Zakelijk Succes en Persoonlijk Geluk

Het ultieme pakket: Meer geld, succes, balans en geluk!

BONUS: Gratis Live 1 op 1 Business Brainstormsessie voor de snelle beslisser.

Zakelijk Succes en Persoonlijk Geluk

Het ultieme pakket: Meer geld, succes, balans en geluk!

BONUS: Gratis Live 1 op 1 Business Brainstormsessie voor de snelle beslisser.

12+ jaar

Business trainer

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Business, social & persoonlijke groei

Welkom aan boord van de reis naar een legendarisch 2024!

Gedurende 3 maanden gaan we samen de uitdaging aan. Intensief, op alle fronten. We nemen je mindset, het opbouwen van een succesvolle business en persoonlijke groei onder handen, zonder enige terughoudendheid. Want besef goed, als je je mindset niet transformeert, blijft het aloude patroon bestaan: 'Als je blijft doen wat je deed, zul je blijven krijgen wat je kreeg.' 

De ondernemers die met mij het High End traject aangaan, bereiken buitengewone resultaten. Dit komt niet alleen door de persoonlijke aandacht die ze krijgen. Door over een langere periode te werken aan je diepste verlangens, onderga je een metamorfose. Je mindset krijgt een boost, je vastberadenheid groeit, je energie stijgt, en je ontwikkelt je op manieren die tijd nodig hebben om te bloeien. Een werkelijke transformatie die je leven kleur geeft.

Met mijn coaching zul je je krachtig en zelfverzekerd voelen, waardoor je die belemmerende overtuigingen, bewust en onbewust, zonder aarzelen loslaat. Met mijn schat aan ervaring in het bedrijfsleven en mijn persoonlijke zoektocht naar geluk, kan ik je helpen je droomleven te manifesteren. In dit traject met het all-in pakket, geef ik je alles wat je nodig hebt om te krijgen waar je naar verlangt.

Ik geef je een onverwoestbare focus en leer je precies wat je moet doen, op de juiste manier en in de juiste volgorde. Geen tijd te verspillen aan randzaken of zinloze acties. Samen zorgen we ervoor dat je met volle kracht vooruit gaat en dat je jouw doelen bereikt op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit is jouw moment om te schitteren en ik ben er om je te laten stralen als een ware ster!

Wie is Nicole Hop

Gas er Hop

Ik ben Nicole Hop, ondernemingscoach en persoonlijke therapeut. Ik geloof dat zakelijke succes samenhangt met persoonlijke groei. Ondernemers voelen soms aan dat er meer uit hun bedrijf en het leven te halen valt, maar weten niet goed hoe dit aan te pakken. Zodra jij gelooft dat je het wél kan en ook met persoonlijk groei aan de slag gaat, zul je daadwerkelijk bereiken wat je wilt op zakelijk vlak. Op persoonlijk vlak geloof ik dat iedereen meer kracht en vertrouwen nodig heeft en het goede nieuws is: dit kun je zelf manifesteren!

Nicole Hop Coach
Business coach Online Ondernemer

Ik volg een 1:1 coachingstraject bij Nicole. Na 12,5 jaar solo was ik eraan toe met iemand te sparren en te worden uitgedaagd buiten mijn comfortzone te gaan. Zij coacht mij om nieuwe paden te ontdekken en te bewandelen.


Nicole's enthousiasme werkt hierbij super motiverend en heel aanstekelijk. Met haar kennis en ervaring weet zij ook mij als ervaren online ondernemer een stap verder te brengen en leer ik hele waardevolle nieuwe dingen, niet alleen over Instagram, maar ook over ondernemen.


Hoe je meer focus krijgt en ideeën ook werkelijk gaat uitvoeren. Ik ben zóóó blij dat ik deze stap heb gezet. Ben benieuwd wat ze nog allemaal voor me in petto heeft ;-) Aanrader!

Grietje - eigenaresse webshop

Groei tips voor ondernemers

Het is mij snel duidelijk geworden dat Nicole veel ervaring heeft. Wat mij opvalt is dat ze de juiste vragen stelt, die mij laten nadenken over wat ik echt wil. Daarnaast helpt ze mij om helderheid en inzicht te krijgen in wat prioriteit heeft, waar acties nodig is. Ze geeft sturing in de praktische zaken, daardoor zie ik direct wat er nu nodig is om de volgende stap te zetten. Nicole schept orde, en dat is precies wat ik nodig heb.

Paul - eigenaar bewustzijnspraktijk

Ontdek wat mijn 3 maanden mastermind programma kan betekenen voor jou en jouw bedrijf.

Claim direct jouw plek en transformeer jouw succes! Door deze exclusieve MasterMind:

Weet je hoe je jouw grote droom werkelijkheid kan laten worden.

Ik inspireer je om moedig over de drempel te stappen, zodat je met vastberadenheid en passie jouw dromen volgt en vol daadkracht handelt.

Weet je precies wat jou nog tegenhoudt.

Je wordt niet alleen ondergedompeld in boeiende theorie- en praktijklessen, maar ook in verrijkende mindsetlessen die je tot in je kern transformeren. Je leert niet alleen hoe je succesvol kunt ondernemen, maar ook hoe je dat met een moeiteloze flair doet! Deze opwindende en onweerstaanbare combinatie zorgt ervoor dat je creatieve denkvermogen opborrelt en samen bereiken we in een mum van tijd verbluffende resultaten die je stoutste verwachtingen overtreffen. Je zult sprankelen van zelfvertrouwen en vol passie je dromen verwezenlijken.

Heb je een goede balans gevonden tussen werk en privé.

Je leert de kunst van prioriteiten stellen, waardoor je voorgoed afscheid neemt van uitstelgedrag. Je zult ontdekken hoe je doelgericht en met onstuitbare energie aan de slag gaat, zonder ooit nog terug te vallen. Met mijn begeleiding ben je in staat om krachtige keuzes te maken en je volledig te focussen op wat écht belangrijk is. Je zult versteld staan van je eigen productiviteit en succes!

VerVIJFvoudig jij je online zichtbaarheid en maak je van jouw volgers kopende klanten.

Transformeer in een bruisende moneymaker en smeed je eigen pad naar grenzeloze financiële vrijheid. Ontdek de geheimen van financieel succes en leer hoe je met passie en strategie lucratieve kansen benut. Ik begeleid je stap voor stap om een meester te worden in geld verdienen en te genieten van de welvaart die je verdient. Bereid je voor om jouw financiële horizon te verbreden en een leven vol overvloed en vrijheid te creëren.

Ben je een zelfverzekerde ondernemer.

Als je geen moedige stappen onderneemt, toont dat een gebrek aan geloof in je eigen toekomst. Het is een harde waarheid. Maar wees gerust, ik zal je alles leren over de verbluffende kracht van de wet van aantrekking, zodat je een onweerstaanbare magneet wordt voor al jouw diepste verlangens en intenties. Ik zal je begeleiden naar een niveau van meesterschap, waar je met vertrouwen en overtuiging jouw toekomst vormgeeft.

Bruis je weer van de energie en nieuwe ideeën.

We gaan een concreet jaarplan maken waarmee je jouw ideale klant bereikt (een Masterstrategie). Ook kijken we naar de kanalen die je allemaal kunt inzetten en hoe je deze optimaal kunt gebruiken. Zoals funnels, zoekmachines, social media kanalen, free publicity, e-mailmarketing, influencer marketing, contentmarketing en meer.

Praktisch:

- De MasterMind begint op 30 oktober, na de herfstvakantie.
- Om de week op dinsdag van 20:00-21:00 uur hebben we een live Zoom-sessie.
- Alle sessies worden opgenomen en je hebt zelfs een heel jaar de tijd om ze terug te kijken.
- Tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode nemen we een welverdiende vakantie van twee weken om even op te laden.
- Gedurende 3 maanden zal ik je mentor zijn, en je krijgt toegang tot alles wat een High-End 1:1 klant krijgt.
- Besloten groep waar we elkaar supporten.

BONUSSEN:
- EARLY BIRD: Gratis Live 1 op 1 Business Brainstormsessie van een heel uur lang voor de snelle beslisser.
- Je bedrijf groeit niet sneller dan jij dat doet! Daarom krijg je, als aanvulling op de early bird bonus, ook direct toegang tot een zeer waardevolle exclusieve Touch of Matrix-sessie met mij (indien gewenst). Samen gaan we jouw pad naar grootsheid banen! We nemen afscheid van alle ruis, belemmeringen en blokkades die je (on)bewust nog met je meedraagt. In plaats daarvan creëren we ruimte, laten we het licht binnenstromen en omarmen we een golf van positieve energie die je daadkracht en zelfvertrouwen tot ongekende hoogten zal stuwen. Stuur me direct na aanmelden een bericht om je allereerste 1-op-1 afspraak gratis in te plannen en deze sprankelende reis te beginnen!
- Je kunt na aanmelden direct in al mijn waardevolle online trainingen.


Heb je nog vragen? Aarzel niet om me een bericht te sturen of me te bellen op (06-21918754). Laten we samen aan deze geweldige reis beginnen!

Ik sta door de 1:1 training volledig in mijn zelfvertrouwen. Mijn netto omzet is verVIERvoudigd. Het is beter dan ik had durven dromen.


Nicole maakt alles kleiner en simpeler – of het nu gaat over omzet verhogen, groeien op social media of een goede planning maken. Daardoor wordt het behapbaar en zijn de resultaten boven verwachting.

 

Ik heb geleerd om consequent te werken en eerst de urgente zaken op te pakken (ook al is het geen leuk klusje). Je werkt dan echt áán je bedrijf en dat geeft hele mooie resultaten.

 

Ook een pluspunt vind ik dat de coaching op een relaxed tempo verloopt zodat je alles goed bij kan houden, ondanks je drukke bestaan.

 

Niet alleen mijn bedrijf is enorm gegroeid, maar ik als persoon ook.

Aletta - Sassygoods.nl

Waarom wachten als je direct kunt beginnen? 3 bonussen naast de Early Bird actie!

Manifestatie GroepsMatrix

Als jij je nu aanmeldt, mag je ook direct GRATIS een 1:1 Touch of Matrix bij mij boeken (indien gewenst). 

t.w.v. 199,-

Mijn aanpak is de sleutel tot onmiddellijke transformatie. Het verwijdert alle ruis, zodat je onmiddellijk vol daadkracht en zelfvertrouwen kunt handelen, omringd door positieve energie.

Dit opent onmiddellijk ruimte in je lichaam en geest, waardoor je overloopt van nieuwe energie en daadkracht om te ondernemen. Als jouw persoonlijke ondernemercoach bied ik je een unieke all-in ervaring die essentieel is voor het laten floreren van creativiteit en succes.

Dankzij de ontspannen, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode, Touch of Matrix, begeleid ik je direct en doelgericht om te worden wie je graag wilt zijn. Klaar om direct in actie te komen?

Manifestatie GroepsMatrix

Direct 1 jaar lang toegang tot alle trainingen
t.w.v. € 4181,-

Ontvang nu een ongelofelijk aanbod: gratis toegang tot al mijn online trainingen voor een heel jaar, inclusief 11 extra High-End lessen, alle Online GroepsMatrix sessies en masterclasses die komen gaan! Ontdek hoe je jouw online zichtbaarheid met minstens een factor VIJF kunt vergroten. Daarnaast leert je hoe je de allerbeste video's voor social media kunt opnemen. Deze trainingen en waardevolle lessen, samen met de High End MasterMind, vormen hét succes voor jou en je business.

Manifestatie GroepsMatrix

3 maanden support
van onschatbare waarde

Ervaar de kracht van saamhorigheid en exclusiviteit! Je wordt onderdeel van een selecte groep gelijkgestemden, allemaal met hetzelfde doel voor ogen. Samen zetten we een onverbrekelijke verbintenis aan en kunnen we altijd op elkaar rekenen. Je zult nooit meer alleen staan op deze reis naar groei en succes.

Bovendien heb je mij, Nicole, als jouw persoonlijke mentor gedurende de komende 3 maanden, naast de waardevolle ondersteuning van de groep. Samen gaan we niet alleen vooruit, maar overtreffen we ook alle verwachtingen.

Jouw Succesverhaal Begint Hier!

In deze unieke MasterMind ervaar jij de ongekende kracht van maatwerk. Ik begrijp jouw behoefte om te schitteren, om gezien en gehoord te worden. Jouw angsten? Die verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Wat maakt mijn MasterMind uitzonderlijk? Hier draait alles om jou. Met behulp van Touch of Matrix krijg je kristalhelder wat je écht wilt. Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook een extra uur één-op-één Business coaching sessie. Twee mega bonussen dat je elders niet vindt, zeker niet voor deze prijs.

Ik ben me bewust van de waarde van mijn exclusieve diensten en High-End aanpak. Hoewel ik moeiteloos 5k kan vragen, kies ik ervoor dit niet te doen. Ik wil dat jij investeert met een glimlach, zonder financiële knoop in je maag.

Dus, ja, bij mij sta jij op de voorgrond. Jouw visie, jouw dromen, krijgen hier de ruimte om te floreren.

Zonder actie geen resultaat! Ben jij IN?


Marketing tips

Om de week Live met Nicole. Start: 30 oktober (na de herfstvakantie).

Wauw! Als ik denk aan jouw doelen en verlangens, gecombineerd met mijn kennis, tips en waardevolle lessen, krijg ik gewoon kippenvel van de potentie die in de lucht hangt! Samen gaan we een magisch succesverhaal Manifesteren, waarbij elke Zoom-sessie eindigt met een explosie van positieve vibes en een stortvloed aan fantastische ideeën die jouw bedrijf naar ongekende hoogten zullen lanceren.

En weet je wat het mooiste is? Zelfs als je een keertje niet aanwezig kunt zijn, hoef je niet teleurgesteld te zijn. Ik leg namelijk alles vast, zodat je het hele avontuur nog een jaar lang kunt herbeleven. Geen enkel briljant inzicht of moment van inspiratie gaat aan je voorbij!

We gaan drie maanden lang intensief samenwerken, en geloof me, het wordt een rollercoaster van groei en succes. We gaan je verdienmodel finetunen, je mindset boosten, je daadkracht vergroten en je personal branding laten stralen als nooit tevoren. En natuurlijk kunnen we de marketing niet vergeten! Samen zetten we alles onder een vergrootglas, zodat jouw bedrijf het podium pakt dat het verdient. Let's do this, met volle energie en een enorme dosis FUN!

Focus en rust in je bedrijf

Mijn bedrijf is door Nicole in 1,5 maand tijd al zo onwijs hard gegroeid. Mijn producten zijn gratis in meerdere Magazine gekomen, zoals je Linda en Grazia. Ook maak ik nu de leukste content en video's waardoor ik steeds meer volgers en klanten erbij krijg. Soms hoor je wel eens dat mensen veel geld hebben betaald voor een training waarbij ze uiteindelijk  geen persoonlijke aandacht krijgen of waar er geen ruimte is om vragen te stellen. Nicole doet echt het tegenovergestelde daarvan. Dit stimuleert en bevordert de groei van mijn bedrijf enorm.

Jonie Schaap
ondernemers tips

Sjoerdje benaderde mij en had 1 grote wens namelijk een eigen winkel in 1 keer goed opzetten. We starten met het coaching traject op 21 juni 2022 en 24 september 2022 was haar prachtige winkel open.


Sjoerdje haar eerste vraag was: ‘Hoe krijg ik mijn potentiële klanten in beeld? Deze vraag was heel snel beantwoord en we hebben gelijk Inkoop, verbouwing, social en ondernemen vanuit rust en focus erbij gepakt. Dit was niet alles, omdat de klik zo goed was heeft Sjoedje mij ook gevraagd of ik een te gave verkooptraining wilde geven aan haar personeel. Dit heb ik gedaan en omdat ik er dan toch ben, help ik ook gelijk wel even mee met de fotoshoot!


Resultaat: Sjoerdje meer dan tevreden en ook het personeel gaf mij een groot compliment, want wat had ik de ervaren verkoopmeiden blij verrast.


En weetje, ik doe dit vanuit mijn hart. Dit is wat mij gelukkig maakt en doordat ik zoveel waarde en liefde geef, gaan al mijn cursisten ook onwijs hard.


Kortom! Project dik geslaagd. Als je in de buurt van Sneek woont wip zeker even langs bij deze toppers.

Sjoerdje - De Saak Sneek

Ben jij klaar om jouw grote ondernemersdroom uit te laten komen?

dromen realiseren
€3500
Prijs gaat omhoog! NU €2700,- (of 6 termijnen van €500,-)

Early Bird Bonus: Een exclusieve 1 op 1 business brainstormsessie, nu meteen te boeken!

100% tevredenheidsgarantie! Al mijn cursisten zijn meer dan tevreden over dit traject. Sterker nog, ze hebben zichzelf overtroffen in het resultaat dat ze van tevoren hadden verwacht. 


Ik help je 3 maanden lang op een krachtige, diepe, lichte en luchtige manier, zodat je met je bedrijf echt naar een ongekend hoog niveau gaat. Zeker niet onbelangrijk is de persoonlijke groei die je ook doormaakt tijdens dit exclusieve coaching traject.

Er bestaan allerlei versies van jou. Ze hebben allemaal een specifieke frequantie, ze hebben allemaal een eigen gedachte & emotie, ze gebruiken allemaal andere woorden, ze handelen allemaal anders. Je bent je nu bewust van de versie die jij NU bent en soms van de versie die je niet wil zijn, boos, lam geslagen, wellicht een tikkeltje depri of chagrijnig.

Ik ga je helpen om anders te denken, zodat jij je anders gaat voelen, andere woorden gaat gebruiken, krachtiger gaat lopen en gedragen en dus acties gaat ondernemen met grootste resultaten.

Wij samen gaan een quantum jump maken naar jouw beste versie. Geen 5 of 10 jaren plan, niet overhaast of met stress en hobbels, maar in liefde en met een flow.. Je gaat in de Exclusieve MasterMind bewust je nieuwe realiteit creëren, want jij weet dat die al bestaat. Je denkt er vaak aan, droomt er wel eens over en wellicht durf je het ook al uit te spreken.

De tijd is aangebroken dat jij ook in overvloed mag ontvangen.

Als jij je rijk voelt, komt de rijkdom…
Als jij je vrij voelt, komt je gezondheid…
Als jij van jezelf houdt, je geliefd voelt, ontvang je de liefde waar je naar verlangt…
Zodra jij je zelfverzekerd en krachtig voelt, komt het succes…

Dat is kwantum creatie en dat is wat wij samen gaan creëren voor jou.