Nicole Hop - Leiderschapsexpert

Jouw blokkade binnen één dag opgelost!

Van dromen en denken naar doen met lef.

Video Aspect Ratio: 16:9

Jouw blokkade binnen één dag opgelost!

Van dromen en denken naar doen met lef.

100% maatwerk

FROM GOLD TO DIAMOND

12 jaar

In het vak - ondernemers helpen groeien

10.500+

Betrokken volgers op Instagram
Nicole Hop - Leiderschapsexpert

Hoofd uit, hart aan en gaan

Je hebt je dromen helder voor ogen en kent je vaardigheden heel goed; je bent dé expert in je vakgebied. Toch, ondanks je lef en expertise, blijf je vaak met één voet op de rem staan als je nadenkt over de volgende stap. Je mist net dat beetje empowerment om écht door te pakken en blijft hierdoor in je veilige comfortzone, waarbij je een nieuw uitdaging uit de weg gaat.

Binnen één dag help ik je om transformerend te resetten. We gaan praktisch aan de slag en doen het samen. Je krijgt de handvatten die je nodig hebt, en indien nodig voegen we een holistische sessie toe om eventuele blokkades op te lossen. Deze magische combinatie zorgt ervoor dat je alle obstakels loslaat, er weer ruimte in je lichaam ontstaat, alles in overvloed stroomt, en je letterlijk een quantum leap maakt naar de beste, zelfverzekerde versie van jezelf.

Binnen 6 uur ben je vernieuwd, stel je niets langer uit, ben je gereset en vol daadkracht, zodat je succesvol en met plezier en energie je volledige leiderschap weer kunt oppakken.

Persoonlijke Coaching

IK ZIE JOU POTENTIEEL. Met meer dan 12 jaar ervaring als trainer en als gediplomeerd holistisch therapeut, begrijp ik de diepgaande impact die een allesomvattende transformatie kan hebben op het succes van een ondernemer. Quantum Leaps gaan niet alleen over het vergroten van de omzet; het gaat om het versterken van je volledige potentieel, het transformeren van je leiderschap en het creëren van een leven dat vervulling brengt op alle niveaus. Deze sprongen zijn cruciaal omdat ze niet alleen je bedrijf transformeren, maar ook jou als persoon. Het gaat niet alleen om wat je doet, maar ook om wie je wordt. Samen gaan we die sprong maken naar ongekende groei en succes.

Ik zie het goud in jou, wat jij op dit moment zelf niet ziet, maar wat jou wel heel ver gaat brengen. Jij, als zelfstandig ondernemer, verdient niet zomaar een experience; jij verdient een unieke ervaring die jou direct verder brengt. 

intuitie actie

De uitdagingen waar ik bij ondersteun variëren enorm, maar vaak gaat het om het grotere plaatje: die ene cruciale stap die nodig is om echt groots te schitteren.

Neem bijvoorbeeld Dorien, een succesvolle vrouw die desondanks tegen blokkades aanliep. Zakelijk ging het goed, maar privé voelde ze zich nog niet volledig gezien. Mensen zagen haar nog steeds als de oude Dorien. Dit gevoel van niet volledig gezien worden, had een subtiele maar krachtige impact op haar lichaam. Ons lichaam reageert vaak op onbewuste emoties en gevoelens. In Dorien's geval leidde dit tot gewichtstoename, ondanks dat ze haar eet- en beweeggewoonten niet had veranderd.

Dit inzicht was voor Dorien een eye-opener. Ze besefte eindelijk waarom ze aankwam, en het was niet omdat ze iets verkeerd deed, maar omdat haar lichaam haar iets duidelijk wilde maken. Deze wetenschap gaf haar de kracht om de signalen van haar lichaam te accepteren en ermee te werken, in plaats van ertegen te vechten. Hierdoor kon ze beter omgaan met haar gevoelens en uiteindelijk haar ware potentieel bereiken. Dit proces is herkenbaar voor veel vrouwen, en als expert help ik je graag deze signalen te begrijpen en om te zetten in positieve verandering en transformatie.

Naast persoonlijke groei help ik ondernemers ook met praktische zaken zoals het creëren van online trainingen, het vergroten van online zichtbaarheid en het spontaan opnemen van video's.

Het mooie is dat ik een generalist ben, waardoor ik je op alle vlakken kan begeleiden. Deze veelzijdigheid stelt me in staat om jou maximaal en zeer effectief te ondersteunen, ongeacht het gebied waarin je uitdagingen ervaart. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk volledig tot bloei komt.

Jouw blokkade binnen één dag opgelost!

Nicole Hop

1. Voorbereidingsgesprek

Vooraf plannen we een voorbereidingsgesprek zodat ik mij extra goed kan voorbereiden. Nadat je je hebt aangemeld, regelen we alles. Liever eerder? Stuur me dan een privéberichtje!

Nicole Hop

2. Back on track

Ik ga je daadkrachtig en efficiënt op maat begeleiden, zodat jij weer doelgerichte stappen gaat zetten. Dit is in Garderen op de Veluwe. Dit kan op zondag, maandag, en dinsdag van 10:00 tot 16:00 uur. Liever bij jou? Dat kan in overleg, met een meerprijs. Het is echt een 2-in-1 reset die je zowel zakelijk als persoonlijk weer laat schitteren.

Nicole Hop

3. Na de Meeting

Na de meeting blijf ik voor een gehele week beschikbaar voor follow-up vragen en ondersteuning, zodat je de veranderingen kunt doorvoeren. Samen zorgen we ervoor dat je de behaalde resultaten verder kunt uitbouwen en blijven schitteren.

Voel jij een volle JA om deel te nemen? Meld je dan direct aan.

Coach voor coach

€1500

Pilot Prijs €999,-

Eéndaagse doorbraak - 1 september gaat de prijs omhoog!