Zo Creëer je een Spetterende Black Friday.
20 oktober 2023 

Zo Creëer je een Spetterende Black Friday.

Dit gaat jouw succesverhaal worden door Black Friday! Mijn Tips.


Hi topper,

Met Black Friday om de hoek, is dit het perfecte moment om je voor te bereiden op een spetterende aanbieding die je klanten niet kunnen weerstaan.

Mijn 3 tips als je nog geen succesvolle black friday hebt gehad:

1. Analyseer en Leer van Vorig Jaar:

Neem de tijd om te analyseren wat er vorig jaar niet goed ging. Was de aanbieding niet aantrekkelijk genoeg? Was de marketing niet effectief? Identificeer de zwakke punten en leer ervan. Misschien is het tijd voor een nieuwe aanpak, een andere doelgroep, of een ander soort aanbieding.

2. Creëer Een Onweerstaanbare Aanbieding:

Zorg ervoor dat je aanbieding echt opvalt. Overweeg een exclusieve bundel, een flinke korting, of een extraatje dat je klanten nergens anders kunnen krijgen. Denk ook aan wat jouw doelgroep echt waardeert en nodig heeft, en speel daarop in.

3. Investeer in Effectieve Marketing:

Het hebben van een geweldige aanbieding is één ding, maar het effectief communiceren naar je doelgroep is minstens zo belangrijk. Gebruik alle beschikbare kanalen - sociale media, e-mailmarketing, je website - om je aanbieding te promoten. Overweeg ook samenwerkingen met influencers of andere bedrijven om je bereik te vergroten.


Onthoud dat succes niet altijd direct komt. Blijf flexibel en experimenteer. En bovenal, wees enthousiast over je aanbieding en deel die enthousiasme met je klanten. 


Was het vorig jaar al een succes, doe dan NU dit!

Esther, die ik persoonlijk heb gecoacht, vroeg zich vorige week af of ze haar succesvolle aanpak van vorig jaar opnieuw moest gebruiken.

Tip: Voeg er iets extra's aan toe en maak het dit jaar nog groter en beter!

1. Bouw voort op Vorig Succes: Zoals Esther vorig jaar heeft ervaren, als iets werkt, dan werkt het GOED ook! Overweeg om de basis van vorig jaar te behouden en voeg een extraatje toe om het nog aantrekkelijker te maken.

2. Bied een vervolg product aan: Voor klanten die vorig jaar hebben gekocht, kun je een 'ultimate pakket' aanbieden dat perfect aansluit bij het product. Dit geeft hen een mooie vervolgstap en zorgt voor extra omzet. Natuurlijk stuur je naar die personen een persoonlijk bericht via bijvoorbeeld e-mail!

3. Focus op binnen activiteiten: Verkoop je producten? Aangezien de winter eraan komt, is het een goed idee om aanbiedingen te overwegen die geschikt zijn voor binnenactiviteiten. Zorg ervoor dat het aanbod zowel jongens als meisjes aanspreekt.


MIJN SUPERDEAL VOOR JOU!!

Om jou een sprankelende voorsprong te geven, kun je NU AL profiteren van mijn exclusieve Black Friday aanbieding.

Je hebt drie geweldige keuzes:

🚀 1. Ik heb een goudmijn samengesteld met een spectaculaire korting van maar liefst 57,9%! Bereid je voor op een glimlach van succesvol ondernemen. Klik HIER voor meer informatie!

🥳 2. Heb je al een keer gekeken bij een traject maar vond je de prijs te duur? 20% Korting op Mijn Trainingen en Trajecten: Kies voor groei, ontwikkeling en investeer in jezelf en jouw bedrijf. Ontvang nu alvast 20% korting op al mijn trainingen en trajecten met code [blackfriday]]

💖 3. OF -> Steun Het WKZ Ziekenhuis voor Zieke Kinderen: Als je ervoor kiest om de korting niet te gebruiken, gaat de volledige 20% rechtstreeks naar het WKZ ziekenhuis, waar mijn zoon Hero 3,5 maand heeft doorgebracht na een hersenbloeding. Zo help je mee aan de zorg voor zieke kinderen en hun families.

Deze aanbieding is exclusief voor jou en geldt NU al! Gebruik de code [blackfriday] bij het afrekenen voor de korting of laat mij weten dat je de korting wilt doneren aan het WKZ ziekenhuis.

Ontdek NU mijn uitgebreide aanbod op mijn website en laat je verrassen door ongekende mogelijkheden!

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van je keuze, sta ik altijd voor je klaar. Ik kijk er naar uit om samen met jou een geweldige Black Friday te vieren!

Succes met je Black Friday campagne!

Liefs,

Nicole Hop


Over de schrijver
Hi, ik ben Nicole Hop.Dé Nederlandse manifestatie expert, transformatie coach en publieke spreker.Ik coach ondernemers en particulieren en daarnaast geef ik ook Touch of Matrix sessies.Door mijn sessies ga jij je krachtig en zelfverzekerd voelen, waardoor jij je onbewuste belemmerende blokkades loslaat. Door mijn jarenlange expertise in het bedrijfsleven te combineren met persoonlijke coaching kan ik jou helpen in het manifesteren van jouw droomleven. Ik geef met het all-in pakket alles wat je nodig hebt om next level te gaan.Of je je nu wilt focussen op zakelijk succes of persoonlijke groei, je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen