Touch of Matrix Nicole

Transformeer je Team: Ontdek de Kracht van GroepsMatrix

Verbeter communicatie, samenwerking en focus voor een productiever team

Ontdek meer!

GroepsMatrix is een geweldige manier om de communicatie en samenwerking binnen een team te verbeteren en om de focus te verleggen naar wat echt belangrijk is.

Een van de grootste voordelen van GroepsMatrix is dat het alle ruis en afleiding in een groep opschonen. De tool helpt om de ware prioriteiten van het team bloot te leggen en om te focussen op wat er echt toe doet. Door de overvloed aan informatie die we dagelijks ontvangen, kan het soms moeilijk zijn om te weten waar we onze tijd en energie aan moeten besteden. GroepsMatrix biedt hierbij uitkomst.

GroepsMatrix is ook een geweldige manier om beter te begrijpen wat iedereen wil bereiken en hoe je elkaar kunt helpen. Het kan ook een goede manier zijn om conflicten op te lossen en om de communicatie te verbeteren.

Het helpt je ook om je carrière naar een hoger niveau te tillen en om de relaties met vrienden en collega's te verbeteren. Het is een levensveranderende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Familieopstelling

Team Power-Up: Ontketen het potentieel van jouw afdeling met de GroepsMatrix-sessie, waarbij de individuele verlangens van elk teamlid worden meegenomen

Bereid je voor op een explosieve en ongelooflijk meeslepende ervaring! Voordat we van start gaan, ontvangt jouw team een intakeformulier in hun mailbox. Dit formulier, dat minstens 48 uur van tevoren teruggestuurd moet worden, speelt een cruciale rol in ons avontuur. Het is namelijk een essentieel onderdeel om bewust te worden van jullie gewoontes en waar de hindernissen liggen. Het vormt dé eerste stap naar de juiste koers!

De antwoorden die we uit deze formulieren halen, vormen het hart van onze GroepsMatrix-sessie. In deze sessie worden jullie behoeften met liefdevolle aandacht behandeld, waardoor alle ruis en obstakels in een serene omgeving worden losgelaten. Dit creëert ruimte voor positieve energie en kracht bij iedere deelnemer.

Bereid je team voor om met een knal van start te gaan, terwijl we gezamenlijk ontdekken wat jullie drijft, wat jullie tegenhoudt en hoe jullie jezelf kunnen bevrijden. Dit is een enerverende reis die jullie niet willen missen. Dus maak je klaar om alle belemmeringen achter je te laten en jezelf over te geven aan de krachtige stroom van positieve energie die jullie te wachten staat!

Ontdek de krachtige mix van zakelijk succes en persoonlijk geluk


😉 EXTRA OPTIE - RETRAITE

Door jezelf uit de dagelijkse routine te halen en een nieuwe omgeving te verkennen, creëer je ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën.

Door samen te werken aan activiteiten en uitdagingen buiten de gebruikelijke werkomgeving, kun je beter begrijpen wie je collega's zijn en hoe je beter met hen kunt samenwerken.

Bovendien kan een retraite weekend of -nacht ook helpen om stress te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen. Door de tijd te nemen om te ontspannen en te reflecteren, kunnen teamleden beter herstellen van de stress van het werk en zich beter concentreren op hun doelen.

GroepsMatrix

Beleef een bruisend avontuur!

Al vanaf 129 euro per persoon!

Als je als team geïnteresseerd bent in het ervaren van de voordelen van GroepsMatrix of retraite weekend of -nacht, aarzel dan niet om contact op te nemen via e-mail op info@nicolehop.nl of telefonisch op 06-21918754. Ik help je graag verder met meer informatie en het plannen van wat  past bij jouw wensen en doelen.

Laten we samen werken aan een succesvol en gelukkig team!

Voordelen voor de werkgever:

  • Verbetering van de teamdynamiek en communicatie.
  • Hogere productiviteit en betere resultaten.
  • Vermindering van ziekteverzuim en personeelsverloop.
  • Betere samenwerking en minder conflicten.

Voordelen voor de werknemers:

  • Inzicht in hun eigen rol en patronen binnen de groep.
  • Mogelijkheid om persoonlijke obstakels op de werkvloer te bespreken.
  • Verbetering van de relaties en communicatie met collega's.
  • Verhoging van het werkplezier en welzijn.

Laat het feest beginnen, want ik ben officieel gecertificeerd om jouw GroepsMatrix-avontuur te leiden.

Nicole Touch of Matrix