Nicole Hop

Betoverende Sessies en Inspirerende Talks!

Ik wil iedereen prikkelen en enthousiasmeren om vanuit hun beste zelf te leven en te werken! 

Ondernemers coach

Betoverende Sessies en Inspirerende Talks!

Ik wil iedereen prikkelen en enthousiasmeren om vanuit hun beste zelf te leven en te werken! 

12 jaar

Trainer

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Mindset, Business & Social

Als ik op het podium sta, knalt het niet alleen, iedereen transformeert! 

Ik ben ervan overtuigd dat Nederland en België staan te springen om een overvloed aan energieke, zelfverzekerde carrièrebeesten! Geen gedoe meer vanuit frustratie, maar juist bruisend van positieve vibes. Het is tijd dat we leiderschap nemen met een glimlach op ons gezicht, zodat we vanuit pure daadkracht en volledig vertrouwen in ons werk kunnen schitteren. Laten we die positieve energie omarmen en samen een krachtige beweging creëren waarin we allemaal stralen als de carrièrehelden die we diep van binnen zijn.

Bereid je voor op een explosie van motivatie en kracht. Mijn talks brengen niet alleen verandering, maar ook een onvergetelijke transformatie.

Ben jij klaar voor een bruisende ervaring die jouw evenement, team of afdeling naar ongekende hoogten tilt? Ik ben jouw enthousiaste motivator, gereed om jou en je mensen te laten schitteren!

Samen doorbreken we patronen en duiken we in het menselijke ego. Mijn passie wordt aangewakkerd door deze onderwerpen. Bereid je voor op een sprankelende ervaring vol energie en inspiratie. Geen saaie praatjes, maar actie in de taxi. Stap aan boord en laat je verrassen! Na de talk geef ik ook een Live GroepsMatrix sessie, wat enorme waarde toevoegt aan jouw evenement. Dit zorgt ervoor dat iedereen die aanwezig is letterlijk een reis maakt naar hun hogere zelf.

Neem leiderschap

Hoe voorkom je dat je in het 'please-gedrag' valt? Hoe blijf je cool als het vuur je aan de schenen legt? Het antwoord? Neem leiderschap. Maar hé, is die ruimte er wel? Wat als ik je vertel dat ik jou ga helpen die ruimte te creëren? Voor jezelf, de mensen op jouw event of voor je team.


En wie ben ik? 

Als kind vond ik leren ontzettend lastig. Het was een echte struggle die me vaak klein deed voelen. Maar toen besefte ik iets krachtigs: er is een verschil tussen leerniveau en denkniveau. En mijn denkniveau was immens groot. Ik kon groot zien, mogelijkheden visualiseren, en dacht niet in onmogelijkheden. Terwijl anderen rechts gingen, ging ik juist rechtdoor op mijn doel af. En dat bracht me grote resultaten, zelfs op zakelijk niveau. En dit nog steeds.

Op mijn 19e stond ik al aan het roer als manager in een ijssalon in Garderen. Met 70 uur per week en 7 maanden non-stop werken, zette ik mijn eerste stappen in leiderschap. Maar ik stopte niet daar. In die 5 vrije maanden runde ik een restaurant in Putten, en voor mijn 24e had ik zelfs een restaurants opgezet.

Daarna nam ik een sprong naar een nieuw niveau van leiderschap als rayonmanager bij een retailbedrijf met 20 winkels en meer dan 200 personeelsleden onder mijn hoede. Maar het ondernemersbloed stroomde altijd door mijn aderen, dus begon ik mijn eigen webshop met bedrukte twinning kleding voor ouders en kinderen. Na 3 succesvolle jaren verkocht ik deze webshop.

Nu deel ik mijn ervaring en kennis door anderen te trainen en te begeleiden in het vinden van hun volledige leiderschapspotentieel. Ik geloof dat leiderschap niet alleen gaat om zakelijke strategieën, maar ook om persoonlijke groei. Ik help gedreven ondernemers en leidinggevenden om vanuit leiderschap te ondernemen en te groeien, door middel van krachtige sessies die zowel bruisen van energie als diepgang bieden.

En ja, mijn reis naar succes kende ook tegenslagen. Ik heb twee dierbaren verloren, maar zelfs in die donkere tijden heb ik mijn leiderschap niet losgelaten. Want ik weet dat ware leiders niet alleen tegen de wind in kunnen varen, maar ook kunnen schitteren te midden van de storm.

Dus als je op zoek bent naar iemand die een manifestatiekracht bezit, iemand die weet hoe je tegen de stroom in kunt zwemmen en toch kunt schitteren, dan ben ik hier. Laten we samen jouw pad en die van jou leden naar succes bewandelen!


Mijn passie? Heel Nederland en Belgie helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Of het nu gaat om bewuste of onderbewuste obstakels, klachten of informatie-overload, ik breng je terug naar de kern van wie je wilt zijn. Harmonie in werk en leven krijg je weer door mij!

Elke talk is een unieke reis, afgestemd op jouw behoeften en gebracht met een dosis sprankeling die je nergens anders vindt. Mijn grootste droom is om jouw publiek te betoveren op het grote podium.

Ik mocht de Next Leven groep van Succes met je Webshop transformeren met een onvergetelijke dag vol Online Zichtbaarheidsweetjes. En ik mocht de community van Maartje Blijleven in 2023 verblijden met een Online GroepsMatrix-sessie.

Klaar om samen iedereen krachtig te laten handelen in zowel privéleven als carrière. Laten we dan samen schitteren!

Nicole Hop Coach

Enkele opmerkingen van deelnemers na een ONLINE GroepsMatrix sessie

GroepsMatrix Nicole Hop

Enkele opmerkingen van deelnemers na een ONLINE GroepsMatrix sessie

Review GroepsMAtrix

Er zijn 3 opties

Optie 1: Podiumkracht voor Events (NORMAAL €2.000 tot €3.500). NU voor een pilotprijs van 499,- euro!

Mijn grote droom is om niet online, maar op grote podia te schitteren in 2024. Daarom bij de eerste 2 boekingen een mega-korting, zodat ik vanuit daar mijn reviews kan delen. Wat ik graag zou willen, zijn beeldopnames van mijn talk en sessie, plus een bescheiden vergoeding van 499,- euro.

Stel je voor: een sprankelende show op jouw event, waar inzichten en inspiratie samenkomen. Ik sta klaar om jouw evenement te transformeren in een onvergetelijk spektakel. Een podium is niet slechts een platform; het is de plek waar transformatie begint.

Optie 2: Zoom - Zinderend Sessies (€350 tot €600).

Laat ons samenkomen op het digitale podium van Zoom, waar de energie bruist en de inzichten stromen. Mijn sessies zijn als een digitale dans van inspiratie en empowerment, speciaal ontworpen om de vonk in iedereen aan te wakkeren.

Optie 3: Locatie - Lef voor Afdelingen (vanaf 800 euro). NU voor een pilotprijs van 499,- euro!

Breng de magie naar jouw kantoor of favoriete locatie! Mijn aanpak is als een verfrissende wind voor jouw team. We duiken diep in thema's die er toe doen, waarbij iedereen zich gehoord en geïnspireerd voelt.

Wat ik graag zou willen, zijn beeldopnames van mijn talk en sessie, plus een bescheiden vergoeding van 499,- euro.

Nicole Hop

Fuck it! You can...

Stel je voor dat je de angst gewoon in de ogen kijkt en zegt: 'Jij bepaalt niet meer mijn koers!' Wat gebeurt er dan? Nou, let op, want doorzetten, zelfs als je denkt dat het onmogelijk is, is niet alleen GEWELDIG, het is een powermove! Het geheim? Zet die ene badass stap voorwaarts! Jij gaat niet alleen enorm groeien, maar je gaat ook al je waanzinnige dromen manifesteren. Voel je die energie al gieren? Lekker!! Laten we samen dat podium van doorzettingsvermogen veroveren en een oorverdovend applaus geven aan het feit dat JIJ en de rest van de aanwezigen powerfull zijn.

Even bellen?

Wat fantastisch dat je hier bent en interesse hebt.

Ik begrijp dat je nog wat vragen hebt voordat je definitief instapt. Daarom nodig ik je van harte uit om even te bellen voor een persoonlijk gesprek op mijn directe nummer: [06-21918754]. Samen kunnen we al jouw vragen beantwoorden, zodat wij samen vol vertrouwen en met een glimlach dit avontuur aangaan.