Dankzij deze GRATIS 3-daagse Challenge zal jouw passie weer volop branden, zul je een meesterlijk aanbod creëren, en leer ik je betoverende content schrijven waardoor jouw klanten meteen kopen.

Ik ga je gratis helpen. Dé kans om consistent klanten aan te trekken.

  • Bij de eerste les zorg ik ervoor dat je weer helemaal enthousiast wordt en dat je vanuit leiderschap gaat ondernemen. Dat geeft je de juiste energie, waardoor jouw klanten meteen een positieve vibe van je krijgen!
  • Bij de tweede les gaan we een geweldig aanbod samenstellen waar jouw klanten echt niet omheen kunnen. Ze gaan zien en voelen dat jouw aanbod hun leven écht beter maakt. Hoe gaaf is dat?
  • En dan hebben we les drie, de laatste les van de challenge! Tijdens les 3 ga ik je alles leren over waardevolle content delen op sociale media. Ik laat je zien wat voor soort content je kunt delen en ik leer je zelfs hoe je heel makkelijk content kunt schrijven, zelfs als je nu nog struggelt met het bedenken ervan.
  • Directe toegang tot de lessen. Je hebt twee weken toegang omdat ik wil dat je actie onderneemt in plaats van uit te stellen, zodat je daadwerkelijk resultaten gaat behalen.

  • Start vandaag nog aan je transformatie en laat je Business Succesvol worden. Elke dag (3 dagen lang) ontvang je een mail met een inspirerende les inclusief opdrachten die je heel ver gaan brengen. Zelfs als je nu moeite hebt om je gedachten op papier te zetten, zelfs als je nu laag in je energie zit, zul je na deze challenge weten wat je online wilt delen en hoe je dat met vertrouwen kunt doen. Klaar om te stralen? Kortom! Je krijg de schop onder je billen die je nodig hebt om direct succesvol actie te ondernemen.
Coaching Online Ondernemer

Dit is geen gewone challenge; het is een avontuur waarbij we de creativiteit laten stromen en jouw hersenen laten sprankelen. Bereid je voor op waardevolle inzichten, praktische tips en een flinke dosis motivatie.

The Power of Change!

Wow, deze challenge heeft mijn bedrijf naar nieuwe hoogten getild!

Het beste deel? Super praktische lessen die mijn visie kristalhelder maken, zowel op socials als op mijn website. En dat is niet alles - Nicole's begeleiding was een gamechanger. Ze staat altijd paraat, klaar om te helpen en te inspireren. Een absolute must! Deze cursus is gewoon briljant! Elke les duik je in een wereld van masterminds en diepgaande opdrachten, waardoor je stap voor stap jouw doelen bereikt. Nicole's mantra 'met respect voor de tijd' heeft me echt geholpen om mijn visie en aanbod scherp te stellen. En het beste deel? De kans om te sparren met medeondernemers! Geen twijfel mogelijk, dit is dé training voor ondernemers die serieus zijn over hun online zichtbaarheid. Geen tijd verspillen aan onzin-DIY's of vage strategieën - hier krijg je concrete resultaten!


klanten consistent kopen

Raliza Gallegos Ruiz - www.imagestylecreations.nl

Deze cursus was echt een gamechanger voor mij en mijn bedrijf!

Het hoogtepunt? Het moment waarop ik mijn passie en product helder voor ogen kreeg, gevolgd door mijn concrete plannen om dit te realiseren. Na de 2de les ontving ik maar liefst 2 nieuwe aanmeldingen voor het aanbod wat ik door les 1 heb gecreëerd. Absoluut, zonder twijfel zou ik deze cursus aanbevelen aan andere ondernemers. Het zit boordevol eye-openers, maar niet vanuit een puur zakelijk perspectief. Het gaat terug naar de kern van wat jij als ondernemer wilt bereiken. Dat is echt van onschatbare waarde. Voor mij was dit een totaal nieuwe manier van leren, en ik ben er enorm dankbaar voor!


Groei Tips voor Online Ondernemers
Geboortefotograaf Emily - www.momentenfotografie.nl

Zo krijg je weer plezier in sociale media, trek je meer nieuwe volgers aan en ga je ook nog consequent nieuwe klanten aantrekken.

Touch of Matrix Vergoeding

Wie is Nicole

Ik ben een power woman die een moeilijke start heeft gehad. Toen ik kind was, werd er regelmatig gezegd dat ik dom was, waardoor ik dit ook ging geloven. Jarenlang heb ik mezelf kapot gewerkt omdat ik wilde bewijzen dat ik het wel in me had, en in de hoop dat er toch iemand zou zeggen dat ik goed genoeg was. Ik verloor mijn kracht, maar in 2012 vond ik deze ook terug. Ik ben aan mezelf gaan werken, naast mijn 12 jaar trainerservaring heb ik ook mijn therapeuten diploma behaald, en kan ik nu aan iedereen geven wat ik zelf altijd heb gemist maar wel nodig had. Ik doe mijn werk omdat ik er echt blij van word, omdat het mijn passie is en omdat ik in iedereen geloof. Ik zie jou, ik zie een grote versie van je, ik weet dat jij alles kunt, ik kan je lef geven en je vanuit leiderschap laten functioneren. Ik maak jouw succes lichter en leuker.

12+ jaar

Transformatie Coach

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Persoonlijk Geluk en Zakelijk Succes

Deze challenge is een onderdeel van het traject Boost je Business X10!

Tips om consequent klanten binnen te halen

Boost je zakelijk succes & versterk je innerlijke leider!

Geen Excuses, alleen daadkrachtige actie bij mij. Je Creëert lef, power, vertrouwen & balans door deze Challenge

Na aanmelden heb je direct toegang tot de sessie.

Coaching Online Ondernemer