Online Zichtbaar

Ben jij niet online zichtbaar genoeg?

Dankzij deze training ga je geld verdienen zoals je altijd al wilde. Het is tijd om je zakelijke doelen te bereiken!

12+ jaar

Business trainer

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Social, business & mindset

Stap binnen in hét programma voor ondernemers die hun online zichtbaarheid willen transformeren tot ongekende hoogtes! Ben jij klaar om écht te groeien? Met deze all-inclusive training krijg jij de tools in handen om een online media expert te worden en onweerstaanbare content te creëren vanuit fun.

Ik begrijp dat het frustrerend kan zijn om keihard te werken, maar nog steeds niet de resultaten te behalen waar je op hoopt. Daarom help ik jou om alle blokkades op zakelijke vlak te doorbreken, zodat je vol zelfvertrouwen de wereld in kunt stappen en jouw bedrijf kunt laten groeien.

Deze training is dé bestseller waar alle cursisten heel blij mee zijn. Onze tevreden klanten genereren nu wél de omzet die ze verdienen en hebben een grote en actieve volgersschare opgebouwd.

Dus waar wacht je nog op? Laat mij je helpen om het allerbeste uit jouw bedrijf te halen. Join the club en word ook een online rockstar!

En het beste nieuws van 2023? Coaching (met therapie) is nu fiscaal aftrekbaar! Als ondernemer of ZZP'er zijn de tarieven van een coachingtraject aftrekbaar voor de inkomsten- en omzetbelasting én terugvorderbaar bij de belastingdienst.

Ga doelgericht te werk en maak je dromen waar!

Voordat ik ondernemerscoach was, maakte ik een heftige periode door. Ik werkte toen al 10 jaar als verkooptrainer voor retail- en horecabedrijven. Een fantastische, maar ook super drukke baan. Tegelijkertijd zat ik vol verdriet. Hero, mijn zoon, was geboren met een hersenbloeding.

‘Oké,’ dacht ik, ‘Dit moet ik anders gaan doen. Ik ga een eigen bedrijf starten!’ Het werd een webshop met mijn eigen label met bedrukte kleding voor het hele gezin.

Ik heb 4 jaar lang met veel plezier de webshop gerund. En wat was het een groot succes! Mijn volgersaantallen op social media groeiden bizar snel. Ik maakte mijn volgers kopende klanten, en nog beter, ook fan van mij. Dit komt omdat ik onder anderen aan personal branding doe. Ook weet ik kanalen in te zetten die niets kosten maar wel kopende klanten opleveren. Ik heb mijn eigen label bedrukte twinning kleding succesvol verkocht in november 2020. 

De kracht van visualisatie, ik geloof dat dat gigantisch helpt in het behalen van succes! Het is 1 van de manieren waarin mijn coaching zich onderscheidt van anderen. Met visualisatie help ik jou om eerst in jouw dromen te geloven, om ze daarna om te zetten in actie. Als jij weet wat je doel is, wordt succes behalen makkelijk!

Succes hangt niet af van je opleiding of hoge IQ, succes krijg je als je een doorzetter bent. In deze online training laat ik precies zien welke stappen je moet nemen om jouw ondernemersdromen waar te maken. Ik deel 10 jaar aan ondernemerservaring en daarmee mijn grote geheimen tot succes.

In 12 online lessen werk je stap voor stap toe naar een succesvol, zichtbaar bedrijf met kopende klanten. Door deze training te volgen groei je niet alleen business-wise, maar ook als persoon. 

Je bedrijf online zichtbaar
Tips Instagram volgers

Door de online training schrijf ik nu dé leukste content, zijn onze Instagram volgers alleen al vervijfvoudigd en halen we ook serieus veel omzet uit Instagram. Ook hebben wij een leuke klik met onze ideale volgers, doordat je veel leert over personal branding.

Richard - driekleinehaasjes.nl

Ontdek de training

Dit ga je leren:

 • Jezelf onderscheiden van je concurrent.⁠
 • Welke mogelijkheden je kunt inzetten om te groeien met je bedrijf, op Instagram en andere social media kanalen.
 • Hoe je jouw product onder de aandacht brengt bij jouw ideale klant.
 • Unieke en toffe content schrijven.
 • Een goede content planning maken.
 • Wat, waar en wanneer je moet posten om jouw volgers te transformeren naar kopende klanten en fans.
 • Alle ins en outs van Instagram, zodat je je klanten en omzet uit dit social media kanaal kunt halen. Na het volgen van deze training ben jij een Insta Expert!

Ook dit krijg je erbij:

 • Belemmerende gedachtenpatronen doorbreken. Ik ga je helpen om de bewuste stap te zetten zodat je uit comfortzone durft te stappen!
 • Manifestatielijst maken. Je weet door deze training waar je van droomt en wat je nodig hebt om jouw droom werkelijkheid te laten worden.
 • Doelen stellen. Als jij je manifestatielijst compleet hebt, ga je een plan maken. Hierdoor ga jij concreet dé stappen maken die nodig zijn om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 • Jouw eigen marketingstrategie maken, waardoor je jouw klanten bereikt op een manier die bij jou past. Ik help je daar stap voor stap mee.

 • We gaan kijken naar 11 belangrijke kanalen die je kan gaan inzetten en hoe je ze moet inzetten. Zoals zoekmachines, social media kanalen, e-mailmarketing, influencer marketing, contentmarketing en meer. Daardoor kun je jouw bereik verVIJFvoudigen!

 • Een positieve mindset, zodat je weer gaat ondernemen vanuit passie en energie.⁠ ⁠

De deelnemers die je voorgingen, zeggen dat zij al bij les 3 merken dat zij zelfverzekerder te werk gaan

Laat jouw grote droom werkelijkheid worden. Er zit nog véééél meer in deze training, wat je vandaag nog kunt ontdekken als jij je nu aanmeldt.


TWEE BONUSSEN!

Manifestatie GroepsMatrix

1-op-1 High End Online Coaching sessie van een heel uur met Nicole

t.w.v. €199,-

Ontvang als bonus een 1-op-1 brainstormsessie met mij via Zoom. Jij mag bepalen waar we het over gaan hebben: wil je een specifiek onderwerp uitlichten, heb je een vraag die nog niet beantwoord is, of wil je dat ik je help met manifestatiecoaching, zodat je vol nieuwe energie en ideeën deze training kunt afsluiten? Het is helemaal aan jou! Stuur mij snel een berichtje met jouw wens erin, zodat ik mij goed kan voorbereiden en jou het laatste zetje kan geven om zelfverzekerd en groots te gaan ondernemen. Bovendien mag je zelf bepalen wanneer je de sessie wilt inzetten!

Manifestatie GroepsMatrix

Wil je leuke, spontane video's maken met je mobiel? 

Ook deel ik je de Apps voor de beste Short Video's om meer omzet te genereren.

t.w.v. €395,-

Heb je moeite met jezelf voor de camera te laten zien? Onzekerheid en de angst voor andermans mening kunnen je belemmeren. Maar online video is essentieel voor je bedrijf.

Daarom bied ik je de Online Camera Training aan. Hiermee overwin je je camera-angst en maak je boeiende video's voor je volgers!

Na deze training:

* Maak je geweldige video's in twee minuten.

* Weet je hoe je jouw product of dienst effectief met video kunt promoten.

* Geniet je van het maken van video's.

* Voel je je zelfverzekerd en vol energie.

Kortom, je wordt een zelfverzekerde, energieke ondernemer die de wereld aankan! Meld je nu aan en ontdek ook jouw authentieke videostijl.

Wil je mij drie maanden als buddy? Het ultieme pakket: Meer geld, succes, balans en geluk! 

Gedurende 3 maanden gaan we samen de uitdaging aan. Intensief, op alle fronten. We nemen je mindset, het opbouwen van een succesvolle business en persoonlijke groei onder handen, zonder enige terughoudendheid. Want besef goed, als je je mindset niet transformeert, blijft het aloude patroon bestaan: 'Als je blijft doen wat je deed, zul je blijven krijgen wat je kreeg.' 

De ondernemers die met mij het High End traject aangaan, bereiken buitengewone resultaten. Dit komt niet alleen door de persoonlijke aandacht die ze krijgen. Door over een langere periode te werken aan je diepste verlangens, onderga je een metamorfose. Je mindset krijgt een boost, je vastberadenheid groeit, je energie stijgt, en je ontwikkelt je op manieren die tijd nodig hebben om te bloeien. Een werkelijke transformatie die je leven kleur geeft.

Ga NEXT LEVEL met jouw bedrijf

Jij wilt jouw ideale klant aanspreken. Daarvoor is alleen online zichtbaar zijn niet genoeg. Je hebt ook een goede fundering en een juiste strategie nodig. Jouw ideale klant wil een connectie met jou maken.

Als ondernemer modder je vaak maar wat aan in je bedrijf. Je merkt dat het niet lekker loopt en dat klanten en verkopen uitblijven. Je hebt moeite met het verzinnen van leuke acties. Marketing vind je maar een lastig iets. Je weet dat je social media moet inzetten, maar je heb er niet zoveel mee. En ja, waar moet je beginnen? Zo gaan de weken voorbij. Je inbox blijft leeg. Ook op je bankrekening gebeurt er vrij weinig. Zo had je jezelf het ondernemen niet voorgesteld!

Tijd om daar iets aan te gaan doen.

Hoe blij zou jij zijn als je iedere week start met nieuwe energie en extra (vrije) tijd?⁠ Ik laat jou geen losse flodders meer inzetten, je gaat leuke nieuwe manieren ontdekken die jou kopende klanten gaan opleveren. Door deze training krijg jij weer zin in het ondernemen!

Wat deelnemers zeggen over de training 

Al na 5 weken de training bij Nicole gevolgd te hebben, heb ik mijn aankoopbedrag terugverdiend. Ik ben door deze training zelfverzekerd geworden en ik durf mijzelf veel meer te laten zien. Ik heb van Nicole de juiste handvaten gekregen en weet  precies wat mijn doelen zijn. Mijn volgersaantallen groeien, maar belangrijker nog, Ik heb van mijn volgers mijn klanten gemaakt. 

Deze training is het dubbel en dwars waard!

Zelfverzekerd ondernemen

Iris - studioloet

De investering vond ik super spannend om te doen. Maar wat is deze training het meer dan waard!

Je investeert echt op een goede manier in jezelf en daarmee in je bedrijf. De training heeft mij op een hele andere manier leren kijken naar mijn onderneming. En die frisse blik heeft mijn bereik en omzet nu al flink vergroot! Op een heldere manier en vol humor begeleidt Nicole je door de training. En is iets niet helemaal duidelijk? Met liefde legt ze het nog een keer uit. De energie van Nicole is fantastisch en haar enthousiasme werkt heerlijk aanstekelijk!

stappenplan doelen realiseren

Marlies - www.littlehappinez.nl

Nog nooit heb ik zo'n leuke, energieke en leerzame training gevolgd.


Door dat Nicole gewoon down to earth is en ook echt weet hoe het er in het veld aan toe gaat, vind ik dit echt de meest waardevolle training die ik de afgelopen tijd gevolgd heb. Ik merkte echt direct verschil in mijn mindset en daarmee in de groei van mijn bedrijf. 


In de training van Nicole kun je met andere ondernemers sparren en ervaringen delen. Daardoor sta je binnen no time sterker in je schoenen. Dat vind ik fijn, want we zijn allemaal gelijk en we willen allemaal onze doelen halen en om dit zo samen te doen is echt heel fijn.


Kortom, top training, top trainer, top ondernemers.


Ik zou Nicole 1000% aanbevelen.

Manifest Business Coach

Bo - boofotoo.nl

focus ondernemen

12 online lessen

Bij elke les zit een waanzinnig waardevolle video. Ook vind je in deze training heel veel opdrachten waarmee jij magische sprongen gaat maken in je ontwikkeling, en daardoor jouw bedrijf naar een hoger niveau gaat brengen. Je volgt deze training helemaal op je eigen tempo. Mijn motto is: Je hoeft maar een halve stap harder te zetten dan je concurrent om van je bedrijf een mega succes te maken. Maar, je moet die stap dan wel WILLEN zetten. Actie in de taxi dus!

Online Zichtbaar

Hoe lang wil je nog zelf gaan aanmodderen?

Jouw doelen gecombineerd met mijn kennis, tips en waardevolle lessen gaan zorgen voor een groot succes. Alle lessen leveren jou veel nieuwe energie en leuke ideeën op die jou gaan helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ga aan de slag met je mindset, personal branding en marketing. Maak de leukste content, zodat jouw volgers kopende klanten worden.

Online Zichtbaar met je bedrijf

Wauw, wat een fantastische energie heeft deze vrouw. Daarnaast heeft ze ook echt verstand van zaken. Nicole geeft praktische en duidelijke tips en opdrachten waar ik ook echt mee verder kan. Het fijne is dat ik nu, na het volgen van de 4de les, al weet wat ik doe en waarom ik het doe. Zo kan ik doelgericht te werk gaan. Door het volgen van haar training voel ik mij een stuk professioneler en dat straal ik ook uit. Ik trek daardoor veel meer klanten aan.

Nicole is een prachtige combinatie van een mensenmens en een zakenvrouw. Ik leer heel graag van haar.

Mierije - Made by Mie fotografie


Zij gingen je voor.

Yes! Ik heb nu financiële vrijheid

Ik vond de investering spannend (verdien ik het wel terug?)  Ik ben nu waanzinnig blij met mijn omzet en wat de coaching mij heeft opgeleverd. Het werd aangenaam gebracht en het tempo was voor mijn kennis haalbaar!

Zichtbaar op Instagram
 Gulsitan - rila.be
Nicole geeft je zelfvertrouwen

De training is heel opbouwend, ik kan Nicole iedereen aanbevelen die groeien wil met zijn of haar bedrijf!! Ik verdien nu het dubbele van wat ik voor het traject verdiende én ik heb een hele fijne balans gevonden tussen werk en privé.

tips voor meer volgers
Mirjam - rhwinterior.com

Wat een waardevolle cursus is dit!

 Nicole geeft goeie tips met voorbeelden en daarnaast ga je aan de slag met opdrachten. Het fijne is dat het goed te volgen is waardoor je snel resultaten gaat zien en grote stappen gaat maken. Zeker een aanrader!
Instagram Volgers

Erika - Glam Beautysalon 

Je ideale klant bereiken was nog nooit zo makkelijk dankzij deze training.

Meld je nu aan!

Tips voor jouw onderneming
695,- (of 6 termijnen van 130,-)

Betaal in 1 keer en krijg een korting van 85,-

Ontdek het gemak van 1 heel jaar lang toegang tot al je online trainingen, ook rechtstreeks vanaf je mobiel! Met mijn besloten platform Huddel wordt leren eenvoudig en leuk. Gewoon aanmelden, scrollen en beginnen. Simpel als dat! 🚀

Instagram tips

Wil jij net als Jeanine geen baan meer naast je bedrijf?

Jeanine kon haar weg niet vinden met haar bedrijf en ze groeide niet. Door mijn training gaat ze als een TREIN en is ze WAANZINNIG gegroeid als persoon, met haar bedrijf en op Instagram gaat ze ook nog eens door het dak.


Jeanine weet nu hoe ze van haar volgers kopende klanten maakt en hoe belangrijk personal branding is.


Ze heeft een winkel aan huis en een wachtlijst met mensen die haar producten graag willen kopen.


Wil jij ook vol nieuwe energie en leuke ideeën aan de slag gaan, zodat de bestellingen binnenstromen? Meld je dan vandaag nog aan.