Marketingstrategieën

1 jaar lang empowerment en vooruitgang

voor slechts 20 euro per maand

12+ jaar

In het vak - ondernemers helpen groeien

10.500+

Volgers op Instagram

Wat zou er gebeuren als je echt je ondernemersplezier vergroot? Hoe zouden je klanten reageren op jouw energie? Hoeveel meer volgers zou je dan krijgen? Hoeveel meer omzet zou je maken? 

Soms raak je verstrikt in de ratrace van geld verdienen, met als resultaat dat het niet loopt zoals je wilt. Dit heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op je naasten. Voor je het weet beland je in een negatieve spiraal van frustratie.

Maar onthoud! Plezier staat voorop, en als je plezier weet vast te houden dan ga je merken dat alles vanzelf gaat stromen! Yes, dan ook je money flow! 

Ik ga je terugbrengen naar de essentie: spelen in je business en plezier maken. Ik ga ervoor zorgen dat jij weer durft te dromen en grote bold moves maakt vanuit flow, allemaal met een glimlach!

Voor slechts 20 euro per maand ontvang je wekelijks een boost van inspiratie en motivatie. Ik zet je in beweging, geef je een visuele schop onder je h•l, zodat je weer vol energie aan de slag kunt :)

Maar dat is nog niet alles! Twee keer per jaar organiseer ik als extraatje een geweldige challenge waar je gratis aan kunt deelnemen. Een kans om je omzet extra te laten groeien, een meesterstrategie te ontwikkelen en met een grote glimlach te manifesteren wat je maar wilt bereiken.

Energiek Ondernemen

LAAT JE GOUD STRALEN ALS EEN SCHITTERENDE DIAMAND! Dit traject is geïnspireerd door Melany, een gedreven ondernemer die me heeft laten inzien hoe belangrijk het is om ook toegankelijk te zijn voor klanten die graag willen groeien maar niet over de financiële middelen beschikken voor grootschalige trajecten. Ondanks financiële beperkingen heeft ze al een mooie basis gelegd en twee keer deelgenomen aan mijn challenge, waarbij ze alles van begin tot eind nauwgezet heeft gevolgd. Haar vastberadenheid en toewijding hebben mij geïnspireerd om dit aanbod te creëren, speciaal voor ondernemers zoals zij, die alles willen geven maar financiële beperkingen ervaren om een grootschalig traject aan te schaffen. Ik geloof niet dat geld een belemmering mag zijn voor ambitieuze ondernemers, daarom heb ik dit traject bedacht. Hiermee krijgen zij de kans om te groeien, om te doen wat ze het liefste willen. Deze training stelt jou in staat om niet alleen je bedrijf te laten groeien, maar ook om daadwerkelijk veel meer omzet te genereren. Het is empowerment in zijn puurste vorm. Mijn doel is dat alle ondernemers na 1 jaar vol vertrouwen kunnen zeggen: 'Nicole, ik wil ook met jou 1:1 samenwerken', omdat ze het geld ruimschoots hebben verdiend door dit programma. Dat is het echte succesverhaal waar ik naar streef.

Ik heb een PRACHTIG aanbod voor je!

Een jaar lang Nicole binnen handbereik voor maar 20 euro per maand

Content Tips

Wekelijkse Boost van Nicole

Ontvang exclusieve toegang tot mijn denkproces, tips en strategieën via wekelijkse spraakmemo's die rechtstreeks naar je worden gestuurd via Voxer. Ben je nog niet bekend met Voxer? Voxer is als WhatsApp, maar dan zonder telefoonnummers. Met slechts één eenvoudige stap kun je de gratis app downloaden. Na aanmelding ontvang je direct automatisch een e-mail van mij waarin ik uitleg hoe je dit simpel en snel kunt doen. Ontdek in de besloten Voxergroep mijn inzichten over het opbouwen van een sterke business, het ontwikkelen van een positieve mindset, het effectief aantrekken van klanten, en alles wat je moet weten over online groei en (personal) branding.

Content Tips

Ik ga twee keer per jaar een waardevolle online (live) challenge organiseren waar je gratis aan kunt deelnemen

De eerste challenge begint op 6 mei. Met deze online 5K challenge zal ik je echt verder helpen op zakelijk gebied. Het gaat je rust en vrije tijd opleveren, omdat je hierdoor gerichte stappen zult zetten, wat ervoor zal zorgen dat je energie opdoet in plaats van verliest. Bovendien zullen de online lessen je een flinke omzet boost geven en ervoor zorgen dat je met super focus aan de slag kunt gaan met een masterstrategie (ze worden ook opgenomen). Geen ingewikkelde technieken of lessen; iedereen kan hieraan deelnemen. Data: Op 6, 7 en 8 mei krijg je een vrij te volgen les die je op je eigen tijd kunt volgen, en het duurt slechts 30 minuten! Maar dat is niet alles - op 15 mei, woensdag om 10:00 uur, kom ik live met jullie samen voor een speciale BONUS-sessie, waar ik al jullie vragen zal beantwoorden.

Content Tips

Een Speciale Bonus

Als kers op de taart ontvang je een exclusief cadeau van mij, als blijk van waardering voor je toewijding aan je eigen groei, transformatie en succes.

Een jaar lang Nicole binnen handbereik voor maar 20 euro per maand

Content Tips

Wekelijkse Boost van Nicole

Ontvang exclusieve toegang tot mijn denkproces, tips en strategieën via wekelijkse spraakmemo's die rechtstreeks naar je worden gestuurd via Voxer. Ben je nog niet bekend met Voxer? Voxer is als WhatsApp, maar dan zonder telefoonnummers. Met slechts één eenvoudige stap kun je de gratis app downloaden. Na aanmelding ontvang je direct automatisch een e-mail van mij waarin ik uitleg hoe je dit simpel en snel kunt doen. Ontdek in de besloten Voxergroep mijn inzichten over het opbouwen van een sterke business, het ontwikkelen van een positieve mindset, het effectief aantrekken van klanten, en alles wat je moet weten over online groei en (personal) branding.
Content Tips

Ik ga twee keer per jaar een waardevolle online (live) challenge organiseren waar je gratis aan kunt deelnemen

De eerste challenge begint op 6 mei. Met deze online 5K challenge zal ik je echt verder helpen op zakelijk gebied. Het gaat je rust en vrije tijd opleveren, omdat je hierdoor gerichte stappen zult zetten, wat ervoor zal zorgen dat je energie opdoet in plaats van verliest. Bovendien zullen de online lessen je een flinke omzet boost geven en ervoor zorgen dat je met super focus aan de slag kunt gaan met een masterstrategie (ze worden ook opgenomen). Geen ingewikkelde technieken of lessen; iedereen kan hieraan deelnemen. Data: Op 6, 7 en 8 mei krijg je een vrij te volgen les die je op je eigen tijd kunt volgen, en het duurt slechts 30 minuten! Maar dat is niet alles - op 15 mei, woensdag om 10:00 uur, kom ik live met jullie samen voor een speciale BONUS-sessie, waar ik al jullie vragen zal beantwoorden.

Content Tips

Een Speciale Bonus

Als kers op de taart ontvang je een exclusief cadeau van mij, als blijk van waardering voor je toewijding aan je eigen groei, transformatie en succes.

Deze challenge is een onderdeel van het traject

null
Boost je Bedrijf
null
Tips om online te groeien

Deze challenge is een onderdeel van het traject

Tips om consequent klanten binnen te halen

Ik zorg ervoor dat jij dé creatiekracht krijgt en vanuit lef Bold Moves gaat maken die jou succesvol zullen maken!

Strategieën voor ondernemers
GROOTS DROMEN, GROOTS DENKEN, GROOTS DOEN. Door de wekelijkse power boost ga ik je leren hoe je met lef de juiste Bold Moves maakt, terwijl je tegelijkertijd een gevoel van rust en vreugde behoudt. Je leert hoe je je echt intens gelukkig voelt en van daaruit alles manifesteert. Je zult leren hoe je elke maand minstens 5k+ netto omzet genereert, terwijl je speelt, plezier hebt en altijd genoeg mensen hebt die zich snel aanmelden.
Tips Online Ondernemen
€ 480,-
€ 240 (of 12 x €20)

Bold Business Booster! Je staat er niet meer alleen voor! Ik ben jouw motivator voor één jaar lang, voor slechts 20 euro per maand. Start op 11 april. Als je nu direct instapt, krijg je er een cadeau van mij bij.

Strategie Online Ondernemen

WIE IS NICOLE. Ik ben een power woman die een moeilijke start heeft gehad. Toen ik kind was, werd er regelmatig gezegd dat ik dom was, waardoor ik dit ook ging geloven. Jarenlang heb ik mezelf kapot gewerkt omdat ik wilde bewijzen dat ik het wel in me had, en in de hoop dat er toch iemand zou zeggen dat ik goed genoeg was. Ik verloor mijn kracht, maar in 2012 vond ik deze ook terug. Ik ben aan mezelf gaan werken, naast mijn 12 jaar trainerservaring heb ik ook mijn therapeuten diploma behaald, en kan ik nu aan iedereen geven wat ik zelf altijd heb gemist maar wel nodig had. Ik doe mijn werk omdat ik er echt blij van word, omdat het mijn passie is en omdat ik in iedereen geloof. Ik zie jou, ik zie een grote versie van je, ik weet dat jij alles kunt, ik kan je lef geven en je vanuit leiderschap laten functioneren. Ik maak jouw succes lichter en leuker.