Nicole Hop Coach

Transformeer je onderneming en bespaar jezelf 7 jaar aan moeite en stress!

Vergroot je klantenkring, financiële welvaart, succes, innerlijke rust, daadkracht en zelfvertrouwen.

Ondernemers coach

Transformeer je onderneming en bespaar jezelf 7 jaar aan moeite en stress!

Vergroot je klantenkring, financiële welvaart, succes, innerlijke rust, daadkracht en zelfvertrouwen.

12 jaar

Trainer

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Business, Social & Mindset

Ben jij een gedreven zakelijke ondernemer met een passie voor spiritualiteit? Zoek jij een partner in crime die jou naar ongekende hoogte tilt? Als jij het leven wilt vieren en een klein zetje nodig hebt om die gigantische flikflak te maken, dan zit je hier perfect. laten we samen die sprong wagen naar nieuwe hoogten!

Gedurende 5 maanden gaan we samen de uitdaging aan. Intensief, op alle fronten. We nemen je mindset, het opbouwen van een succesvolle business en persoonlijke groei onder handen, zonder enige terughoudendheid. Want besef goed, als je je mindset niet transformeert, blijft het aloude patroon bestaan: 'Als je blijft doen wat je deed, zul je blijven krijgen wat je kreeg.' 

De ondernemers die met mij het High End traject aangaan, bereiken buitengewone resultaten. Dit komt niet alleen door de persoonlijke aandacht die ze krijgen, maar ook door de ruime tijdsperiode van het traject. Door over een langere periode te werken aan je diepste verlangens, onderga je een metamorfose. Je mindset krijgt een boost, je vastberadenheid groeit, je energie stijgt, en je ontwikkelt je op manieren die tijd nodig hebben om te bloeien. Een werkelijke transformatie die je leven kleur geeft.

Hey jij ambitieuze ondernemer met een drive voor groei!

Ik ben jouw all-inclusive ondernemerscoach, en ik breng een flinke dosis power in het ondernemerschap. Want laten we eerlijk zijn, jouw bedrijf kan alleen knallen als jij dat ook doet!

Ik ben er heilig van overtuigd dat jouw bedrijf niet alleen een solide basis nodig heeft, maar ook de ultieme expressie van jou als ondernemer. Mijn aanpak gaat veel verder dan de gebruikelijke zakelijke tips. Ik combineer coaching met Touch of Matrix sessies, waarmee we niet alleen slimmere zakelijke beslissingen nemen, maar ook werken aan jouw innerlijke vuur en energie.

Samen laten we jouw onderneming rocken op het pad van succes. Ik zorg ervoor dat jij als mens weer gaat vlammen en groeien. Door alle ballast los te laten, geef ik je de power en het zelfvertrouwen om stress om te buigen, burn-outs te omzeilen en vol gas te blijven gaan, zelfs als de uitdagingen je om de oren vliegen.

En het beste nieuws van 2023? Coaching (met therapie) is nu fiscaal aftrekbaar! Als ondernemer of ZZP'er zijn de tarieven van een therapie- of coaching traject aftrekbaar voor de inkomsten- en omzetbelasting én terug vorderbaar bij de belastingdienst.

Nicole Hop Coach

Als je wil groeien, moet je eerst healen wat jou tegenhoudt.

Dat lukt alleen als je de 4 lagen aanpakt. Kijk, als mens heb je 4 lagen: je lijf (fysiek), je gevoelens (emotioneel en energetisch), je gedachten (mentaal) en je spirituele connectie met jezelf (je hogere zelf). Om echt te healen en ruimte te maken voor een mega boost, moeten al die lagen aangepakt worden. Als je bijvoorbeeld alleen naar een strategie trainer gaat, raak je alleen de mentale laag aan. Herken je dat? Misschien heb je gemerkt dat het niet helemaal werkt, ondanks al dat zelfwerk. Dat komt omdat je ook die andere lagen moet aanraken, omdat daar nog het ruis verstopt zit. Het is net als een laagjestaart – als je er maar eentje opschept, proef je niet de volle smaak. Dus, als je een échte verandering wilt, moet je alle 4 die lagen aanspreken. Dan pas gaat het bruisen en groeien!

Ik maak het compleet door ook Touch of Matrix te gebruikten, helemaal op maat naast de zakelijke strategieën. Zo ontstaat er een prachtige harmonie tussen persoonlijke groei en professioneel succes. Dus, als je wilt stralen in zowel je innerlijke wereld als in de zakenwereld dan ben je mij mij op het juiste adres.

Reviews

Ik volg een 1:1 coachingstraject bij Nicole. Na 12,5 jaar solo was ik eraan toe met iemand te sparren en te worden uitgedaagd buiten mijn comfortzone te gaan. Zij coacht mij om nieuwe paden te ontdekken en te bewandelen.


Nicole's enthousiasme werkt hierbij super motiverend en heel aanstekelijk. Met haar kennis en ervaring weet zij ook mij als ervaren online ondernemer een stap verder te brengen en leer ik hele waardevolle nieuwe dingen, niet alleen over Instagram, maar ook over ondernemen.


Hoe je meer focus krijgt en ideeën ook werkelijk gaat uitvoeren. Ik ben zóóó blij dat ik deze stap heb gezet. Ben benieuwd wat ze nog allemaal voor me in petto heeft ;-) Aanrader!

tips voor ondernemers
Grietje - eigenaresse hamamdoeken.com
Het is mij snel duidelijk geworden dat Nicole veel ervaring heeft. Wat mij opvalt is dat ze de juiste vragen stelt, die mij laten nadenken over wat ik echt wil. Daarnaast helpt ze mij om helderheid en inzicht te krijgen in wat prioriteit heeft, waar acties nodig is. Ze geeft sturing in de praktische zaken, daardoor zie ik direct wat er nu nodig is om de volgende stap te zetten. Nicole schept orde, en dat is precies wat ik nodig heb.
Groei tips voor ondernemers

Paul - eigenaar pauldeboer.nu 

Ontdek wat mijn 5 maanden 1:1 coaching programma kan betekenen voor jou en jouw bedrijf.

Claim direct jouw plek en transformeer jouw succes! Door deze exclusieve High End Coaching..

Weet je hoe je jouw grote droom werkelijkheid kan laten worden.

Ik inspireer je om moedig over de drempel te stappen, zodat je met vastberadenheid en passie jouw dromen volgt en vol daadkracht handelt.

Weet je precies wat jou nog tegenhoudt.

Je wordt niet alleen ondergedompeld in boeiende theorie- en praktijklessen, maar ook in verrijkende mindsetlessen die je tot in je kern transformeren. Je leert niet alleen hoe je succesvol kunt ondernemen, maar ook hoe je dat met een moeiteloze flair doet! Deze opwindende en onweerstaanbare combinatie zorgt ervoor dat je creatieve denkvermogen opborrelt en samen bereiken we in een mum van tijd verbluffende resultaten die je stoutste verwachtingen overtreffen. Je zult sprankelen van zelfvertrouwen en vol passie je dromen verwezenlijken.

Heb je een goede balans gevonden tussen werk en privé.

Je leert de kunst van prioriteiten stellen, waardoor je voorgoed afscheid neemt van uitstelgedrag. Je zult ontdekken hoe je doelgericht en met onstuitbare energie aan de slag gaat, zonder ooit nog terug te vallen. Met mijn begeleiding ben je in staat om krachtige keuzes te maken en je volledig te focussen op wat écht belangrijk is. Je zult versteld staan van je eigen productiviteit en succes!

VerVIJFvoudig jij je online zichtbaarheid en maak je van jouw volgers kopende klanten.

Transformeer in een bruisende moneymaker en smeed je eigen pad naar grenzeloze financiële vrijheid. Ontdek de geheimen van financieel succes en leer hoe je met passie en strategie lucratieve kansen benut. Ik begeleid je stap voor stap om een meester te worden in geld verdienen en te genieten van de welvaart die je verdient. Bereid je voor om jouw financiële horizon te verbreden en een leven vol overvloed en vrijheid te creëren.

Ben je een zelfverzekerde ondernemer.

Als je geen moedige stappen onderneemt, toont dat een gebrek aan geloof in je eigen toekomst. Het is een harde waarheid. Maar wees gerust, ik zal je alles leren over de verbluffende kracht van de wet van aantrekking, zodat je een onweerstaanbare magneet wordt voor al jouw diepste verlangens en intenties. Ik zal je begeleiden naar een niveau van meesterschap, waar je met vertrouwen en overtuiging jouw toekomst vormgeeft.

Bruis je weer van de energie en nieuwe ideeën.

We gaan een concreet jaarplan maken waarmee je jouw ideale klant bereikt (een Masterstrategie). Ook kijken we naar de kanalen die je allemaal kunt inzetten en hoe je deze optimaal kunt gebruiken. Zoals funnels, zoekmachines, social media kanalen, free publicity, e-mailmarketing, influencer marketing, contentmarketing en meer.

Ontvang nu 3 extra bonussen helemaal gratis!

Nicole Hop

Manifestatie planner. t.w.v. 24,99

Met de Manifestatie planner creëer je rust, structuur, focus en balans. Zelfs als je een grote chaoot bent.

Nicole Hop

24/7 Onbeperkte Mentoring via WhatsApp: Van onschatbare waarde

Tussen onze sessies door ben ik bereikbaar via spraakmemo's op WhatsApp.

Motivatie, inspiratie, of gewoon een luisterend oor – ik ben er voor je.

Binnen 24 uur krijg je antwoord terug.

Nicole Hop

Transformeer je Ondernemerschap met Kracht en Zelfvertrouwen!
3 Touch of Matrix sessies t.w.v. 599,-

Je bedrijf groeit niet sneller dan jij dat doet!

Met de krachtige bewustzijnsmethode, Touch of Matrix, transformeer je. We laten alle ruis, blokkades, belemmerende gedachten en overbodige informatie. Hierdoor ontstaat ruimte in je lichaam en geest, en kun je vol nieuwe energie en daadkracht aan de slag.

Als ondernemercoach bied ik jou de unieke all-in ervaring die nodig is om creativiteit en succes te laten floreren. Laat Touch of Matrix je begeleiden op de weg naar wie je wilt zijn.

Geen zorgen als je niet naar Garderen wilt komen; online via kan ook.

Nicole Hop

1 jaar lang toegang tot alle trainingen.

t.w.v. € 4181,-

Ontvang nu een ongelofelijk aanbod: gratis toegang tot al mijn online trainingen voor een heel jaar, inclusief 11 extra High-End lessen, alle Online GroepsMatrix sessies en masterclasses die komen gaan! Ontdek hoe je jouw online zichtbaarheid met minstens een factor VIJF kunt vergroten. Daarnaast leert je hoe je de allerbeste video's voor social media kunt opnemen. Deze trainingen en waardevolle lessen, samen met de High End MasterMind, vormen hét succes voor jou en je business.

Marketing tips

Om de week een 1-op-1 Zoom Coach​​​​ing Sessie 

Jouw doelen gecombineerd met mijn kennis, tips en waardevolle lessen zorgen voor een groot succes. Alle Zoom lessen sluiten we samen af met positieve energie en veel leuke nieuwe ideeën om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

5 maanden lang gaan wij intensief samenwerken AAN jouw bedrijf. We gaan je verdienmodel finetunen, je mindset boosten, je daadkracht vergroten en je personal branding laten stralen als nooit tevoren. En natuurlijk kunnen we de marketing niet vergeten! Samen zetten we alles onder een vergrootglas, zodat jouw bedrijf het podium pakt dat het verdient. Let's do this, met volle energie en een enorme dosis FUN!

Patronen doorbreken

Een transformerende Live coaching dag bij mij thuis in Garderen (of online), waar we direct jouw grootste pijnpunten aanpakken en een groeiplan creëren.

Naast de waardevolle Zoom-sessies krijg je ook de unieke kans om direct één dag live coaching bij mij thuis in Garderen te ervaren. Geen zorgen als je niet naar Garderen wilt komen; online via zoom kan ook

Dit is geen gewoon uur, maar een unieke ochtend die je een vliegende start geeft! Je krijgt hierdoor:

1. Een mega goed jaarplan en direct in de eerste week een stevige basis.

2. Waanzinnig waardevolle coaching opdrachten die jouw grootste verlangens overtreffen.

3. Resultaten in de eerste week, dankzij de vliegende start.

4. Een boost voor je mindset, doordat je even uit je gebruikelijke omgeving stapt en nieuwe motivatie opdoet.

5. Vertrouwen in jouw dromen, een gevoel van kracht en grenzeloze motivatie.

Bereid je voor op een exclusieve en transformatieve reis die speciaal op jou is afgestemd. Laat jouw succesverhaal beginnen.

Er bestaan allerlei versies van jou. Ze hebben allemaal een specifieke frequantie, ze hebben allemaal een eigen gedachte & emotie, ze gebruiken allemaal andere woorden, ze handelen allemaal anders. Je bent je nu bewust van de versie die jij NU bent en soms van de versie die je niet wil zijn, boos, lam geslagen, wellicht een tikkeltje depri of chagrijnig.

Ik ga je helpen om anders te denken, zodat jij je anders gaat voelen, andere woorden gaat gebruiken, krachtiger gaat lopen en gedragen en dus acties gaat ondernemen met grootste resultaten.

Wij samen gaan een quantum jump maken naar jouw beste versie. Geen 5 of 10 jaren plan, niet overhaast of met stress en hobbels, maar in liefde en met een flow.. Je gaat in de Exclusieve 1:1 Coaching Traject bewust je nieuwe realiteit creëren, want jij weet dat die al bestaat. Je denkt er vaak aan, droomt er wel eens over en wellicht durf je het ook al uit te spreken.

De tijd is aangebroken dat jij ook in overvloed mag ontvangen.

Als jij je rijk voelt, komt de rijkdom…
Als jij je vrij voelt, komt je gezondheid…
Als jij van jezelf houdt, je geliefd voelt, ontvang je de liefde waar je naar verlangt…
Zodra jij je zelfverzekerd en krachtig voelt, komt het succes…

Dat is kwantum creatie en dat is wat wij samen gaan creëren voor jou.

Even bellen?

Wat fantastisch dat je hier bent en interesse hebt in mijn High End traject! Jouw enthousiasme en gedrevenheid stralen door en dat is precies het soort energie dat ik zoek in de deelnemers van dit exclusieve programma.

Ik begrijp dat je nog wat vragen hebt voordat je definitief instapt. Daarom nodig ik je van harte uit om even te bellen voor een persoonlijk gesprek op mijn directe nummer: [06-21918754]. Samen kunnen we al jouw vragen beantwoorden, zodat jij vol vertrouwen en met een glimlach dit avontuur kunt aangaan.

Meer reviews  

Ik ben zo blij dat ik ook de Touch of Matrix-sessie heb geprobeerd!

Ik had last van veel verschillende klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, lichamelijke uitputting, vermoeide ogen, concentratieproblemen en pijn in mijn schouders en nek als gevolg van een whiplash. Het was moeilijk voor mij om mijn dagelijkse taken uit te voeren en ik voelde me gewoon niet goed.


Na de Touch of Matrix-sessie voel ik me licht, gelukkig en vol energie! Ik kan nu elke dag met plezier mijn werk doen. De sessie zelf was fijn en ontspannend. Op een gegeven moment kreeg ik het erg warm toen ik bij een punt kwam waar ik dingen uit het verleden los mocht laten, maar dat was niet vervelend en achteraf juist heel bijzonder.


Ik zou deze sessie aan iedereen aanbevelen die vervelende ervaringen heeft gehad of gewoon niet lekker in hun vel zit en klaar is voor een nieuwe en blije versie van zichzelf. Ik ben echt positief verrast door het effect van deze sessie en ben zo blij dat ik het heb geprobeerd. Bedankt!

Touch of Matrix Review
Lana - eigenaresse Milaya Pantera
Project dik geslaagd.

Sjoerdje benaderde mij en had 1 grote wens namelijk een eigen winkel in 1 keer goed opzetten. We starten met het coaching traject op 21 juni 2022 en 24 september 2022 was haar prachtige winkel open.


Sjoerdje haar eerste vraag was: ‘Hoe krijg ik mijn potentiële klanten in beeld? Deze vraag was heel snel beantwoord en we hebben gelijk Inkoop, verbouwing, social en ondernemen vanuit rust en focus erbij gepakt. Dit was niet alles, omdat de klik zo goed was heeft Sjoedje mij ook gevraagd of ik een te gave verkooptraining wilde geven aan haar personeel. Dit heb ik gedaan en omdat ik er dan toch ben, help ik ook gelijk wel even mee met de fotoshoot!


Resultaat: Sjoerdje meer dan tevreden en ook het personeel gaf mij een groot compliment, want wat had ik de ervaren verkoopmeiden blij verrast.


En weetje, ik doe dit vanuit mijn hart. Dit is wat mij gelukkig maakt en doordat ik zoveel waarde en liefde geef, gaan al mijn cursisten ook onwijs hard.

ondernemers tips
Sjoerdje - eigenaresse De Saak Sneek
Ik sta door de 1:1 training volledig in mijn zelfvertrouwen. 

Mijn netto omzet is verVIERvoudigd. Het is beter dan ik had durven dromen.

Nicole maakt alles kleiner en simpeler – of het nu gaat over omzet verhogen, groeien op social media of een goede planning maken. Daardoor wordt het behapbaar en zijn de resultaten boven verwachting.

Ik heb geleerd om consequent te werken en eerst de urgente zaken op te pakken (ook al is het geen leuk klusje). Je werkt dan echt áán je bedrijf en dat geeft hele mooie resultaten.

 Ook een pluspunt vind ik dat de coaching op een relaxed tempo verloopt zodat je alles goed bij kan houden, ondanks je drukke bestaan.

Niet alleen mijn bedrijf is enorm gegroeid, maar ik als persoon ook.

Aletta - eigenaresse Sassygoods.nl

Ben jij klaar om jouw grote ondernemersdroom uit te laten komen?

dromen realiseren
€7800,- (of 7x1164)

Verover een winstgevende business en ervaar persoonlijk succes en financiële groei met zelfverzekerdheid.

5 maanden intensief samenwerken. Ik help je op een krachtige, diepe, lichte en luchtige manier, zodat je met je bedrijf echt naar een ongekend hoog niveau gaat. Zeker niet onbelangrijk is de persoonlijke groei die je ook doormaakt tijdens dit exclusieve coaching traject.


Ik beloof je dat ik met net zoveel enthousiasme en resultaatgerichtheid met jou meedenk, als dat ik dat voor mijn eigen bedrijf doe. Hierdoor ga je al snel meer omzet genereren, zodat je het geld wat je investeert in deze exclusieve training binnen no time hebt terugverdiend.