Nicole Hop Businesscoach

Manifestatie & Mindset Expert

krachtig leven met meer persoonlijke en zakelijke succes.

Nicole Hop Businesscoach

Manifestatie & Mindset Expert

krachtig leven met meer persoonlijke en zakelijke succes.

12+ jaar Coach

& Therapeut

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Business, Social en Persoonlijke Groei

“Sta met één voet in dankbaarheid en met de andere voet in verlangen”

Nicole Hop is dé Nederlandse ondernemerscoach en persoonlijke therapeut gespecialiseerd in Manifestatie en Mindset. Ze coacht ondernemers en particulieren en geeft daarnaast ook Familieopstellingen en Touch of Matrix sessies.

Gas er Hop

Als jij je focust op persoonlijke groei, dan ontstaat dat zakelijk succes vanzelf. Daarom krijg je bij mij het all-in pakket. Soms voel je aan dat er meer uit het/jouw bedrijf en het leven te halen valt, maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken. Zodra jij gelooft dat je het wél kan en ook met persoonlijk groei aan de slag gaat, zul je daadwerkelijk bereiken wat je wilt op zakelijk vlak. Op persoonlijk vlak geloof ik dat iedereen wel wat extra zelfliefde en vertrouwen mag hebben en het goede nieuws is: dit kun je zelf manifesteren!

Laat me dit uitleggen aan de hand van een persoonlijke ervaring. 

Het was februari 2016, ik was hoogzwanger van mijn zoontje Hero en alles ging goed. Toch had ik het gevoel dat er iets niet helemaal klopte – 'Hoe kan nu écht alles goed gaan in mijn leven?' Na een lastig verleden, waarin naar mijn idee nooit iets volledig goed kon gaan, voelde dit moment vreemd. Ik dacht dat er wel iets naars moest gaan gebeuren, omdat niet alles altijd goed kon gaan. Toen gebeurde het ergste wat een moeder kan overkomen, mijn zoontje werd geboren met een hersenbloeding. Mijn partner en ik hebben 3,5 maand in het ziekenhuis geleefd en na drie operaties heeft Hero de bloeding overwonnen. Dit was een van de donkerste periodes in mijn leven. Door de onmacht die ik voelde, leerde ik beetje bij beetje meer in het nu te leven. Ik besloot het roer om te gooien.

Manifesteren kun je leren 

Op dat moment heb ik gekozen om mijn mindset bewust te veranderen. Elke dag uitzenden wat je wel wilt, in positieve woorden, in liefde naar anderen en alles daaromheen wat persoonlijk voor jou belangrijk is. Door je bewust te omringen met mensen die je graag om je heen hebt zal jouw wereld een stuk positiever uit gaan zien, zowel op persoonlijk maar ook zakelijk vlak. Je manifesteert je eigen leven. Het was geen gemakkelijk proces, maar ook zeker niet onmogelijk, jij kunt dit ook! Je moet het wel zelf doen, maar gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Ben jij er klaar voor? 

Manifesteren

‘Alles wat je zegt, denkt en voelt is een directe reflectie op je toekomst!’

Sinds deze wake-up call ben ik me volledig gaan verdiepen in onder andere manifesteren, het veranderen van de mindset, het quantum en het welbekende ego van de mens. Ook ben ik Touch of Matrix Therapeut. Met als doel? Jou helpen zoals ik mijzelf ook heb geholpen. Ik wil het leven van anderen verrijken op een lichte en liefdevolle manier.

In 3 jaar tijd heb ik een succesvol bedrijf opgebouwd en nu help ik jou met het transformeren van jouw blokkades en belemmerende gedachtes. 

Vraag jij je geregeld af waar alle negativiteit in je leven vandaan komt? Waarom alle nare dingen die je meemaakt op jouw pad belanden? Dan help ik jou graag met dit allemaal los te laten en dit niet meer terug te laten komen. We gaan groots denken en manifesteren. Wil je ook weer het maximale uit je bedrijf en jezelf halen? Wil jij je ultieme droomleven manifesteren en de magie proeven van deze wetenschappelijke bewezen formule? Ik help je hier graag bij.

focus ondernemen

Mijn werkverleden

Ik heb 10 jaar als regiomanager en verkooptrainer gewerkt voor bedrijven in de retail en horeca. Ik deed hierin van alles, van coaching op individueel niveau tot mystery shopping en interne begeleiding voor winkels en directie. Een fantastische maar enorm hectische baan. 

Toen heb ik het roer omgegooid en ben ik een succesvolle webshop gestart. Ik heb deze webshop 4 jaar lang met enorm plezier gerund. Op een gegeven moment heb ik besloten om mijn webshop te verkopen en als bevestiging van mijn keuze was mijn webshop binnen 24 uur met grote winst verkocht! 

Ik kon en ben weer gaan doen waar mijn hart echt ligt en waar ik voor opgeleid ben 'mensen coachen en hun (bedrijf) naar een hoger niveau tillen'. Met mijn kennis van nu over manifestatie, persoonlijke groei en Touch of Matrix vond ik het tijd om het zakelijk coachen te verbinden met persoonlijke therapie. Samen tillen we JOU naar een hoger level en behaal jij straks megasuccessen.

Haal je doelen en overtref jezelf!

Pas als jij op persoonlijk vlak groeit, lukt het ook om het/jouw bedrijf te laten groeien. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Leuk als het/je bedrijf groeit, maar als jij als persoon stil blijft staan zal je alleen maar stress ervaren. 

Door mijn coaching ga jij je krachtig en zelfverzekerd voelen, waardoor jij je (on)bewuste belemmerende overtuigingen loslaten. Door mijn jarenlange expertise in het bedrijfsleven te combineren met persoonlijke geluk kan ik jou helpen in het manifesteren van je droomleven. Ik geef met het all-in pakket alles wat je nodig hebt om next level te gaan. 

In de trainingen en 1-op-1 trajecten, focussen we samen op jouw doelen. We gaan op zoek naar antwoorden op vragen zoals: Welke persoonlijke en zakelijke successen wil jij behalen en zelfs overtreffen? Hoe ga jij krachtig jouw leven en bedrijf manifesteren? Door te focussen op persoonlijke groei én zakelijk succes zet jij straks grote stappen. Ik zal je helpen bij het ontwikkelen van lange en korte termijndoelstellingen.

Meld je bij mij aan voor een van de trainingen of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan voor een exclusieve 1-op-1 traject. Of je je nu wilt focussen op zakelijk succes of persoonlijke groei, je bent van harte welkom.

Hopelijk tot snel! 

Liefs, Nicole

Review

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Boven Verwachting

Ik sta door de 1:1 training volledig in mijn zelfvertrouwen. Mijn netto omzet is verVIERvoudigd. Het is beter dan ik had durven dromen.


Nicole maakt alles kleiner en simpeler – of het nu gaat over omzet verhogen, groeien op social media of een goede planning maken. Daardoor wordt het behapbaar en zijn de resultaten boven verwachting.


Ik heb geleerd om consequent te werken en eerst de urgente zaken op te pakken (ook al is het geen leuk klusje). Je werkt dan echt áán je bedrijf en dat geeft hele mooie resultaten.


Ook een pluspunt vind ik dat de coaching op een relaxed tempo verloopt zodat je alles goed bij kan houden, ondanks je drukke bestaan.


Niet alleen mijn bedrijf is enorm gegroeid, maar ik als persoon ook.


Aletta - Sassygoods.nl

Ms. Nameless
Add Your Stars

Zelfverzekerd aan het werk

Door de online training schrijf ik nu dé leukste content, zijn onze Instagram volgers alleen al vervijfvoudigd en halen we ook serieus veel omzet uit Instagram. Ook hebben wij een leuke klik met onze ideale volgers, doordat je veel leert over personal branding.


Richard - driekleinehaasjes.nl

Tips Instagram volgers
Ms. Nameless
Add Your Stars
Op dit moment volg ik de online training van Nicole

Ik kan je vertellen: een echte aanrader!


Wat een enthousiasme en zelfvertrouwen!  En dat weet ze ook over te brengen op jou. Nicole denkt niet in obstakels maar in kansen en dat is zo fijn. Nicole laat je zien met haar training en de opdrachten die daarbij horen, dat iedereen een succesvol bedrijf kan creëren. Zolang jij maar vertrouwen hebt in jezelf en in jouw product! Dat is wat Nicole mij heeft laten inzien en heeft geleerd.


Sinds ik de training bij Nicole volg, krijg ik wekelijks bestellingen via mijn webshop en weten mensen mijn webshop steeds beter te vinden. Ik ben nu op de helft van de training en ik ben zeer benieuwd wat er nog allemaal op mijn pad mag komen qua bestellingen, klanten en samenwerkingen. Voor mij is de training nu al geslaagd!


Kelly - kleinvosjes.nl

Rust en Focus in je Online Bedrijf
Ms. Nameless
Add Your Stars

Wat ik doe

Persoonlijk Leiderschap Tips

1:1 Coaching

Huur mij in als jouw persoonlijke marketing- en businesscoach. Leer te geloven in je dromen, om ze daarna te realiseren.

Holistische Sessie

Nieuwe start

Ga mee op reis en manifesteer jouw droomleven. Wil jij meer rust, kracht, vrijheid en vertrouwen. Dan ben jij dé perfecte kandidaat.

ondernemersdromen

Spreker

Patronen doorbreken, Groeiplan, Mindset,  Manifesteren, Quantum, en het Ego - Onderwerpen die mijn hart sneller doen kloppen. Geen saai gelul, maar actie in de taxi!