Touch of Matrix Nicole

Een Magische Reis van Rust, Reflectie en Verbinding

Stap in een sprankelend, luxueus en liefdevol avontuur.

Ontdek de Magie: Verbinding, Avontuur en Onvergetelijke Herinneringen!

Eens in de zoveel tijd verlangen we allemaal naar een ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven. Een moment om op te laden en onze innerlijke balans te herstellen. En wat is er nu beter dan dit te doen met bijvoorbeeld je beste vriendinnen, familie of je lieve collega's?

Ontdek de betoverende retraite die we speciaal voor jullie hebben samengesteld!

Een unieke ervaring die jullie dichter bij elkaar zal brengen en jullie innerlijke groei en uiterlijke glow zal laten sprankelen. Dit avontuur begint zodra jullie aankomen op bijvoorbeeld de mooie locatie in Hilversum of de prachtige Landgoed in Groningen. Laten we samen kijken welke het beste bij jouw wensen past.

Kijk je werkgever eens lief aan of roep je vriendinnen bij elkaar.

familieopstellingen

Voorbeeld: 3 dagen - 2 nachten

Geen detail wordt overgeslagen! De retraite is zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van iedereen te voldoen.

Eerste dag:

  • Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen en naar jullie comfortabele accommodaties gebracht, waar het heerlijk ontspannen en tot rust komen is. Het beddengoed is al voor jullie geregeld, dus jullie kunnen meteen neerploffen en genieten van het gezellige samenzijn.
  • We beginnen met een exclusieve GroepsMatrix sessie waar jullie individuele behoeften centraal staan. Deze sessie bruist van inspiratie! Hier kun je vooraf inzichten delen, nieuwe perspectieven ontdekken en tijdens de sessie zelf een bijzondere en waardevolle transformatie ondergaan die echt life changing is.
  • Maar dat is nog niet alles! We jullie mee voor een verkwikkende stilte wandelsessie in de serene natuurlijke omgeving. Terwijl jullie door het prachtige landschap van Groningen dwalen, vinden jullie de rust en harmonie die zo essentieel zijn voor jullie welzijn.


Tweede dag

  • Heb ik een hele waardevolle zelfliefde thema dat perfect aansluit op iedereen zijn behoefte. Via een intakeformulier hebben jullie de kans gekregen om jullie persoonlijke wensen kenbaar te maken. Op basis hiervan zullen we beide exclusieve groepssessie organiseren, speciaal afgestemd op de behoeften en verlangens van iedereen. Deze ongelooflijk sprankelende en betoverende sessies zijn doordrenkt met diepgaande inzichten die jullie levens voorgoed zullen transformeren. Ze vormen de sleutel tot een prachtige persoonlijke groei die jullie stoutste verwachtingen zal overtreffen!
  • Ontdek nu een unieke kans om in alle rust aan de slag te gaan met twee buitengewoon waardevolle opdrachten die een onmiskenbaar positief effect hebben op je energie, lichaam en mindset, en daarmee op jouw toekomst.⁠ Deze transformatieve ervaring biedt heldere actiepunten die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven, waardoor je het komende jaar een stevige basis hebt om op te bouwen. Dit zijn mijn absolute favoriete opdrachten, die ik exclusief en uitsluitend reserveer voor mijn 1-op-1 klanten - een onschatbare waarde die je nu kunt bemachtigen.


Derde dag: 

  • En als kers op de taart sluiten we de dag feestelijk af met een krachtige meditatie die je een volledig gevoel van zelfvertrouwen en voldoening zal geven. Maar dat is nog niet alles! Daarna is er volop gelegenheid om te genieten van de sauna, de prachtige natuur om ons heen en om mij vragen te stellen. Zo kun je letterlijk in een oase van rust en positieve energie naar huis gaan, met een heerlijke vibe die nog lang zal nazinderen.


EXTRA:

  • Koffie, thee, ontbijt én lunch zijn allemaal inbegrepen. Voor het avondeten ligt de keuze helemaal in jouw handen. Ga je uit eten op een sfeervolle locatie, bereid je zelf een culinair meesterwerk, verlang je naar een momentje voor jezelf, of wil je juist samen met de groep iets ondernemen? De beslissing is volledig aan jou. Het is een waar geschenk waarbij jij de regisseur bent van je eigen avond.
  • Gedurende alle 3 de dagen is er tussendoor volop gelegenheid voor persoonlijke vragen op maat. Aarzel niet om mij op te zoeken. Ik sta graag voor je klaar!
  • Tussen de sessies is er voldoende tijd om te genieten van het prachtige landschap. Jullie kunnen ontspannen in de weelderige tuinen of gewoon genieten van elkaars gezelschap terwijl jullie herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Extra optie: Sauna of pak de mountainbike. 

Wil jij als individu ook genieten van een betoverende retraite-ervaring?

Geweldig nieuws! Ik organiseer twee keer per jaar een exclusieve retraite speciaal voor jou.

Stap uit de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in een oase van rust, reflectie en persoonlijke groei. Deze unieke retraite biedt jou de kans om diepgaande inzichten te verkrijgen, nieuwe verbindingen te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren, allemaal in een sfeer van warmte en welzijn.

Meld je ook via onderstaande button aan en maak deel uit van een reis die je leven zal verrijken en transformeren.

GroepsMatrix

1 dag of 1 overnachting is ook mogelijk.

Geniet van weelde, verwennerij en totale ontspanning. Boek nu en ervaar een onvergetelijke ervaring vol luxe en revitalisatie! Al vanaf 129 euro per persoon (hangt af van de hoeveelheid personen en dagen).

Voor groepen van 6 - 30 personen. Als je geïnteresseerd bent aarzel dan niet om contact op te nemen via e-mail op info@nicolehop.nl of telefonisch op 06-21918754. Ik help je graag verder met meer informatie.

Wat is een GroepsMatrix sessie?

Je kan het een beetje vergelijken met meditatie, maar er zit zeker een verschil in.

GroepsMatrix is een holistische sessie die zich richt op het oplossen van blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Het maakt gebruik van verschillende technieken, zoals visualisatie, energetische healing en bewustwording van belemmerende overtuigingen.

Door een (Online) GroepsMatrix sessie laat je negatieve patronen bruisend transformeren! Maak je ruimte vrij in je bewustzijn, laad je op met energie en fun, en sta positief open voor alles wat je wilt manifesteren!

Wetenschappelijk is bewezen dat we als mensen met elkaar in verbinding staan. Het is alsof we allemaal via een soort "digitale snelweg" met elkaar connecten, net zoals huizen en telefoons met elkaar verbonden zijn. Dit komt omdat we allemaal deel uitmaken van een groter energieveld.

Bij een GroepsMatrix maken we gebruik van deze verbondenheid. Het is een unieke ervaring waarbij we samenwerken in dit energieveld om positieve verandering te creëren.

Met mijn GroepsMatrix wil ik je begeleiden op een reis naar binnen, waar je kunt ontdekken wat jou echt gelukkig maakt en wat jouw diepste verlangens zijn. Het is gebaseerd op het kwantum en wetenschappelijk bewezen technieken. Het is een innerlijke reis die je helpt om in contact te komen met je ware zelf en je te verbinden met de oneindige mogelijkheden van het universum.

Mijn sessies zijn ontworpen om je te helpen alle ballast los te laten en echt jouw pad van geluk te kiezen. Ze zullen je ondersteunen bij het manifesteren van je droomleven, waarin je in je eigen kracht staat en vol vertrouwen je dromen achterna gaat. Ze zullen je helpen om in jezelf te geloven en de sleutel tot manifestatie te ontdekken: het geloof in je eigen dromen.

Ik hoop dat deze tekst duidelijk en begrijpelijk is. Stuur mij gerust een privé bericht op social media als je nog vragen hebt. 💜

Laat het feest beginnen, want ik ben officieel gecertificeerd om jouw GroepsMatrix-avontuur te leiden.

Nicole Touch of Matrix