Zakelijk Succes en Persoonlijk Geluk
20 december 2022 

Zakelijk Succes en Persoonlijk Geluk

Lieve jij,

Je blijft die vage klachten maar houden! Ondertussen is je werk je teveel geworden, je privé is ook niet optimaal..  Eigenlijk zit je jezelf gewoon behoorlijk in de weg.

De laatste cursus over persoonlijk bewustzijn waar je aan meedeed, ging wel oké. Je hebt alle opdrachten netjes gedaan, wellicht meer gegeven dan je dacht te kunnen. Je hebt je waarschijnlijk ook al verdiept in manifestatie, maar heel eerlijk?

Je kunt het woord ‘bewustzijn’ ondertussen wel zo'n beetje uitkotsen. Want bij jou werkt het dus weer niet hè! Hoezo heldere intenties zetten? Je hebt je het ongans gedroomd, gemanifesteerd en gevisualiseerd en toch lukt het je gewoon niet. De resultaten blijven uit!

Wil je weten wat er misgaat?

Je verzamelpunt is uit balans en daardoor ook je kristal (jouw goddelijke bron).

Mijn waaat?!

Ik ga het je uitleggen. Dit is geen onzin of gelul maar echt wetenschappelijk bewezen. Alleen weten heel veel mensen dit gewoonweg niet!

Ik weet net wat meer over mindset, kwantumfysica en manifestatie dan 99% van mijn collega-ondernemers. Gek genoeg heb ik dit eerder nooit uit durven spreken, maar ik ga je vanaf nu blij verrassen met deze kennis, zodat jij WEL eindelijk je dromen kunt gaan verwezenlijken.

Ik weet namelijk HOE jij dé juiste stap kunt maken in een wereld van ongekende en grenzeloze mogelijkheden, waardoor jouw droom een heel stuk dichterbij komt. En dit kan niet alleen met een beetje ‘meer bewustzijn’, wat de meeste coaches zeggen. Daar is echt meer voor nodig.

Jouw lichaam is in staat om alles te veranderen en te regenereren. Alleen, als je verzamelpunt uit balans is, dan kan dit fysieke, mentale en emotionele klachten opleveren. Bijvoorbeeld concentratieproblemen, hoofd/nek klachten, rugklachten, druk in je hoofd of wellicht word je uit het niets héél boos.

En dit kan er ook voor zorgen dat jij GEEN verbinding hebt met het universum. Volgens vele coaches zou het daardoor helemaal aan jou liggen. Dit heb je vast wel vaker horen roepen en is super irritant en demotiverend, vind je niet?

Gelukkig kan ik je vertellen dat het niet zo zit.

Even in Jip en Janneke taal: Als je verzamelpunt en je kristal beiden optimaal zijn, werk je pas op het diepste niveau van je Ware Zijn! Dan gaan er pas echt magische dingen gebeuren. Dan pas staat alles open voor wonderen. En anders gewoon niet! Nee, het lag niet aan jou. Het was je gewoon nooit uitgelegd.

Ik ga je leren hoe je elke dag even kort met je gedachten naar je Ware Zijn kan gaan en dit kan activeren. Zodat je wel al jouw dromen kan gaan manifesteren. En dit op een relaxte en liefdevolle manier.

Ik leg je alles stap voor stap uit tijdens mijn nieuwste Life Changing Training. Je krijgt er ook een waardevolle opdracht bij, zodat jij echt een Life Changing Jump gaat maken. Geen hogere wiskunde, dit kan echt iedereen.

De overige 3 avonden gaan we onder andere een groeiplan maken, laat ik je letterlijk manifesteren en leer je je eigen onderbewuste wakker schudden. Later meer hierover..

Maar nu eerst als de wiederweer je aanmelden, want zonder actie geen resultaat!

Cheers to the new year! Jouw succesvolle jaar vol met magie en positieve veranderingen! 

Liefs,

Nicole


Over de schrijver
Voordat ik ondernemerscoach was, maakte ik een heftige periode door. Ik werkte toen al 10 jaar als verkooptrainer voor retail- en horecabedrijven. Een fantastische, maar ook super drukke baan. Tegelijkertijd zat ik vol verdriet. Hero, mijn zoon, was geboren met een hersenbloeding. ‘Oké,’ dacht ik, ‘Dit moet ik anders gaan doen. Ik ga een eigen bedrijf starten!’ Het werd een webshop met mijn eigen label met bedrukte kleding voor het hele gezin. Ik heb 4 jaar lang met veel plezier de webshop gerund. En wat was het een groot succes! Mijn volgersaantallen op social media groeiden bizar snel. Ik maakte mijn volgers kopende klanten, en nog beter, ook fan van mij. Dit komt omdat ik onder anderen aan personal branding doe. Ook weet ik kanalen in te zetten die niets kosten maar wel kopende klanten opleveren. Ik heb mijn eigen label bedrukte twinning kleding succesvol verkocht in november 2020. De kracht van visualisatie, ik geloof dat het helpt! Het is één van de manieren waarin ik mij coaching onderscheid van andere. Doormiddel van visualisatie help ik jou eerst zien en geloven, en het daarna ook echt doen zodat jij al jouw ondernemersdromen uit laat komen. Het interessante is juist dat als je weet wat je doel is, het veel makkelijker wordt om je succes te vergroten. Succes hangt niet af van je opleiding of hoge iq, maar succes krijg je als je een doorzetter bent. We gaan AAN je bedrijf werken en ik deel mijn grote geheimen tot succes en mijn 10 jaar ondernemerservaring. Ik help jou stap voor stap alles wat je moet weten met rust en focus, zodat je niet alleen geleidelijk groeit met je bedrijf maar ook als persoon.
Reactie plaatsen