Zakelijk Succes en Persoonlijk Geluk

Ik geef het all-in pakket

VOL=VOL want er is maximaal plek voor 5 ondernemers.

Zakelijk Succes en Persoonlijk Geluk

Ik geef het all-in pakket

VOL=VOL want er is maximaal plek voor 5 ondernemers.

Coach & Therapeut

10.500+

Volgers op Instagram

Business, social & persoonlijke groei

Jouw sparringpartner

Ik ben groot fan van masterminds, ze hebben mij altijd geholpen om de grootste doorbraken in mijn business te maken. En daarom begeleid ik ook ieder jaar één groep ondernemers in een unieke mastermind.

Ik help ondernemers o.a. met hun online marketingstrategie, positionering, product pricing, loslaten, volledig in je kracht staan, personal branding, en persoonlijke ontwikkeling. De groei van een ondernemer gaat immers hand in hand met de groei van zijn/haar onderneming. Pas als jij op persoonlijk vlak groeit, lukt het ook om jouw bedrijf te laten groeien. En andersom geldt hetzelfde, leuk als je bedrijf groeit, maar als jij als persoon stil blijft staan, zul je alleen maar stress ervaren. 

Door mijn coaching ga jij je krachtig en zelfverzekerd voelen, waardoor jij je belemmerende overtuigingen waar je soms niet bewust van bent, loslaat. Door mijn jarenlange expertise in het bedrijfsleven te combineren met persoonlijke geluk kan ik jou helpen in het manifesteren van je droomleven. Ik geef in dit traject het all-in pakket – alles wat je nodig hebt om next level te gaan. 

Ik zorg ervoor dat je een onverstoorbare focus krijgt en de juiste dingen, op de juiste manier, in de juiste volgorde doet.

Cheers to the new year!

Liefs,

Nicole

Wie is Nicole Hop

Gas er Hop

Ik ben Nicole Hop, ondernemingscoach en persoonlijke therapeut. Ik geloof dat zakelijke succes samenhangt met persoonlijke groei. Ondernemers voelen soms aan dat er meer uit hun bedrijf en het leven te halen valt, maar weten niet goed hoe dit aan te pakken. Zodra jij gelooft dat je het wél kan en ook met persoonlijk groei aan de slag gaat, zul je daadwerkelijk bereiken wat je wilt op zakelijk vlak. Op persoonlijk vlak geloof ik dat iedereen meer kracht en vertrouwen nodig heeft, en het goede nieuws is: dit kun je zelf manifesteren!

Nicole Hop Coach
Business coach Online Ondernemer

Ik volg een 1:1 coachingstraject bij Nicole. Na 12,5 jaar solo was ik eraan toe met iemand te sparren en te worden uitgedaagd buiten mijn comfortzone te gaan. Zij coacht mij om nieuwe paden te ontdekken en te bewandelen.


Nicole's enthousiasme werkt hierbij super motiverend en heel aanstekelijk. Met haar kennis en ervaring weet zij ook mij als ervaren online ondernemer een stap verder te brengen en leer ik hele waardevolle nieuwe dingen, niet alleen over Instagram, maar ook over ondernemen.


Hoe je meer focus krijgt en ideeën ook werkelijk gaat uitvoeren. Ik ben zóóó blij dat ik deze stap heb gezet. Ben benieuwd wat ze nog allemaal voor me in petto heeft ;-) Aanrader!

Grietje - eigenaresse webshop

Groei tips voor ondernemers

Het is mij snel duidelijk geworden dat Nicole veel ervaring heeft. Wat mij opvalt is dat ze de juiste vragen stelt, die mij laten nadenken over wat ik echt wil. Daarnaast helpt ze mij om helderheid en inzicht te krijgen in wat prioriteit heeft, waar acties nodig is. Ze geeft sturing in de praktische zaken, daardoor zie ik direct wat er nu nodig is om de volgende stap te zetten. Nicole schept orde, en dat is precies wat ik nodig heb.

Paul - eigenaar bewustzijnspraktijk

Ontdek wat mijn 3 maanden mastermind programma kan doen voor jouw bedrijf

Je krijgt alles wat een 1-op-1 klant ook krijgt!

Weet je hoe je jouw grote droom werkelijkheid kan laten worden.

Ik help je om over de drempel te stappen van 'het niet weten' en onzekerheid, zodat je voor je dromen durf te staan en er echt voor wil gaan.

Weet je precies waar je jezelf nog tegenhoudt.

Je krijgt naast theorie- en praktijklessen ook mindsetlessen. Zo leer je niet alleen hoe je kunt ondernemen, maar ook hoe je dat relaxed doet! Door deze daadkrachtige en efficiënte combinatie ga je creatief denken en komen we snel tot een prachtig resultaat.

Heb je een goede balans gevonden tussen werk en privé.

Je leert prioriteiten stellen, zodat je niet meer vervalt in uitstelgedrag.

VerVIJFvoudig jij je online zichtbaarheid en maak je van jouw volgers kopende klanten.

Word een ware moneymaker en creëer je eigen financiële vrijheid.

Ben je een zelfverzekerde ondernemer.

Ontdek de beste manieren waarop jij jouw product of dienst onder de aandacht kunt brengen.

Ook hier gaat het niet alleen om leren, maar vooral om doen! We gaan leuke ‘behind the scenes’, stories en video’s maken en content schrijven die naadloos aansluit op jouw klant.

Bruis je weer van de energie en nieuwe ideeën.

We gaan een concreet stappenplan maken waarmee je jouw ideale klant bereikt (marketingstrategie). We kijken naar de kanalen die je allemaal kunt inzetten en hoe je ze kan inzetten. Zoals zoekmachines, social media kanalen, free publicity, e-mailmarketing, influencer marketing, contentmarketing en meer.

Ik sta door de 1:1 training volledig in mijn zelfvertrouwen. Mijn netto omzet is verVIERvoudigd. Het is beter dan ik had durven dromen.


Nicole maakt alles kleiner en simpeler – of het nu gaat over omzet verhogen, groeien op social media of een goede planning maken. Daardoor wordt het behapbaar en zijn de resultaten boven verwachting.

 

Ik heb geleerd om consequent te werken en eerst de urgente zaken op te pakken (ook al is het geen leuk klusje). Je werkt dan echt áán je bedrijf en dat geeft hele mooie resultaten.

 

Ook een pluspunt vind ik dat de coaching op een relaxed tempo verloopt zodat je alles goed bij kan houden, ondanks je drukke bestaan.

 

Niet alleen mijn bedrijf is enorm gegroeid, maar ik als persoon ook.

Aletta - Sassygoods.nl

3 x Bonus die je er gratis bij krijgt

Toegang tot alle trainingen
t.w.v. € 1385

Gratis 5 maanden toegang tot al mijn online trainingen. Hierin leer je onder anderen hoe jij je online zichtbaarheid minimaal kan verVIJFvoudigen en hoe jij de beste video's voor social media kan opnemen.

Werkboek + Notitieboek

t.w.v. € 85,-

In het boek vind je alle opdrachten uit de online training 'Online zichtbaarheid verVIJFvoudigen' en het heeft super veel ruimte voor aantekeningen. Zo heb je altijd jouw persoonlijke naslagwerk makkelijk bij de hand! Ook krijg je mijn Manifestatie Planner, zo creëer je rust, focus en balans. Zelfs als je een grote chaoot bent.

WhatsApp toegang
van onschatbare waarde

Krijg 6 maanden lang onbeperkt toegang tot mij via WhatsApp. Binnen 24 uur heb je antwoorden op al jouw brandende vragen.

Marketing tips

Om de week een Zoom Coaching Sessie met de groep

Jouw doelen gecombineerd met mijn kennis, tips en waardevolle lessen zorgen voor een groot succes. Alle Zoom lessen sluiten we samen af met positieve energie en veel leuke nieuwe ideeën om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

3 maanden lang gaan wij intensief samenwerken AAN jouw bedrijf en houden we jouw verdienmodel, je mindset, personal branding en niet te vergeten je marketing onder een vergrootglas. Je leert unieke content schrijven die echt uit JOU komt en waar jouw volgers op aan gaan.

Patronen doorbreken

Start: Zondag 19 februari -  Business Coaching sessie bij mij thuis

Naast alle waardevolle Zoom sessies krijg je ook 1 LIVE coachingsdag bij mij thuis in Garderen. We pakken samen jouw grootste pijnpunten aan en maken een plan van aanpak. Verwacht waanzinnig waardevolle coaching opdrachten waarmee we jouw grootste verlangens gaan overtreffen. Dit is 100% maatwerk en helemaal op jou afgestemd. 

Eerst even bellen?

Dit traject is alleen voor ondernemers die bereid zijn om in zichzelf en hun bedrijf te investeren omdat ze weten dat dit nodig is om die groeisprong te maken.

Vooraf hebben we een intake call. Hierin bespreken we al jouw wensen, zodat ik daar gedurende de coaching extra goed op kan inspelen. Nadat er van beide kanten een YES is zullen we de eerste live coaching sessies bij mij thuis & de 1:1 coaching zoom calls inplannen en kunnen we van start! 

Deze call is natuurlijk gratis.

Ben jij klaar om in je grootsheid te stappen?

Touch of Matrix

Touch of Matrix - Net dat stapje extra

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wil zijn. Ik kan een Touch of Matrix sessie als toevoeging inzetten tijdens een 1:1 traject als we merken dat dit waardevol is voor jouw proces. Natuurlijk altijd met jouw toestemming.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. En dat zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes. Daardoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd te ondernemen. 

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, spreek je bij Touch of Matrix meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wat zeggen anderen over Touch of Matrix?
De cursisten die al een sessie bij mij hebben gehad, zijn erg tevreden met het resultaat en merken dat ze na de sessie meer persoonlijk leiderschap kunnen nemen. Daardoor maken ze grote sprongen op privé en zakelijk vlak. Ook ervaren ze meer balans en rust in hun gezondheid, werk en privéleven.

Deze methode zorgt onder andere voor vertrouwen, groei, verbinding en een gevoel van vrijheid. Het helpt je om op een diepere laag datgene los te laten waar je vanaf wilt.

Touch of Matrix als extra vleugje magie.
Touch of Matrix helpt om meer geluk in je leven te ervaren. Het is echt dat stapje extra om jouw dromen waar te maken. Wil jij hier gebruik van maken? Goed nieuws, want je krijgt 3 sessies gratis.

Touch of Matrix

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wil zijn. Ik kan een Touch of Matrix sessie als toevoeging inzetten tijdens een 1:1 traject als we merken dat dit waardevol is voor jouw proces. Natuurlijk altijd met jouw toestemming.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. En dat zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes. Daardoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd te ondernemen. 

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, spreek je bij Touch of Matrix meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wat zeggen anderen over Touch of Matrix?
De cursisten die al een sessie bij mij hebben gehad, zijn erg tevreden met het resultaat en merken dat ze na de sessie meer persoonlijk leiderschap kunnen nemen. Daardoor maken ze grote sprongen op privé en zakelijk vlak. Ook ervaren ze meer balans en rust in hun gezondheid, werk en privéleven.

Deze methode zorgt onder andere voor vertrouwen, groei, verbinding en een gevoel van vrijheid. Het helpt je om op een diepere laag datgene los te laten waar je vanaf wilt.

Touch of Matrix als extra vleugje magie.
Touch of Matrix helpt om meer geluk in je leven te ervaren. Het is echt dat stapje extra om jouw dromen waar te maken.

Wil jij hier gebruik van maken? Goed nieuws, want je krijgt 3 sessies gratis.

Touch of Matrix
Focus en rust in je bedrijf

Mijn bedrijf is door Nicole in 1,5 maand tijd al zo onwijs hard gegroeid. Mijn producten zijn gratis in meerdere Magazine gekomen, zoals je Linda en Grazia. Ook maak ik nu de leukste content en video's waardoor ik steeds meer volgers en klanten erbij krijg. Soms hoor je wel eens dat mensen veel geld hebben betaald voor een training waarbij ze uiteindelijk  geen persoonlijke aandacht krijgen of waar er geen ruimte is om vragen te stellen. Nicole doet echt het tegenovergestelde daarvan. Dit stimuleert en bevordert de groei van mijn bedrijf enorm.

Jonie Schaap - bubbly-j.nl
ondernemers tips

Sjoerdje benaderde mij en had 1 grote wens namelijk een eigen winkel in 1 keer goed opzetten. We starten met het coaching traject op 21 juni 2022 en 24 september 2022 was haar prachtige winkel open.


Sjoerdje haar eerste vraag was: ‘Hoe krijg ik mijn potentiële klanten in beeld? Deze vraag was heel snel beantwoord en we hebben gelijk Inkoop, verbouwing, social en ondernemen vanuit rust en focus erbij gepakt. Dit was niet alles, omdat de klik zo goed was heeft Sjoedje mij ook gevraagd of ik een te gave verkooptraining wilde geven aan haar personeel. Dit heb ik gedaan en omdat ik er dan toch ben, help ik ook gelijk wel even mee met de fotoshoot!


Resultaat: Sjoerdje meer dan tevreden en ook het personeel gaf mij een groot compliment, want wat had ik de ervaren verkoopmeiden blij verrast.


En weetje, ik doe dit vanuit mijn hart. Dit is wat mij gelukkig maakt en doordat ik zoveel waarde en liefde geef, gaan al mijn cursisten ook onwijs hard.


Kortom! Project dik geslaagd. Als je in de buurt van Sneek woont wip zeker even langs bij deze toppers.

Sjoerdje - De Saak Sneek

Ben jij klaar om jouw grote ondernemersdroom uit te laten komen?

dromen realiseren
€2222,- (of 6 termijnen van €390,-)

Word een succesvolle en zelfverzekerde ondernemer

3 maanden intensief samenwerkenIk help je op een krachtige, diepe, lichte en luchtige manier, zodat je met je bedrijf echt naar een ongekend hoog niveau gaat. Zeker niet onbelangrijk is de persoonlijke groei die je ook doormaakt tijdens deze exclusieve coaching traject.


Ik beloof je dat ik met net zoveel enthousiasme en resultaatgerichtheid met jou meedenk als dat ik dat voor mijn eigen bedrijf doe. Daardoor ga je al snel meer omzet genereren, zodat je het geld wat je investeert in deze training binnen no time terugverdient.

Al mijn cursisten zijn meer dan tevreden over dit traject. Sterker nog, ze hebben zichzelf overtroffen in het resultaat dat ze van tevoren hadden verwacht.