Nicole Hop Coach

Wil jij jezelf 7 jaar aan bloed, zweet en tranen besparen?

Krijg meer klanten, geld, succes, rust, happinness en zelfvertrouwen

Ja dat wil ik!
Ondernemers coach

Wil jij jezelf 7 jaar aan bloed, zweet en tranen besparen?

Krijg meer klanten, geld, succes, rust, happinness en zelfvertrouwen

Ja dat wil ik!

12 jaar

Transformatie Coach

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Business, Social & Mindset

Welkom ambitieuze ondernemer,

Je bent op zoek naar manieren om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen en alles uit je onderneming te halen. Maar heb je er al aan gedacht dat ook persoonlijke groei essentieel is voor succes?

Als ondernemer heb je niet alleen te maken met zakelijke uitdagingen, maar ook met persoonlijke obstakels die je groei kunnen belemmeren. Door ook te werken aan je persoonlijke ontwikkeling kun je deze obstakels overwinnen en je bedrijf krachtiger aanpakken dan ooit tevoren.

Ik ben hier om je te helpen. Als dé expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes voor ondernemers, weet ik precies hoe ik je kan helpen om jouw potentieel te benutten. Met mijn expertise in combinatie met jouw ondernemersvaardigheden kunnen we samen jouw onderneming laten groeien.

Dus waar wacht je nog op? Door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes zet je dé stap naar het realiseren van jouw ambitieuze doelen. Laat mij je helpen en maak van jouw onderneming een groot succes. Kies nu voor mijn 1:1 programma en start vandaag nog met groeien!

Perfectie is niet altijd de sleutel tot succes, soms is het juist de oprechtheid en passie die je in iets steekt dat mensen inspireert en raakt. 


Jouw sparringpartner

Ik ben groot fan van exclusieve 1:1 coaching trajecten, ze hebben mij altijd geholpen om de grootste doorbraken in mijn business te maken.

Ik help ondernemers o.a. met hun online marketingstrategie, positionering, product pricing, loslaten, volledig in je kracht staan, personal branding en persoonlijke ontwikkeling. De groei van een ondernemer gaat immers hand in hand met de groei van zijn/haar onderneming. Pas als jij op persoonlijk vlak groeit, lukt het ook om jouw bedrijf te laten groeien. En andersom geldt hetzelfde, leuk als je bedrijf groeit, maar als jij als persoon stil blijft staan zal je alleen maar stress ervaren. 

Door mijn coaching ga jij je krachtig en zelfverzekerd voelen, waardoor jij je (on)bewuste belemmerende overtuigingen loslaat. Door mijn jarenlange expertise in het bedrijfsleven te combineren met persoonlijke geluk, kan ik jou helpen in het manifesteren van je droomleven. Ik geef in dit traject met het all-in pakket, alles wat je nodig hebt om next level te gaan. 

Ik zorg ervoor dat je een onverstoorbare focus krijgt en de juiste dingen, op de juiste manier, in de juiste volgorde doet.

Wie is Nicole Hop

Nicole Hop is dé Nederlandse Manifestatie expert, teacher en publieke spreker.

Ik geloof dat zakelijke succes samenhangt met persoonlijke groei. Ondernemers voelen soms aan dat er meer uit hun bedrijf en het leven te halen valt, maar weten niet goed hoe dit aan te pakken. Zodra jij gelooft dat je het wél kan en ook met persoonlijk groei aan de slag gaat, zul je daadwerkelijk bereiken wat je wilt op zakelijk vlak. Op persoonlijk vlak geloof ik dat iedereen meer kracht en vertrouwen nodig heeft en het goede nieuws is: dit kun je zelf manifesteren!

Nicole Hop Coach
Business coach Online Ondernemer

Ik volg een 1:1 coachingstraject bij Nicole. Na 12,5 jaar solo was ik eraan toe met iemand te sparren en te worden uitgedaagd buiten mijn comfortzone te gaan. Zij coacht mij om nieuwe paden te ontdekken en te bewandelen.


Nicole's enthousiasme werkt hierbij super motiverend en heel aanstekelijk. Met haar kennis en ervaring weet zij ook mij als ervaren online ondernemer een stap verder te brengen en leer ik hele waardevolle nieuwe dingen, niet alleen over Instagram, maar ook over ondernemen.


Hoe je meer focus krijgt en ideeën ook werkelijk gaat uitvoeren. Ik ben zóóó blij dat ik deze stap heb gezet. Ben benieuwd wat ze nog allemaal voor me in petto heeft ;-) Aanrader!

Grietje - eigenaresse webshop

Groei tips voor ondernemers

Het is mij snel duidelijk geworden dat Nicole veel ervaring heeft. Wat mij opvalt is dat ze de juiste vragen stelt, die mij laten nadenken over wat ik echt wil. Daarnaast helpt ze mij om helderheid en inzicht te krijgen in wat prioriteit heeft, waar acties nodig is. Ze geeft sturing in de praktische zaken, daardoor zie ik direct wat er nu nodig is om de volgende stap te zetten. Nicole schept orde, en dat is precies wat ik nodig heb.

Paul - eigenaar bewustzijnspraktijk

Ontdek wat mijn 5 maanden 1:1 coaching programma kan betekenen voor jou en jouw bedrijf.

Na het volgen van deze High End Coaching...

Weet je hoe je jouw grote droom werkelijkheid kan laten worden.

Ik help je om over de drempel te stappen, zodat je echt voor je dromen gaat.

Weet je precies wat jou nog tegenhoudt.

Je krijgt naast theorie- en praktijklessen ook mindsetlessen. Zo leer je niet alleen hoe je kunt ondernemen, maar ook hoe je dat relaxed doet! Door deze daadkrachtige en efficiënte combinatie ga je creatief denken en komen we snel tot een prachtig resultaat.

Heb je een goede balans gevonden tussen werk en privé.

Je leert prioriteiten stellen, zodat je niet meer terugvalt in uitstelgedrag.

VerVIJFvoudig jij je online zichtbaarheid en maak je van jouw volgers kopende klanten.

Word een ware moneymaker en creëer je eigen financiële vrijheid.

Ben je een zelfverzekerde ondernemer.

Als je geen actie neemt dan geloof je niet in je toekomst. Hard maar waar. Ik leer je alles over de wet van aantrekking, zodat je een krachtige magneet wordt voor al je intenties.

Bruis je weer van de energie en nieuwe ideeën.

We gaan een concreet stappenplan maken waarmee je jouw ideale klant bereikt (een Masterstrategie). Ook kijken we naar de kanalen die je allemaal kunt inzetten en hoe je deze optimaal kunt gebruiken. Zoals zoekmachines, social media kanalen, free publicity, e-mailmarketing, influencer marketing, contentmarketing en meer. 

Ik sta door de 1:1 training volledig in mijn zelfvertrouwen. Mijn netto omzet is verVIERvoudigd. Het is beter dan ik had durven dromen.


Nicole maakt alles kleiner en simpeler – of het nu gaat over omzet verhogen, groeien op social media of een goede planning maken. Daardoor wordt het behapbaar en zijn de resultaten boven verwachting.

 

Ik heb geleerd om consequent te werken en eerst de urgente zaken op te pakken (ook al is het geen leuk klusje). Je werkt dan echt áán je bedrijf en dat geeft hele mooie resultaten.

 

Ook een pluspunt vind ik dat de coaching op een relaxed tempo verloopt zodat je alles goed bij kan houden, ondanks je drukke bestaan.

 

Niet alleen mijn bedrijf is enorm gegroeid, maar ik als persoon ook.

Aletta - Sassygoods.nl

3 x Bonus die je er gratis bij krijgt

Toegang tot alle trainingen
t.w.v. € 2555,-

Gratis 1 jaar lang toegang tot al mijn online trainingen, extra lessen & alle masterclasses. Hierin leer je onder andere hoe jij je online zichtbaarheid minimaal kan verVIJFvoudigen. Ook kun je gratis in de exclusieve (Money Mindset) lessen, die speciaal voor mijn 1-op-1 klanten gemaakt zijn en weet je hoe jij de beste video's voor social media kan opnemen. Deze trainingen + de MasterMind is een magische uitkomst.

Manifestatie planner + notitieboek

Met de Manifestatie planner creëer je rust, focus en balans. Zelfs als je een grote chaoot bent. En met de notitieboek heb je altijd jouw persoonlijke naslagwerk makkelijk bij de hand! Hoe lekker is dat, want niets is zo irritant dan allemaal losse vellen die niet meer terug te vinden zijn, herkenbaar?

WhatsApp toegang
van onschatbare waarde

Krijg 6 maanden lang onbeperkt toegang tot mij via WhatsApp. Binnen 24 uur heb je antwoorden op al jouw brandende vragen.

Marketing tips

Om de week een 1-op-1 Zoom Coaching Sessie 

Jouw doelen gecombineerd met mijn kennis, tips en waardevolle lessen zorgen voor een groot succes. Alle Zoom lessen sluiten we samen af met positieve energie en veel leuke nieuwe ideeën om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

5 maanden lang gaan wij intensief samenwerken AAN jouw bedrijf en houden we jouw verdienmodel, je mindset, personal branding en niet te vergeten je marketing onder een vergrootglas. Je leert unieke content schrijven die echt uit JOU komt en waar jouw volgers op aan gaan.

Patronen doorbreken

Business Coaching sessies bij mij thuis

Naast alle waardevolle Zoom sessies krijg je ook 1 LIVE coaching dag bij mij thuis in Garderen. En nu wil jij natuurlijk weten wat voor toegevoegde waarde heeft een Live coaching dag bij Nicole thuis in Garderen? 

Bij mij thuis richten we niet alleen op het cognitieve, alles wat zich in jouw hoofd afspeelt, maar ook op de informatie die in jouw hart en gevoel zit. Ik help je om meer je hart te laten spreken en om meer naar je gevoel te luisteren. Dit is een heel belangrijk proces (wat veel coaches vergeten) en dit ga je niet bereiken met alleen een uurtje zoom. Dan ga je alsnog continue hobbels op de weg voelen. Wellicht herken je dat wel? 

Ik kijk niet wat voor mij het beste is en wat voor mij lekker is om even ertussen te doen!! Nee, ik kijk echt wat het beste is VOOR JOU als jij instapt.. en dat is letterlijk samen aan de keukentafel al jouw blokkades transformeren in 1 dag en daarna met een hele fijne en relaxte vibe verder te knallen.

1. Je legt gelijk een HELE STERKE basis. We pakken samen jouw grootste pijnpunten aan en maken een groeiplan waarin we jouw strategie groots gaan uitzetten.
2. We gaan echt samen knallen, ik heb hele waardevolle lessen klaar staan.
3. Door de vliegende start ga je al in de eerste week resultaat ervaren. 
4. Je bent er letterlijk uit! Dit is heel goed voor je mindset. Even uit jouw omgeving, letterlijk een andere beleving die jou extra gaat motiveren. 
5. Doordat we dit samen doen, heb jij gelijk vertrouwen in jouw dromen, voel jij je krachtiger dan ooit tevoren en heb je véél meer motivatie. 

Maak je ready voor waanzinnig waardevolle coaching opdrachten, waarmee we jouw grootste verlangens gaan overtreffen. Helemaal op jou afgestemd. 

Er bestaan allerlei versies van jou. Ze hebben allemaal een specifieke frequantie, ze hebben allemaal een eigen gedachte & emotie, ze gebruiken allemaal andere woorden, ze handelen allemaal anders. Je bent je nu bewust van de versie die jij NU bent en soms van de versie die je niet wil zijn, boos, lam geslagen, wellicht een tikkeltje depri of chagrijnig.

Ik ga je helpen om anders te denken, zodat jij je anders gaat voelen, andere woorden gaat gebruiken, krachtiger gaat lopen en gedragen en dus acties gaat ondernemen met grootste resultaten.

Wij samen gaan een quantum jump maken naar jouw beste versie. Geen 5 of 10 jaren plan, niet overhaast of met stress en hobbels, maar in liefde en met een flow.. Je gaat in de Exclusieve 1:1 Coaching Traject bewust je nieuwe realiteit creëren, want jij weet dat die al bestaat. Je denkt er vaak aan, droomt er wel eens over en wellicht durf je het ook al uit te spreken.

De tijd is aangebroken dat jij ook in overvloed mag ontvangen.

Als jij je rijk voelt, komt de rijkdom…
Als jij je vrij voelt, komt je gezondheid…
Als jij van jezelf houdt, je geliefd voelt, ontvang je de liefde waar je naar verlangt…
Zodra jij je zelfverzekerd en krachtig voelt, komt het succes…

Dat is kwantum creatie en dat is wat wij samen gaan creëren voor jou.

Touch of Matrix

We gaan via Touch of Matrix jouw blokkades transformeren. Weg ermee!

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wil zijn. Ik kan een Touch of Matrix sessie als toevoeging inzetten tijdens dit traject  als jij dit fijn vindt.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. En dat zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes, hierdoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd te ondernemen. 

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, spreek je bij Touch of Matrix meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Touch of Matrix als extra vleugje magie.
Touch of Matrix helpt om meer geluk in je leven te ervaren. Het is echt dat stapje extra om jouw dromen waar te maken. Wil jij hier gebruik van maken? Goed nieuws, want je kunt er voor kiezen om tijdens dit traject 3 gratis Touch of Matrix sessies te beleven.

We gaan via Touch of Matrix jouw blokkades transformeren. Weg ermee!

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wil zijn. Ik kan een Touch of Matrix sessie als toevoeging inzetten tijdens dit traject  als jij dit fijn vindt.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. En dat zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes, hierdoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd te ondernemen. 

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, spreek je bij Touch of Matrix meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Touch of Matrix als extra vleugje magie.
Touch of Matrix helpt om meer geluk in je leven te ervaren. Het is echt dat stapje extra om jouw dromen waar te maken. Wil jij hier gebruik van maken? Goed nieuws, want je kunt er voor kiezen om tijdens dit traject 3 gratis Touch of Matrix sessies te beleven.

Touch of Matrix
Touch of Matrix Review

Ik ben zo blij dat ik ook de Touch of Matrix-sessie heb geprobeerd! Ik had last van veel verschillende klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, lichamelijke uitputting, vermoeide ogen, concentratieproblemen en pijn in mijn schouders en nek als gevolg van een whiplash. Het was moeilijk voor mij om mijn dagelijkse taken uit te voeren en ik voelde me gewoon niet goed.


Na de Touch of Matrix-sessie voel ik me licht, gelukkig en vol energie! Ik kan nu elke dag met plezier mijn werk doen. De sessie zelf was fijn en ontspannend. Op een gegeven moment kreeg ik het erg warm toen ik bij een punt kwam waar ik dingen uit het verleden los mocht laten, maar dat was niet vervelend en achteraf juist heel bijzonder.


Ik zou deze sessie aan iedereen aanbevelen die vervelende ervaringen heeft gehad of gewoon niet lekker in hun vel zit en klaar is voor een nieuwe en blije versie van zichzelf. Ik ben echt positief verrast door het effect van deze sessie en ben zo blij dat ik het heb geprobeerd. Bedankt!

Lana - eigenaresse Brinkie's Hondentrimsalon & Milaya Pantera

Focus en rust in je bedrijf

Mijn bedrijf is door Nicole in 1,5 maand tijd al zo onwijs hard gegroeid. Mijn producten zijn gratis in meerdere Magazine gekomen, zoals je Linda en Grazia. Ook maak ik nu de leukste content en video's waardoor ik steeds meer volgers en klanten erbij krijg. Soms hoor je wel eens dat mensen veel geld hebben betaald voor een training waarbij ze uiteindelijk  geen persoonlijke aandacht krijgen of waar er geen ruimte is om vragen te stellen. Nicole doet echt het tegenovergestelde daarvan. Dit stimuleert en bevordert de groei van mijn bedrijf enorm.

Jonie Schaap - bubbly-j.nl
ondernemers tips

Sjoerdje benaderde mij en had 1 grote wens namelijk een eigen winkel in 1 keer goed opzetten. We starten met het coaching traject op 21 juni 2022 en 24 september 2022 was haar prachtige winkel open.


Sjoerdje haar eerste vraag was: ‘Hoe krijg ik mijn potentiële klanten in beeld? Deze vraag was heel snel beantwoord en we hebben gelijk Inkoop, verbouwing, social en ondernemen vanuit rust en focus erbij gepakt. Dit was niet alles, omdat de klik zo goed was heeft Sjoedje mij ook gevraagd of ik een te gave verkooptraining wilde geven aan haar personeel. Dit heb ik gedaan en omdat ik er dan toch ben, help ik ook gelijk wel even mee met de fotoshoot!


Resultaat: Sjoerdje meer dan tevreden en ook het personeel gaf mij een groot compliment, want wat had ik de ervaren verkoopmeiden blij verrast.


En weetje, ik doe dit vanuit mijn hart. Dit is wat mij gelukkig maakt en doordat ik zoveel waarde en liefde geef, gaan al mijn cursisten ook onwijs hard.


Kortom! Project dik geslaagd. Als je in de buurt van Sneek woont wip zeker even langs bij deze toppers.

Sjoerdje - De Saak Sneek

Ben jij klaar om jouw grote ondernemersdroom uit te laten komen?

dromen realiseren
€6500,- (betalen in termijnen mogelijk)

Word een succesvolle en zelfverzekerde ondernemer

5 maanden intensief samenwerken. Ik help je op een krachtige, diepe, lichte en luchtige manier, zodat je met je bedrijf echt naar een ongekend hoog niveau gaat. Zeker niet onbelangrijk is de persoonlijke groei die je ook doormaakt tijdens dit exclusieve coaching traject.


Ik beloof je dat ik met net zoveel enthousiasme en resultaatgerichtheid met jou meedenk, als dat ik dat voor mijn eigen bedrijf doe. Hierdoor ga je al snel meer omzet genereren, zodat je het geld wat je investeert in deze exclusieve training binnen no time hebt terugverdiend.

100% tevredenheidsgarantie!

Al mijn cursisten zijn meer dan tevreden over dit traject. Sterker nog, ze hebben zichzelf overtroffen in het resultaat dat ze van tevoren hadden verwacht.