Video Aspect Ratio: 16:9

FROM GOLD TO DIAMOND

Transformeer je zakelijke dromen naar oogverblindend succes terwijl je rust en balans in je privéleven behoudt

zakelijke strategieën

FROM GOLD TO DIAMOND

Transformeer je zakelijke dromen naar oogverblindend succes terwijl je rust en balans in je privéleven behoudt

Oogverblindende upgrade naar zakelijk succes en persoonlijk geluk.

Zondag 22 september Valk Exclusief in Apeldoorn Landgoedlaan 26

Exclusief: 

Slechts 20 plekken beschikbaar! VOL=VOL

12+ jaar

In het vak - ondernemers helpen groeien

Mensen zeggen vaak: "Nicole, wat heb jij een ongelooflijke manifestatiekracht. Je bedenkt iets, gaat eraan werken en voordat ik met mijn ogen kan knipperen, heb je het gelanceerd en wordt het een succes."

En dat is precies wat ik jou ook ga leren, want snelheid is belangrijk, maar wel vanuit een staat van rust en helderheid, zodat je ook optimaal kunt genieten van je privéleven. Het is essentieel om een stevige basis te hebben en daaromheen creatief te spelen in jouw onderneming vanuit vertrouwen en focus, waardoor je ook echt plezier blijft ervaren in het ondernemen en er consistent omzet binnen stroomt. Door te spelen in je bedrijf naast een goeie basis zal alles soepeler verlopen, voelt sales niet meer als zwaar, ontstaat er een positieve vibe en energie die zowel jouw omgeving als jouw klanten enorm zullen waarderen.

Ik deel mijn kennis en ervaring graag met jou, zodat ook jij kunt schitteren als een diamant.

Actieplan voor online ondernemer

LEIDERSCHAPSEXPERT | SPREKER | VISIONAIR

Het is hoog tijd om het taboe rond 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' te doorbreken. Ik zie jou, ook jouw grote dromen. Ik kan ze zo behapbaar maken dat het niet meer te groot lijkt, want ik zorg ervoor dat je ze in stappen gaat realiseren, zodat je de gedurfde stappen gaat zetten op de juiste manier. Op een liefdevolle manier help ik je uit je tunnelvisie te stappen, open ik de weg naar jouw volledige potentieel en laat ik die innerlijke saboteur van je, die je nu nog te veel beïnvloedt en afremt, als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Met mijn begeleiding is niets meer een obstakel voor jou om werkelijk in jouw grootsheid te staan.

Actieplan voor online ondernemer

LEIDERSCHAPSEXPERT | SPREKER | VISIONAIR. Het is hoog tijd om het taboe rond 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' te doorbreken. Ik zie jou, ook jouw grote dromen. Ik kan ze zo behapbaar maken dat het niet meer te groot lijkt, want ik zorg ervoor dat je ze in stappen gaat realiseren, zodat je de gedurfde stappen gaat zetten op de juiste manier. Op een liefdevolle manier help ik je uit je tunnelvisie te stappen, open ik de weg naar jouw volledige potentieel en laat ik die innerlijke saboteur van je, die je nu nog te veel beïnvloedt en afremt, als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Met mijn begeleiding is niets meer een obstakel voor jou om werkelijk in jouw grootsheid te staan.

It's your time to shine

Een dag waar jouw diepste verlangens tastbare realiteit worden. Dit is geen gewoon event - dit is een epische reis naar het verwezenlijken van jouw grootste dromen. Geen twijfels, geen excuses - alleen pure actie vanuit plezier en nieuwe positieve energie.

Ik wil niet te veel vertellen, maar wat ik wel al kan zeggen is dat je door dit event een meesterstrategie gaat ontwikkelen die je niet alleen drie jaar lang begeleidt, maar je ook leidt naar een ongeëvenaard niveau van succes, focus, rust en vervulling. Je gaat vol vertrouwen, helderheid en lef doelgericht je dromen overtreffen.

Dit is jouw kans om te schitteren als nooit tevoren. Met als kers op de taart een exclusieve groepsmatrix booster en persoonlijke coachingssessies tussendoor zal ik je begeleiden op elke stap van je reis. Geen detail wordt over het hoofd gezien, geen obstakel blijft onoverwonnen.

Dit is ook niet voor iedereen! Ik houd het event klein en huiselijk, dus vol = vol.

Als jij die klant bent die klaar is om te transformeren, om te stralen als een oogverblindende diamant, dan is dit event voor jou. Dit is jouw moment om groots te denken, om te handelen met moed en vastberadenheid, en om de toekomst te creëren waar je altijd van gedroomd hebt.

Reserveer nu direct je plek

Bereid je voor op een bruisende en ontspannen ervaring die je nooit zult vergeten!

2 GRATIS BONUSSEN

Tips Online Ondernemen

5K+ maanden Challenge, zodat je direct een vliegende start hebt.

Spring nu aan boord en neem direct gratis deel aan de 5K+ maanden Challenge. Deze online uitdaging zal je echt snel naar 5k+ maanden brengen met eenvoudige strategieën. Door gerichte stappen te zetten, zul je niet alleen rust en vrije tijd winnen, maar ook energie opdoen. De online lessen zullen je omzet een flinke boost geven en je in staat stellen met superfocus aan de slag te gaan met een masterstrategie.

Geen ingewikkelde technieken alleen 3 hele korte doeltreffende video's met waardevolle lessen en opdrachten. Alle ondernemers kunnen hieraan deelnemen en alles is ook tot 22 september terug te kijken. Daarna ga je door naar het evenement op 22 september, zodat je het laatste kwartaal van 2024 en heel 2025 extra knallend kunt maken! 

Holistische Sessie

Mind-Body Matrix Booster sessie, zodat je elk moment, waar je ook bent, moeiteloos kunt ontspannen en vanuit energie je superfocus weer kunt oppakken.

Op elk moment, waar je ook bent, bieden ze de mogelijkheid om onverwachte ruis, belemmeringen en uitdagingen moeiteloos los te laten wanneer ze zich plotseling aandienen. Dit zorgt ervoor dat je, wanneer je in de relaxmodus bent, dit ook moeiteloos kunt doen. En op het moment dat je aan je business begint, ben je ook vol energie en klaar om eraan te werken. Dit zorgt voor superfocus, balans en blijdschap.

THE MAGIC IS IN YOU

Stel je voor... een leven waarin je gewoon doet, zonder twijfel, puur vanuit passie een ongelofelijk traject, dienst of product neerzet. Dat is precies wat ik vanochtend heb besloten. Ik dacht, 'F*ck it, ik wil gewoon een live event organiseren.' Een intiem event waar iedereen zijn volledige potentieel bereikt. Waar dromen haalbaar worden door mijn masterstrategieën die ik niet langer geheim houd, maar met jou deel. En dat is nog niet alles... ik ga je ook letterlijk transformeren tijdens een ontspannende sessie. Volledig veilig, zonder oordeel. En geloof me, je zult verbluft zijn door de resultaten.

Ik inspireer, motiveer en begeleid ondernemers om de juiste stappen te zetten. En dit keer doe ik het voor het eerste keer live. Het Brilliance Event in de Van der Valk Apeldoorn.

Maar wees snel, want de plekken zijn beperkt. En nu kun je je aanmelden voor een early bird prijs van slechts 99 euro. Een hele dag, van half tien tot vijf uur, volledig verzorgd. Maar wacht, er is meer... als je je nu aanmeldt, mag je gratis deelnemen aan de 5K Challenge op 6 mei. Een online sessie om een vliegende start te maken.

Dus, tromgeroffel... wat gebeurt er als je je hart volgt? Gewoon gaat doen! Als je die ene stap zet die je eigenlijk niet durft? Doe mee en ontdek het zelf. Maar wees snel, ik hou het klein, en weet zeker dat de plekken zo weg vliegen!

Roep je ondernemersvrienden bij elkaar of kom gezellig alleen.

Ondernemerschap

175

€99

Early Bird! Prijs gaat omhoog.

Transformeer je zakelijke dromen naar oogverblindend succes terwijl je rust en balans in je privéleven behoudt.

  • Locatie: Valk Exclusief in Apeldoorn Landgoedlaan 26
  • Tijd: 9:30 - 17:00
  • Inclusief lunch, hapjes en drankjes.