Touch of Matrix Nicole

Een Magische Reis van Rust, Kracht en Verbinding

Stap in een sprankelend en liefdevol avontuur.

Klaar om overvloed te omarmen en in volle glorie te stralen? 

Eens in de zoveel tijd verlangen we allemaal naar een ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven. Een moment om op te laden en onze innerlijke balans te herstellen.

Ontdek de betoverende retraite die we speciaal voor jou hebben samengesteld!

Een unieke ervaring die je innerlijke groei en uiterlijke glow zal laten sprankelen. Dit avontuur begint zodra je aankomt, in het mooiste retraite centrum van Nederland

Er is plek voor 12 personen.

retreat

Maak kennis met Chantal en Nicole, jullie dynamische duo voor een onvergetelijke retreat!

Chantal, de meesteres van ademhalingssessies, verbindingsessies en cacaoceremonies. Ze is dé expert in zelfliefde, gekroond met die titel!

Nicole, de bevrijder van belemmeringen in het dagelijks leven. Ze laat je van binnen en van buiten weer stralen en vol zelfvertrouwen staan. Met haar bewezen formule van manifestatie en quantum-wetenschap zorgt ze voor langdurige resultaten.

Samen creëren we niet alleen een dag vol ontspanning, maar ook een transformatie voor de lange termijn.

Bereid je voor op een bruisende en ontspannen ervaring die je nooit zult vergeten!

4 Highlights: maar er is veel meer - dit is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Verken de stilte in de pauzes - Prachtige Natuur

Een moment van innerlijke rust. Ontdek de Adembenemende Schoonheid in de pauzes van de Hoorneboegse Heide.

Cacaoceremonie

Een heerlijke reis naar het hart, waar je diepere verbinding en vreugde zult ervaren.

GroepsMatrix - Touch of Matrix

Ontvang helende energie en laat belemmeringen los, waardoor je innerlijke vrijheid, zelfvertrouwen en balans vindt. Dit is dé sprankelende quantum leap naar de nieuwe versie waar je zo intens naar verlangt!

Ik ga je leren aarden

Leren aarden is vooral goed voor mensen die zich regelmatig overweldigd voelen, last hebben van stress of angst, moeite hebben met het loslaten van negatieve gedachten, of behoefte hebben aan innerlijke rust en balans. Het kan ook gunstig zijn voor degenen die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf, meer inzicht willen krijgen in hun emoties en verlangen naar persoonlijke groei en welzijn. Kortom, leren aarden is geschikt voor iedereen die zichzelf wil versterken, zowel mentaal als emotioneel.

De Verbindingen Ademhaling sessie

Hier duiken we in de kracht van ademhaling en ontdekken we hoe je deze kunt gebruiken om jezelf te verbinden, zodat je vol zelfvertrouwen en met een hart vol zelfliefde elke dag kunt omarmen. Adem in, adem uit, en maak je klaar om te stralen!

3 bonussen

focus ondernemen

Inclusief eten, drinken en gratis parkeren

Uitgebreide lunch, tussendoortje en drinken, bereid met verse ingrediënten uit hun eigen moestuin in hun restaurant. Geniet van culinaire hoogstandjes die je energie geven tijdens jouw verblijf. En alsof dat nog niet genoeg is, betalen we ook jouw parkeergelegenheid.

Heb je een allergie of speciaal dieet? Geen probleem! Geef het aan bij je boeking, en we zorgen voor aangepaste maaltijden die aan jouw wensen voldoen.

dehoorneboeg6

Vanuit ons hart hebben we nog iets geweldigs voor je in petto.

Een betoverende nazorg!
Houd je mailbox twee weken na de retreat goed in de gaten, want daar wacht iets magisch op je. Een bron van motivatie, innerlijke rust en positieve energie die je verder zal begeleiden op je pad. Het is onze manier om jouw transformatie te ondersteunen, zelfs na de retreat. Laat de sprankels van verwachting alvast door je heen stromen, want er staat iets prachtigs op het punt om jouw wereld te verlichten!
Retreat

We bundelen onze krachten en hebben één doel voor ogen.

Jou de ultieme individuele aandacht ook volop geven.
Bij elke adembenemende sessie is er altijd één van ons die de groep begeleidt, terwijl de ander ondersteund. Steek je hand omhoog en Chantal of Nicole zal je bij de hand nemen en je 1:1 begeleiden waar nodig. Wij staan voor je klaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken!

Ook tussen de sessies door is er tijd gereserveerd voor persoonlijke aandacht, zodat de dag voor jou moeiteloos en vol magie verloopt.

Kijk je werkgever eens lief aan, roep je vriendinnen bij elkaar of kom gezellig alleen.

Retreat in Nederland

297

€250 (of 3x99)

Treed binnen in een wereld van puur plezier, waar je zelfvertrouwen groeit en zorgen verdwijnen.

Ben je klaar om te stralen?

Om jezelf volledig te omarmen?

Om alle negativiteit te laten gaan?

En je hart voluit te laten slaan?


- Locatie: Hilversum (ik betaal jouw parkeerkosten & goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer).

- Datum: zondag 25 juni.

- Tijd: 9:30-17:00.


Geniet van een Culinaire Ontdekking: inbegrepen zit een uitgebreide lunch, verse ingrediënten uit hun eigen moestuin, bereid in het restaurant + een heerlijke snack, koffie, thee en een verfrissend sapje.

Laat het feest beginnen, want ik ben officieel gecertificeerd om jouw GroepsMatrix-avontuur te leiden.

Nicole Touch of Matrix