Video Aspect Ratio: 16:9

Een Magische Reis van Rust, Leiderschap, Kracht en Verbinding

Stap in een sprankelend, transformerend en liefdevol avontuur.

Strategieën voor ondernemers

Een Magische Reis van Rust, Leiderschap, Kracht en Verbinding

Stap in een sprankelend, transformerend en liefdevol avontuur.

Laat obstakels je niet langer belemmeren! It's your time to shine

Welkom bij deze One Day Retreat. Deze dag biedt jou ontspanning, een kans om even te ontsnappen aan alle prikkels van buitenaf, een dag om zowel persoonlijke als zakelijke doelen te stellen. Het is een dag die jou op langere termijn zoveel gaat geven en opleveren.

Stap uit de ratrace en ga er ook niet meer naar terug. Met deze retreat gaat het om jouw magie en het zetten van werkelijk transformerende stappen. Het is een retreat die je niet snel zult vergeten.

Ik pas onder andere een Power Up Your Life Sessie toe om je te laten ervaren hoe nieuw je je kan voelen. De boost die je van mij ontvangt, is echt magisch.

Ben je er klaar voor om jezelf onder te dompelen in deze bijzondere reis naar transformatie?"

Touch of Matrix Vergoeding

LEIDERSCHAPSEXPERT | SPREKER | VISIONAIR

Mijn missie? Aantonen dat spiritualiteit naadloos samengaat met BIG BUSINESS. Het is hoog tijd om het taboe rond perfectionisme te doorbreken en die wijzende vingers te negeren wanneer je jouw grootsheid wilt tonen. Op een liefdevolle manier help ik je uit je tunnelvisie, open ik de weg naar jouw volledige potentieel en laat ik die innerlijke saboteur van je, die je nu nog te veel beïnvloedt en afremt, als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Met mijn begeleiding is niets meer een obstakel voor jou om werkelijk in jouw GROOTSHEID te staan.

Bereid je voor op een bruisende en ontspannen ervaring die je nooit zult vergeten!

4 Highlights: maar er is veel meer - dit is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Plan van Aanpak

We gaan samen een plan van aanpak maken, een goede basis waarin je bij thuiskomst precies weet wat je anders gaat doen. Want als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Dit plan geeft je alle handvaten om echt in je grootsheid te blijven staan.

Magie

Daarnaast gaan we iets heel tof doen: Hierdoor ga je echt precies zien wat je wilt creëren. In plaats van dat je het alleen opschrijft, is het beeld ook waanzinnig krachtig en inspirerend.

GroepsMatrix -Power Up Your Life Sessie

Ontvang helende energie en laat belemmeringen los, waardoor je innerlijke vrijheid, zelfvertrouwen en balans vindt. Dit is dé sprankelende quantum leap naar de nieuwe versie waar je zo intens naar verlangt! Hierdoor kun je weer leiderschap tonen vanuit volle energie, in overgave en verbinding met jezelf.

Ik ga je leren aarden

Leren aarden is vooral goed voor mensen die zich regelmatig overweldigd voelen, last hebben van stress of angst, moeite hebben met het loslaten van negatieve gedachten, of behoefte hebben aan innerlijke rust en balans. Het kan ook gunstig zijn voor degenen die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf, meer inzicht willen krijgen in hun emoties en verlangen naar persoonlijke groei en welzijn. Kortom, leren aarden is geschikt voor iedereen die zichzelf wil versterken, zowel mentaal als emotioneel.

2 bonussen

dehoorneboeg6

Vanuit mijn hart heb ik nog iets geweldigs voor je in petto.

Een betoverende nazorg!
Houd je mailbox twee weken na de retreat goed in de gaten, want daar wacht iets magisch op je. Een bron van motivatie, innerlijke rust en positieve energie die je verder zal begeleiden op je pad. Het is onze manier om jouw transformatie te ondersteunen, zelfs na de retreat. Laat de sprankels van verwachting alvast door je heen stromen, want er staat iets prachtigs op het punt om jouw wereld te verlichten!
focus ondernemen

Inclusief eten, drinken en gratis parkeren

Uitgebreide lunch, tussendoortje en drinken, bereid met verse ingrediënten uit hun eigen moestuin in hun restaurant. Geniet van culinaire hoogstandjes die je energie geven tijdens jouw verblijf. En alsof dat nog niet genoeg is, betalen we ook jouw parkeergelegenheid.

Heb je een allergie of speciaal dieet? Geen probleem! Geef het aan bij je boeking, en we zorgen voor aangepaste maaltijden die aan jouw wensen voldoen.

Roep je vriendinnen bij elkaar of kom gezellig alleen.

Retreat in Nederland

297

€250 (of 3x99)

Treed binnen in een wereld van puur plezier, waar je zelfvertrouwen groeit en zorgen verdwijnen.

Ben je klaar om te stralen?

Om jezelf volledig te omarmen?

Om alle negativiteit te laten gaan?

En je hart voluit te laten slaan?


- De locatie houd ik nog geheim, maar je kunt er nu al bij zijn. Het enige wat ik kan zeggen, is dat het zich in Midden-Nederland bevindt en goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. EN ik betaal jouw parkeerkosten.

- Datum: zondag 22 september.

- Tijd: 9:30-17:00.

- VOL=VOL (hou van kleine groepjes).


Geniet van een Culinaire Ontdekking: inbegrepen zit een uitgebreide lunch + een heerlijke snack, koffie, thee en een verfrissend sapje.

Laat het feest beginnen, want ik ben officieel gecertificeerd om jouw GroepsMatrix-avontuur te leiden.

Nicole Touch of Matrix