Vergroot het werkplezier.

Laat je team shinen en krijg je bedrijfsstructuur op orde.

12 jaar

Transformatie Coach

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Persoonlijk geluk & optimaal gezond zijn

Welkom bij mijn coaching programma voor werknemers en directie die vastlopen in hun baan en (weer) vooruit willen. Herken jij jezelf hierin? Voel jij je onzeker, gefrustreerd of ongemotiveerd op je werk? Wil je weer met plezier naar je werk gaan en het beste uit jezelf halen?

Dan is mijn coaching programma perfect voor jou. Ik help jou om jezelf te herontdekken, je sterke punten te benutten en je zelfvertrouwen terug te krijgen. Door middel van persoonlijke gesprekken, waardevolle sessies en praktische oefeningen gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen.

En niet alleen jij zal hiervan profiteren, ook jouw leidinggevende zal het verschil merken. Met jouw hernieuwde energie en motivatie zul je beter presteren op je werk en meer voldoening halen uit je taken. Dit zal niet alleen jouw eigen loopbaan ten goede komen, maar ook bijdragen aan de groei van het bedrijf.

Dus waar wacht je nog op? Vraag je leidinggevende om te investeren in jou en het bedrijf en zet de eerste stap naar een positieve verandering in jouw werk- en privéleven. Meld je aan voor mijn coaching programma en laat mij je helpen om weer vooruit te komen in jouw carrière.

En als kers op de taart bied ik ook nog eens de mogelijkheid van een groepsmatrix aan, voor meer harmonie en inzicht op de werkvloer.

Wil je de samenwerking, communicatie en prestaties van jouw team verbeteren? Organiseer dan een groepsmatrix sessie op de werkvloer of kies voor een retraite! GroepsMatrix richt zich op het oplossen van blokkades en conflicten, waardoor teams effectiever kunnen samenwerken en beter kunnen communiceren. Dit leidt tot minder spanningen en betere prestaties van het team. Bovendien draagt investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers bij aan een positieve werksfeer en het behoud van talent. Ik kan jou helpen de structuur en het kader van het bedrijf te begrijpen en de communicatie tussen verschillende afdelingen te verbeteren om de efficiëntie en effectiviteit van het bedrijf te optimaliseren.

Zo verlaag en voorkom je hoge ziekteverzuim.

In je beste versie lekker aan het werk, dat wil toch iedereen. Maar hoe houd je alle ballen hoog?

Uit balans raken is heel normaal, maar het leven is te leuk en te kort om met jouw klachten te blijven rondlopen, dus laten wij samen aan de slag gaan. Dit doen we op een relaxte en krachtige manier, zodat je binnen no-time weer in jouw beste versie staat te stralen. Zo voorkom je een hoge ziekteverzuim en creëer je een fijne vibe op de werkvloer.

Door mijn coaching ervaar je een positieve gedragsverandering, waardoor je een fijne vibe om je heen creëert en onbewust straal je die positieve verandering ook uit op kantoor en je leef/werkomgeving.

Buiten dat je alle klachten loslaat, ga jij je ook gezond en vitaal voelen en ga je weer met veel nieuwe en positieve energie de dag beginnen.

Werkwijze.

Voorafgaande aan het eerste gesprek krijg je een intakeformulier per mail toegestuurd en wordt er gevraagd deze in te vullen en te retourneren.

Bij de eerste afspraak gaan we de intake doornemen en al de eerste stap zetten naar jou wens. Je gaat bij de eerste sessie al gemotiveerd mijn praktijk uit.

Daarna maak ik een behandelplan op maat. Na goedkeuring van het behandelplan gaan we van start.

Welke sessies kan je verwachten? 
1:1 coaching: hierdoor ga je balans in jouw leven brengen en geluk en succes creëren. Het stamt van oorsprong uit het Tibetaans Boeddhisme en richt zich op acht onderdelen, die ook wel de geluksfactoren binnen het menselijk leven worden genoemd. Het creëert een vorm van zelfreflectie, waarin je in staat bent nog meer uit het leven te halen.

Wandel sessies: De natuur en het buiten zijn is een uitnodiging om dichterbij jezelf te komen. Het brengt helderheid over bepaalde levensthema’s.

Touch of Matrix: Touch of Matrix is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wilt zijn.

Extra informatie:

Wat ik belangrijk vind is dat we tussendoor ook plezier hebben. Je mag geheel jezelf zijn, tussendoor zo af en toe een grapje komt zeker voor en domme vragen bestaan er bij mij niet. Mijn klanten voelen zich ook altijd gelijk op hun gemak, waardoor ze met veel plezier komen. Het voelt niet als moeten, maar als een mooie groei die je gaat doormaken na elke (coaching) sessie.

Ook is er een mogelijkheid om een partner bij jouw proces te betrekken. Vaak spelen privésituaties bij jouw strubbelingen en zo kom je sneller tot de kern en creëer je het beste resultaat.

Over Nicole Hop

Ik bied ondersteuning aan voor personeel en directie. Denk aan stemmingswisselingen, trauma, overprikkelend brein, angst, op je tenen lopen, niet begrepen worden of bijvoorbeeld burn-out klachten.

Als jij je focust op persoonlijke groei, dan ontstaat fun en zakelijk succes vanzelf. Daarom krijg jij bij mij het all-in pakket. Naast de Touch of Matrix sessies krijg je ook 1:1 coaching.

touch of matrix therapeut
Dromen Manifesteren

Als je één van onderstaande redenen herkent, ga dan in gesprek met je leidinggevende en bespreek de optie om bij mij dit traject te volgen.

Doel van coaching is om jou prettiger en effectiever te laten werken, om je gezond te houden en te voorkomen dat je uitvalt.

Je kunt zelf bij je leidinggevende om coaching vragen.

Waarom coaching?

Er kunnen allerlei redenen voor zijn:

Als je niet voldoende of niet prettig functioneert, bijvoorbeeld op het vlak van communicatie, assertiviteit, houding, organiseren van je eigen werk, e.d.

Als je het gevoel hebt overbelast te gaan raken, geen overzicht meer hebt.

Als je werk-privé balans verstoord is of dreigt te raken.

Als je beter wilt leren omgaan met (mogelijke) conflictsituaties.

Als je uitgevallen bent met bijvoorbeeld een burn-out, ter ondersteuning van je herstelproces.

Als je een herstart gaat maken en je zoekt hierbij begeleiding.

Ik sta weer AAN!

Dankzij de sessies van Nicole heb ik mijn kracht gevonden, ik sta zelfverzekerd rechtop en ik heb geleerd dankbaar te zijn voor de lessen die het leven mij gegeven heeft.


Nicole neemt je liefdevol mee naar je pijnpunten om dat vervolgens achter je te kunnen laten zodat ie zelfverzekerd in het licht kan stappen. De ballast valt letterlijk van je schouders en na afloop voel je je zoveel lichter.


Ik voel mij, dankzij deze waardevolle sessies, heerlijk vernieuwd! Warmte, liefde, geluksgevoel, zelfverzekerd, het stroomt allemaal weer. 

Touch of matrix

Marlies

Laten we samen jouw werk- en leefplezier vergroten, zodat je weer optimaal kunt functioneren.

Touch of Matrix

Wat mij anders maakt ten opzichte van andere therapeuten en coaches?

Stel je hebt last van verdriet, fysieke klachten, een groot (familie) geheim, een trauma of een bepaald gedrag waar je vanaf wil komen, dan hoef je NIET te weten waar het vandaan komt! Je hoeft niet de wroeten, graven of generaties in. Je hoeft niet lang de pijn te voelen, je enorm klote te voelen en denken dat het nooit meer goed gaat komen!

Het is echt wetenschappelijk bewezen dat je helemaal niet hoeft te weten wat nou precies de oorzaak is of de oorsprong van dat jij ervaart. En zo is het! De andere doen het op een ouderwetse manier maar we leven in 2023.

Het enige wat je hoeft te doen is het HIER en NU ervaren en het HIER en NU oplossen. Bewust te zijn!! En het daarna in liefde los te laten, omdat jij krachtiger bent door een sessie bij mij dan ooit ervoor.

Bij mij stappen we samen in het veld van wonderen..

Review 

Ik kan er weer voor gaan!
Ik had al het een en ander gehoord over Nicole. Alhoewel ik niet wist wat ik precies kon verwachten, voelde ik me meteen welkom bij Nicole. De sfeer bij haar thuis was heel fijn en verzorgd. De eerste sessie was nog wat onwennig, maar tijdens de tweede sessie kwam ik bij een heel diep gevoel, een pijnlijk punt in het diepst van mezelf, waar ik normaal niet bij kan komen. Dat gevoel heb ik weten te omarmen.


Het voelde alsof ik het oude van me af schudde en een nieuw level van het leven instapte. Dat alles wat er geweest is, er mocht zijn. Ik gaf mijn innerlijke kind een knuffel en ik zei dat het goed was. Nu moest ik gaan bouwen met de nieuwe versie van mezelf. Nu moest ik gaan staan waarvoor ik wil staan. 


Nicole heeft me ontzettend veel kracht gegeven in die sessie. Ik wilde haar heel graag een knuffel geven. Als begeleider straalt ze heel veel liefde, warmte, rust en comfort uit. Het is dat ze van m'n eigen leeftijd is, maar ik zou haar bijna een moederfiguur willen noemen.

Mierije

Net dat stapje extra

Naast losse coaching sessies kan je ook kiezen voor een Touch of Matrix traject.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale of emotionele kades bij je wegnemen. Dit zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes, daardoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd door het leven te gaan. 

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Bij een fysiotherapeut of psycholoog pak je slechts één laag van het lichaam aan, waardoor jouw klachten vaak weer na een korte periode terug komen. Bij Touch of Matrix pak je meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Deze methode zorgt onder andere voor zelfvertrouwen, kracht, zelfliefde, groei, succes, verbinding en een gevoel van vrijheid op lange termijn. Het helpt je om op een diepere laag datgene los te laten waar je vanaf wilt.

Zo werkt Touch of Matrix

Blokkades transformeren en manifesteren. Touch of Matrix Therapeut. BewustZijn methode.
Blokkades transformeren en manifesteren. Touch of Matrix Therapeut. BewustZijn methode.
Ondernemers coach

Binnen 2 weken kan de eerste sessie al plaatsvinden.

Elke sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost €150 exclusief btw (factuur wordt rechtstreeks naar het bedrijf per mail verstuurd).


U kunt zich aanmelden voor een behandeling via onderstaande digitale aanmeldformulier of bellen naar 06 – 21 91 87 54


De praktijk is open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

De praktijk aan huis is gevestigd aan Dr. H.C. Bosstaat 70B 3886 KH Garderen.


U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt €80 in rekening te brengen.