Touch of Matrix

Ontdek de kracht van familie opstellingen

Voor persoonlijke en gezinsgroei

12 jaar

Transformatie Coach

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Persoonlijke groei en geluk

Wil je graag blokkades opheffen? Dan zijn mijn familieopstellingen zeker iets voor jou en je gezin.

In mijn sessies bied ik een veilige en respectvolle omgeving waarin je jouw eigen innerlijke processen kunt onderzoeken en begrijpen. Ik gebruik technieken zoals familieopstellingen om de energieën en relaties tussen mensen te visualiseren. Dit helpt om verborgen patronen en dynamieken binnen families en groepen te ontdekken en te transformeren.

Of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, conflicten binnen je gezin of onverwerkte trauma's uit het verleden, mijn sessies kunnen je helpen om een dieper begrip te krijgen en verder te groeien. Iedereen is welkom, ongeacht je achtergrond of ervaring met therapie.

Ik raad je aan om samen met je gezin te komen, omdat veel van onze problemen en uitdagingen vaak in familiale relaties geworteld zijn. Door samen deel te nemen, kan je een meer holistisch beeld krijgen van jullie onderlinge dynamiek en elkaar ondersteunen bij jullie persoonlijke en gezinsgroei. Als je bepaalde dingen wilt bespreken waarvan je liever niet hebt dat derden ze horen, voel je vrij om me van tevoren te bellen. We kunnen dan alles in vertrouwen bespreken voordat we verder gaan.

In de spotlight op SBS6

Hoeveel sessies zijn er nodig?

We raden aan om een reeks van drie sessies te volgen om de diepere patronen in jezelf te verkennen en te werken aan veranderingen op de lange termijn. Deze aanpak is gebaseerd op onze opleiding en ervaring in familieopstellingen. Uiteraard begrijpen we dat iedereen uniek is en dat sommige mensen meer of minder sessies nodig hebben om hun doelen te bereiken. Ook kan het voorkomen dat één familielid vaker langs zal komen.

Wie is Nicole?

Ik ben Nicole Hop, moeder van twee kinderen, partner van André en gecertificeerd therapeut. In 2021 heb ik zelf ondervonden hoe immens en boven verwachting de resultaten van deze quantumwetenschap-methode kunnen zijn. Door een opstapeling van gebeurtenissen en het overlijden van twee dierbaren, heb ik ervoor gekozen om deze sessies te ondergaan. Dit heeft mij geholpen om blokkades en belemmeringen in mijn dagelijks leven te overwinnen en mijn leven weer op de rails te krijgen.

touch of matrix therapeut

Hoe werkt het?

De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in huis in Garderen, midden in Nederland.

Na aanschaf ontvang je een e-mail met een link. Via deze link plan je zelf je eerste sessie in. Ik stel mijn behandelingen beschikbaar van zondag tot en met vrijdagochtend. Na aanmelding kan de eerste sessie al plaatsvinden binnen 4 werkdagen.

Je ontvangt ook een intakeformulier per e-mail. Alle deelnemers vanaf 12 jaar mogen dit formulier zelf invullen. Het ingevulde formulier stuur je uiterlijk 48 uur voor de eerste afspraak retour. Dit onderdeel is heel belangrijk. Hiermee zet je je bewuste en onbewuste delen een stukje open. Zo komt er, voordat de sessie plaatsvindt, al een eerste beweging op gang in de thema's die we gaan behandelen. Dit heeft een positief effect op de behandeling.

Bij beide trajecten hebben we 3 dagen na de laatste sessie een telefonisch 'check in momentje'. Een fijn moment om eventueel nog een vraag te stellen en om te delen over het magische gevoel van de sessie en je vooruitgang.

Als er kinderen onder de 18 jaar aanwezig zijn, is het belangrijk dat beide ouders hiermee akkoord gaan.

Familieopstelling

€150

FAMILIEOPSTELLING

Kies tijdens het afrekenen of je wilt genieten van een individuele sessie of deel wilt nemen met het gezin. Na aankoop ontvang je per e-mail een link waarmee je gemakkelijk je eerste sessie kunt plannen. Mijn behandelingen zijn beschikbaar van zondag tot en met vrijdagochtend, dus je kunt snel aan de slag met je persoonlijke groei. Na aanmelding kan je eerste sessie al binnen 4 werkdagen plaatsvinden. Klik op de afrekenknop en begin vandaag nog met het realiseren van jouw persoonlijke groei en transformatie.