Nicole Hop Businesscoach

Manifestatie & Mindset Expert

krachtig leven met meer persoonlijke (en zakelijke) groei.

Nicole Hop Businesscoach

Manifestatie & Mindset Expert

krachtig leven met meer persoonlijke (en zakelijke) groei.

12+ jaar

Coach & Therapeut

10.500+

Volgers op Instagram
100% maatwerk

Business, social en mindset

Gas er Hop

Ik ben gek op mensen die niet in hokjes  denken, maar groots! Mensen die willen groeien, ontdekken, keihard op hun bek durven te gaan en daarna weer opstaan om nog beter te manifesten dan dat ze dachten te kunnen. Iedereen die voelt dat er meer uit hun leven en bedrijf te halen is, is bij mij van harte welkom! Zo ga je bereiken wat je wilt en geloven dat je het ook kan! Er zit een verschil in een fixed mindset of een growth mindset. Ik weet hoe jij van die eerste naar die tweede kunt switchen, oftewel: wat jij nodig hebt om jouw droom leven te manifesteren.

Manifesteren

Manifesteren kan ik je Leren

ALLES WAT JE ZEGT, DENKT EN VOELT IS EEN DIRECTE REFLECTIE OP JE TOEKOMST!

4 februari 2016 lag ik in bad, hoogzwanger en alles ging goed en dat was nou net wat ik niet kon geloven. Goed en Nicole? Dat is geen Match. Geen leuke kindertijd gehad, van mijn 12de tot 16de levensjaar bij verschillende gezinnen gewoond, verloofde verongelukt en daarna een ontzettende nare vent ontmoet.

Dus zei ik tegen de liefste man op aarde, de vader van het kindje in mijn buik: ‘Alles is zo perfect, zo liefdevol en zo fijn dat ik het eigenlijk niet kan geloven er moet wel wat naars komen’…

OMG! Nicole, hoe had je dit kunnen zeggen. Er moet wel wat naars komen was de Frequentie Match dat ik heb uitgezonden. Ik heb mezelf een match gemaakt met verdriet, teleurstelling, geen geloof en zelfvertrouwen hebben in al het mooie wat er toen wel was.

Daarom heb ik 3 jaar geleden BEWUST gekozen om mijn gedachte te shiften. Om elke dag bewust uit te zenden wat ik WEL wil. In positieve woorden, in liefde die ik uitzend naar anderen en alles wat ik belangrijk vind uit te zenden in het collectieve veld. Mij bewust te omringen met mensen die ik Nice vind, mensen die continu naïviteit uitzenden los te laten. Makkelijk? Nee, absoluut niet, maar wat is het lekker dat ik dit wel heb doorgezet en kan zijn wie ik graag wil zijn.

Nu heb ik in 3 jaar tijd een prachtig bedrijf opgezet, mij volledig verdiept in manifesteren, mindset, quantum, en het ego die vaak niet naar wens om de hoek komt kijken. Dit alles verwerkt in het leven van mij, mijn gezin en dat van andere te verreiken op een lichte en liefdevolle manier.

Vraag jij je geregeld af: ‘Waarom komt nou weer die shit naar mij toe, waaraan heb ik dit verdiend, als ik dat, dan...'

Dan geef ik je dé tip, LAAT DAT LOS..  Die gedachtes kan je nu gelijk in de kliko gooien, weg ermee, de deksel lekker dicht houden en mee laten nemen de vuilnishoop op. Weg is weg!!

Ben je klaar om het tegenovergestelde te gaat doen? GROOTS denken en eens gek gaan doen? Geloof eens in dat wonder.

Wat wil jij wel?

Durf jij te geloven in jouw prachtige toekomst? Dan denkt het universum ’Your wish is my command’ en hoe lekker is dat jouw wens jouw match kan zijn als jij je ervoor open zet? 😊

JIJ KAN DAT….

focus ondernemen

Mijn motto: Met één voet in dankbaarheid staan en met de andere voet in verlangen.

Werkverleden

Ik werkte al 10 jaar als verkooptrainer voor retail- en horecabedrijven. Een fantastische, maar ook super drukke baan. Tegelijkertijd zat ik vol verdriet. Hero, mijn zoon, was geboren met een hersenbloeding. Je begrijpt: ik was op dat moment een tikkende tijdbom. Ik liep op mijn tandvlees. Minstens 4 keer per week schrok ik zwetend wakker.

‘Oké,’ dacht ik, ‘Dit moet ik anders gaan doen. Ik ga een eigen bedrijf starten!’ Het werd een webshop met mijn eigen label met bedrukte kleding voor het hele gezin.

Succesvolle webshop

De webshop heb ik 4 jaar lang met heel veel plezier gerund. En wat was het een groot succes! Mijn volgersaantallen op social media groeiden bizar snel. Ik maakte mijn volgers kopende klanten, en nog beter, ook fan van mij. Dit komt omdat ik aan personal branding doe.

En toen gebeurde er iets in mijn leven wat je je ergste vijand niet toewenst. Mijn zusje overleed plotseling. Mijn eerste gedachten waren: ‘Nicole, nu doelen gaan stellen! Wat wil je nou echt in je leven?’

Diep in mijn hart wist ik het wel. Ik wil doen waarvoor ik opgeleid ben en mijn hart echt ligt. Vind het mega tof om andere mensen en hun bedrijf naar een hoger niveau te brengen. SAMEN MEGA SUCCESSEN BEHALEN! Dit heb ik jaren gedaan in mijn baan als verkooptrainer. Daarin deed ik van alles: van coaching op individueel niveau tot mystery shopping en interne begeleiding voor winkels en directie. Dit deed ik voor grote bedrijven, zoals Lucardi Juweliers, Vanilia, VLVT Amsterdam en Esprit.

Start Before You're Ready

Ik had een heel succesvolle webshop. Ik had daar gewoon mee door kunnen gaan, maar ergens voelde ik dat ik een andere weg in mocht slaan. Toen nam ik mijn besluit: ik ga mijn eigen label Bedrukte twinning kleding verkopen en echt richten op mijn passie, waar echt mijn hart ligt: andere ondernemers helpen groots te durven denken en hun dromen waar te maken!

Haal je doelen en overtref jezelf!

Ja, ik heb wel eens gedacht: ‘Wat als iedereen mij nu gaat ontvolgen nu ik een switch maak van webshopeigenaar naar ondernemerscoach? Of als ik niet uit mijn woorden kom als ik live de training ga geven? Of nog erger: als niemand zich zal aanmelden!’

Maar ik heb geleerd hoe ik deze negatieve gedachten kan uitzetten, zodat mijn onzekerheid niet de overhand neemt. Mindset is alles! En dat kan ik jou ook leren: vertrouwen hebben in jezelf.

In mijn trainingen focussen we op jouw doelen. En deze doelen ga je behalen en zelfs overtreffen. Tuurlijk, je verleden is er. Maar het is een keuze om je er voortdurend mee te verbinden.

Wil jij ook een succesvol bedrijf manifesteren? Niet meer de onzekere ondernemer zijn en financiële vrijheid creëren? Meld je dan NU aan voor één van mijn trainingen of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan


Liefs, Nicole

Review

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Boven Verwachting

Ik sta door de 1:1 training volledig in mijn zelfvertrouwen. Mijn netto omzet is verVIERvoudigd. Het is beter dan ik had durven dromen.


Nicole maakt alles kleiner en simpeler – of het nu gaat over omzet verhogen, groeien op social media of een goede planning maken. Daardoor wordt het behapbaar en zijn de resultaten boven verwachting.


Ik heb geleerd om consequent te werken en eerst de urgente zaken op te pakken (ook al is het geen leuk klusje). Je werkt dan echt áán je bedrijf en dat geeft hele mooie resultaten.


Ook een pluspunt vind ik dat de coaching op een relaxed tempo verloopt zodat je alles goed bij kan houden, ondanks je drukke bestaan.


Niet alleen mijn bedrijf is enorm gegroeid, maar ik als persoon ook.


Aletta - Sassygoods.nl

Ms. Nameless
Add Your Stars

Zelfverzekerd aan het werk

Door de online training schrijf ik nu dé leukste content, zijn onze Instagram volgers alleen al vervijfvoudigd en halen we ook serieus veel omzet uit Instagram. Ook hebben wij een leuke klik met onze ideale volgers, doordat je veel leert over personal branding.


Richard - driekleinehaasjes.nl

Tips Instagram volgers
Ms. Nameless
Add Your Stars
Op dit moment volg ik de online training van Nicole

Ik kan je vertellen: een echte aanrader!


Wat een enthousiasme en zelfvertrouwen!  En dat weet ze ook over te brengen op jou. Nicole denkt niet in obstakels maar in kansen en dat is zo fijn. Nicole laat je zien met haar training en de opdrachten die daarbij horen, dat iedereen een succesvol bedrijf kan creëren. Zolang jij maar vertrouwen hebt in jezelf en in jouw product! Dat is wat Nicole mij heeft laten inzien en heeft geleerd.


Sinds ik de training bij Nicole volg, krijg ik wekelijks bestellingen via mijn webshop en weten mensen mijn webshop steeds beter te vinden. Ik ben nu op de helft van de training en ik ben zeer benieuwd wat er nog allemaal op mijn pad mag komen qua bestellingen, klanten en samenwerkingen. Voor mij is de training nu al geslaagd!


Kelly - kleinvosjes.nl

Rust en Focus in je Online Bedrijf
Ms. Nameless
Add Your Stars
Patronen doorbreken

1:1 Coaching

Huur mij in als jouw persoonlijke marketing- en businesscoach. Leer te geloven in je dromen, om ze daarna te realiseren.

Nieuwe start

Ga mee op reis en manifesteer jouw droomleven. Leer hoe sterk en authentiek jij bent. Wil jij meer rust, kracht, vrijheid en vertrouwen. Dan ben jij dé perfecte kandidaat.

ondernemersdromen

Spreker

Patronen doorbreken, Groeiplan, Mindset,  Manifesteren, Quantum, en het Ego - Onderwerpen die mijn hart sneller doen kloppen. Geen saai gelul, maar actie in de taxi!