met de unieke kaarten. Neem contact met mij op voor meer informatie over groothandelsprijzen en voorwaarden!