Online zichtbaar

Kiezen voor een nieuw leven en je bedrijf online zichtbaar laten zijn met veel zelfvertrouwen.

DE KOEK WAS OP | 6 jaar geleden voordat ik begon met mijn webshop had ik een heftige tijd achter de rug. Ik zat vol verdriet en was uitgeput na een heftige periode. Hero was geboren met een hersenbloeding en ik had door de heftige bevalling mijn staartbeentje gebroken. Hier had ik nog vaak last van en Gigi was net een paar maanden oud. Ik liep letterlijk op mijn tandvlees. Ik was op dat moment een tikkende tijdbom door de druk die op mij werd gelegd door mijn oude werkgever. Minstens 4 keer per week schrok ik zwetend wakker en kotste ik elke zaterdagavond van moeheid als mijn lichaam een soort van tot rust kwam.

Oke dacht ik, dit moet ik anders gaan doen, ik ga een eigen bedrijf starten! Kinderkleding It Is! Oeps, dat bleek wat moeilijker dan ik dacht. Het is gebleken dat niet alle merken zomaar met je willen werken. Dan krijg je ook nog te maken met andere jaloerse bedrijven die vinden dat je in hun aura komt. Zelfs 1 bedrijf heeft gezegd tegen hun ingekochte merk, dat als ze aan mij hun collecties blijven verkopen ze zullen stoppen met de verkoop van dat merk. Hierdoor kreeg ik opeens 1 merk niet meer uitgeleverd, want zij waren langer klant. Daar zat ik dan met een halve collectie! Damn, bleek het ook nog mijn eigen achternicht te zijn, oké! En doorrrr dacht ik dan, niet hierin meegaan Nicole, want dit is niet de manier hoe jij wilt ondernemen.

En toen gebeurde er iets in mijn leven wat je, je ergste vijand nog niet toewenst.

Mijn zusje overleed. Mijn eerste gedachten; Nicole, nu doelen gaan stellen! Wat wil je nou echt in je leven? Diep in mijn hart wist ik het wel, ik vind het mega tof om andere mensen/bedrijven naar een hoger niveau te brengen, successen behalen. Dit heb ik jaren voor een werkgever gedaan, dus waarom niet voor mezelf?

Kinderkleding eruit! Ik ga bedrijven promoten, ik heb veel volgers en weet wat een bedrijf nodig heeft om te groeien. Jeetje wat is dit te gek zeg! Ik merkte ook gelijk dat ik in de spotlights staan mega tof vind. Die video’s die ik maak roepen meer in me op dan ik dacht. Oké wat kan ik hiermee?, ik ga me inschrijven bij Faaam (Film en acteer academy) en jeetje wat was dat tof! Voel me als een vis in het water en heb al mega snel leuke kleine rolletjes binnen gehaald.

Ik merkte dat ik dagelijks mega veel privé berichten krijg met vragen, hoe ik dat heb gedaan en of ik tips heb. Niet alleen op het gebied van acteren, maar ook op social en business vlak. Ik vind het tof om mensen te helpen, dus smijt ze met mijn adviezen om de oren en merk dat ik ongemerkt drukker ben met gratis adviezen geven, dan met ondernemen en geld verdienen.

Toen gebeurde er iets bijzonders! Ik lag in bed en ineens wist ik het! Dit gaat mega gaaf worden. Hier moet ik echt iets mee gaan doen, want dit is waanzinnig waardevol voor alle ondernemers (in spe). Mobiel erbij gepakt en ik heb alles genoteerd voor de volgende dag. Gaan met die banaan! Ik voelde helemaal die vibe, dit is echt een goudmijntje voor iedereen die wilt groeien.

En nu heb ik niet 1 maar vier waardevolle trainingen voor je klaar staan. Ik ben klaar om jou te coachen!

Ik merk dat ik het laatste jaar alles op gevoel doe, puur en rechtstreeks vanuit mijn hart. Natuurlijk wel met een wekelijkse manifestatie lijst met daarop de doelen die ik elke week wil behalen, want anders kom je er echt niet. Ook zijn dit tips die ik met jou ga delen.

Zonder actie geen resultaat. Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan

Over de schrijver
Voordat ik ondernemerscoach was, maakte ik een heftige periode door. Ik werkte toen al 10 jaar als verkooptrainer voor retail- en horecabedrijven. Een fantastische, maar ook super drukke baan. Tegelijkertijd zat ik vol verdriet. Hero, mijn zoon, was geboren met een hersenbloeding. ‘Oké,’ dacht ik, ‘Dit moet ik anders gaan doen. Ik ga een eigen bedrijf starten!’ Het werd een webshop met mijn eigen label met bedrukte kleding voor het hele gezin. Ik heb 4 jaar lang met veel plezier de webshop gerund. En wat was het een groot succes! Mijn volgersaantallen op social media groeiden bizar snel. Ik maakte mijn volgers kopende klanten, en nog beter, ook fan van mij. Dit komt omdat ik onder anderen aan personal branding doe. Ook weet ik kanalen in te zetten die niets kosten maar wel kopende klanten opleveren. Ik heb mijn eigen label bedrukte twinning kleding succesvol verkocht in november 2020. De kracht van visualisatie, ik geloof dat het helpt! Het is één van de manieren waarin ik mij coaching onderscheid van andere. Doormiddel van visualisatie help ik jou eerst zien en geloven, en het daarna ook echt doen zodat jij al jouw ondernemersdromen uit laat komen. Het interessante is juist dat als je weet wat je doel is, het veel makkelijker wordt om je succes te vergroten. Succes hangt niet af van je opleiding of hoge iq, maar succes krijg je als je een doorzetter bent. We gaan AAN je bedrijf werken en ik deel mijn grote geheimen tot succes en mijn 10 jaar ondernemerservaring. Ik help jou stap voor stap alles wat je moet weten met rust en focus, zodat je niet alleen geleidelijk groeit met je bedrijf maar ook als persoon.
Reactie plaatsen