Touch of Matrix

Ben jij ready om al je klachten achter je te laten?

Weer licht, luchtig en krachtig 2023 in.

12+ jaar

Coach en Therapeut

10.500+

Volgers op Instagram
100% maatwerk

Over Nicole Hop

De kracht van visualisatie en vertrouwen, ik geloof dat dat gigantisch helpt in het behalen van succes! Het is 1 van de manieren waarin ik me met mijn coaching onderscheid van anderen. Met visualisatie help ik jou om eerst in jouw dromen te geloven. 

Dat zet de deur open om jouw belemmerende patronen op te ruimen. En daarna geef ik je een dot zelfvertrouwen. En dit allemaal op een lichte en luchtige manier. Zo ontstaat er ruimte voor al het moois in jou om tot bloei te komen. Dit maakt jou helemaal ready om in een compleet nieuw leven te stappen - echt life changing. 

De omslag in mijn succes ontstond toen ik Manifestatie ging inzetten en mijn mindset heb veranderd. 

Ik zou je kunnen vertellen dat ik 'gewoon' een succesvol bedrijf rock en dat alles mij lekker is komen aanwaaien. Maar zo is het niet gegaan. Ik heb diepe dalen doorstaan. Klote pubertijd, 4 jaar niet thuis gewoond. Heb 3 jaar geleden mijn zusje verloren en heb mij onwijs onzeker en machteloos gevoeld toen Hero, mijn zoontje ziek was en 3,5 maand voor zijn leven heeft gevochten. 

Problemen doen ons groeien. Problemen geven vorm aan je leven en aan onze ziel! Ik heb mijn problemen aangepakt door mijn mindset totaal te veranderen en Manifestatie in te zetten. Hierdoor heb ik een succesvol bedrijf neergezet, ondanks alles wat ik heb meegemaakt.

Mijn missie is dat ook jij jouw dromen gaat realiseren. Met Touch of Matrix ga jij dit voor elkaar krijgen!

touch of matrix therapeut

Waarom Touch of Matrix? 
Reviews

Geen stress en prestatiedruk meer

Ik wilde weer genieten van het leven. Door de sessies van Nicole herkennen ze me thuis niet meer in positieve zin.

Ik ben relaxed, voel me totaal ontspannen.

Als de drang komt om gestrest te raken dan denk ik gewoon terug aan alles wat ik met Nicole besproken heb en voel me dan gelijk weer rustig worden.


- P.

Niet meer zo snel overprikkeld en vermoeid

Ik had enorme concentratieproblemen en kon vanuit het niets opeens enorm boos worden.

Ik heb nu twee sessies gehad en voel me relaxt en voldaan wat minder chaos in mijn hoofd oplevert.

Ik kan gewoon vol positieve energie en gefocust aan het werk.


- M.

Ik sta weer positief in het leven

Ik ben erg tevreden met het resultaat en merk dat ik na 2 sessies al persoonlijk leiderschap kan nemen. Daardoor maak ik grote sprongen op privé en zakelijk vlak.


Ook ervaren ik totale balans en rust in mijn gezondheid, werk en privéleven.


- K.

Weer in verbinding met mijn kind

De Touch of Matrix behandeling heeft positief effect gehad op mij en op mijn kind.

Ik heb nu 2 sessies gehad bij Nicole en ik zie mijn zoon weer wekelijks.

De vibe is heel fijn en we hebben weer een positieve en liefdevolle band.


- E. 

Ontdek de bewezen stappen

Net dat stapje extra

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wil zijn.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. En dat zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes. Daardoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd door het leven te gaan. 

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, spreek je bij Touch of Matrix meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Deze methode zorgt onder andere voor zelfvertrouwen, zelfliefde, groei, verbinding en een gevoel van vrijheid. Het helpt je om op een diepere laag datgene los te laten waar je vanaf wilt.

Ik ben nu Touch of Matrix Therapeut in opleiding, ik ben bekwaam en heb alle belangrijke lessen gehad. Februari 2023 ben ik gediplomeerd Touch of Matrix therapeut. Als ik mijn diploma heb, gaan de tarieven omhoog.

Touch of matrix Gelderland

Trajecten

Er zijn 2 mogelijkheden: je kan kiezen tussen 1 sessie of 3 sessies. De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Garderen, midden in Nederland. Nadat je het aantal sessies hebt aangeschaft, ontvang je een e-mail met een link. Via deze link plan je zelf je eerste sessie in. Ik geef behandelingen van maandag tot en met vrijdag. Na aanmelding kan de eerste sessie al plaatsvinden binnen 5 werkdagen.

Ook ontvang je een intakeformulier via de mail. Het ingevulde formulier stuur je uiterlijk 24 uur voor de afspraak retour. Dit onderdeel is heel belangrijk. Hiermee zet je je bewuste en onbewuste delen een stukje open. Zo komt er voordat de sessie plaatsvindt al een eerste beweging op gang in de thema's die we gaan behandelen. Dit heeft een positief effect op de behandeling zelf. 

Touch of Matrix Vergoeding

Quantum-wetenschap omgezet in behandelmethode

De Touch of Matrix behandelingen zijn helemaal op maat gemaakt voor jou. Het is echter geen hogere wiskunde. Deze 1:1 sessies halen jou even uit de beperkende tunnelvisie die je onbewust hebt gecreëerd. Als jij 100% van je mentale, fysieke, emotionele en/of spirituele klachten af wilt en als jij bereid bent om je volledig open te stellen, durf ik te zeggen dat jij 100% resultaat gaat ervaren.

Al jouw dromen en mooie plannen komen aan bod en al jouw klachten halen we uit je systeem, zodat jij vol leuke ideeën en nieuwe energie weer gaat leven!

Touch of Matrix
€99,- (of 3 sessies voor €250,-)

Een nieuwe start

De behandelingen gaan jouw leven helemaal veranderen. Je gaat na 1 sessie al zien, voelen en ervaren dat wat jij voor ogen hebt, ook echt kan.


Je ervaart het beste resultaat als je 2 sessies binnen 2 weken afneemt en de derde ongeveer 1 maand na de 2de sessie. Je ego bewustzijn vindt het fijn om oude, niet-werkende patronen aan te houden. Met meerdere sessies doorbreek je die oude gewoontes en daarnaast is het voor jouw lichaam ook fijn dat alles op een rustig tempo aangepakt wordt en niet alles in 1 sessie.

Vanaf februari 2023 betaal je het standaardtarief:

- 1 sessie: €175,-

- 3 sessies: €435,-

Iedereen is zeer tevreden over de behandelingen.