Nicole Hop Coach

Hi ondernemer,
 Wil jij jezelf 7 jaar aan bloed, zweet en tranen besparen?

Krijg zelfvertrouwen, meer klanten en financiële vrijheid

Ja dat wil ik!
Ondernemers coach

Hi ondernemer,
 Wil jij jezelf 7 jaar aan bloed, zweet en tranen besparen?

Krijg zelfvertrouwen, meer klanten en financiële vrijheid

Ja dat wil ik!
12+ jaar

Coach & Therapeut

10.500+

Volgers op Instagram
100% maatwerk

Business, Social & Mindset

Jouw sparringpartner

Vind jij het lastig om authentiek te zijn? Om alles alleen te bedenken? 

Om een winstgevend bedrijf te creëren, heb je niet alleen social media nodig. Meer gerichte bezoekers betekent meer klanten en daarmee meer omzet. En ik kan jou dat leren door slimme en simpele technieken toe te passen. Hoe dit werkt, leg ik je stap voor stap uit.

Wie is Nicole Hop

Voordat ik ondernemerscoach was, maakte ik een heftige periode door. Ik werkte toen al 10 jaar als verkooptrainer voor retail- en horecabedrijven. Een fantastische, maar ook super drukke baan. Tegelijkertijd zat ik vol verdriet. Hero, mijn zoon, was geboren met een hersenbloeding.

De omslag in mijn succes ontstond toen ik Manifestatie ging inzetten en mijn mindset heb veranderd.

‘Oké,’ dacht ik, ‘Dit moet ik anders gaan doen. Ik ga een eigen bedrijf starten!’ Het werd een webshop met mijn eigen label met bedrukte kleding voor het hele gezin.

Ik heb 4 jaar lang met veel plezier de webshop gerund. En wat was het een groot succes! Mijn volgersaantallen op social media groeiden bizar snel. Ik maakte mijn volgers kopende klanten, en nog beter, ook fan van mij. Dit komt omdat ik onder anderen aan personal branding doe. Ook weet ik kanalen in te zetten die niets kosten maar wel kopende klanten opleveren. Ik heb mijn eigen label bedrukte twinning kleding succesvol verkocht in november 2020. 

De kracht van visualisatie, ik geloof dat dat gigantisch helpt in het behalen van succes! Het is 1 van de manieren waarin mijn coaching zich onderscheidt van anderen. Met visualisatie help ik jou om eerst in jouw dromen te geloven, om ze daarna om te zetten in actie. Als jij weet wat je doel is, wordt succes behalen makkelijk!

Succes hangt niet af van je opleiding of hoge IQ. Succes krijg je als je een doorzetter bent. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, in dit 1-op-1 coaching programma gaan we stap voor stap in rust en focus aan je bedrijf werken door slimme en simpele technieken toe te passen. Ook deel ik al mijn grote geheimen tot succes die ik geleerd heb in meer dan 12 jaar als ondernemer. Hierdoor groei je niet alleen business-wise, maar ook als persoon. 

Nicole Hop Coach
Business coach Online Ondernemer

Ik volg een 1:1 coachingstraject bij Nicole. Na 12,5 jaar solo was ik eraan toe met iemand te sparren en te worden uitgedaagd buiten mijn comfortzone te gaan. Zij coacht mij om nieuwe paden te ontdekken en te bewandelen.


Nicole's enthousiasme werkt hierbij super motiverend en heel aanstekelijk. Met haar kennis en ervaring weet zij ook mij als ervaren online ondernemer een stap verder te brengen en leer ik hele waardevolle nieuwe dingen, niet alleen over Instagram, maar ook over ondernemen.


Hoe je meer focus krijgt en ideeën ook werkelijk gaat uitvoeren. Ik ben zóóó blij dat ik deze stap heb gezet. Ben benieuwd wat ze nog allemaal voor me in petto heeft ;-) Aanrader!

Grietje - eigenaresse webshop

Groei tips voor ondernemers

Het is mij snel duidelijk geworden dat Nicole veel ervaring heeft. Wat mij opvalt is dat ze de juiste vragen stelt, die mij laten nadenken over wat ik echt wil. Daarnaast helpt ze mij om helderheid en inzicht te krijgen in wat prioriteit heeft, waar acties nodig is. Ze geeft sturing in de praktische zaken, daardoor zie ik direct wat er nu nodig is om de volgende stap te zetten. Nicole schept orde, en dat is precies wat ik nodig heb.

Paul - eigenaar bewustzijnspraktijk

Ontdek wat mijn 6 maanden 1:1 coaching programma kan doen voor jouw bedrijf

Na het volgen van deze persoonlijke coaching...

Weet je hoe je jouw grote droom werkelijkheid kan laten worden.

Ik help je om over de drempel te stappen van 'het niet weten' en onzekerheid, zodat je voor je dromen durf te staan en er echt voor wil gaan.

Weet je precies waar je jezelf nog tegenhoudt.

Je krijgt naast theorie- en praktijklessen ook mindsetlessen. Zo leer je niet alleen hoe je kunt ondernemen, maar ook hoe je dat relaxed doet! Door deze daadkrachtige en efficiënte combinatie ga je creatief denken en komen we snel tot een prachtig resultaat.

Heb je een goede balans gevonden tussen werk en privé.

Je leert prioriteiten stellen, zodat je niet meer vervalt in uitstelgedrag.

VerVIJFvoudig jij je online zichtbaarheid en maak je van jouw volgers kopende klanten.

Word een ware moneymaker en creëer je eigen financiële vrijheid.

Ben je een zelfverzekerde ondernemer.

Ontdek de beste manieren waarop jij jouw product of dienst onder de aandacht kunt brengen.

Ook hier gaat het niet alleen om leren, maar vooral om doen! We gaan leuke ‘behind the scenes’, stories en video’s maken en content schrijven die naadloos aansluit op jouw klant.

Bruis je weer van de energie en nieuwe ideeën.

We gaan een concreet stappenplan maken waarmee je jouw ideale klant bereikt (marketingstrategie). We kijken naar de kanalen die je allemaal kunt inzetten en hoe je ze kan inzetten. Zoals zoekmachines, social media kanalen, free publicity, e-mailmarketing, influencer marketing, contentmarketing en meer.

Ik sta door de 1:1 training volledig in mijn zelfvertrouwen. Mijn netto omzet is verVIERvoudigd. Het is beter dan ik had durven dromen.


Nicole maakt alles kleiner en simpeler – of het nu gaat over omzet verhogen, groeien op social media of een goede planning maken. Daardoor wordt het behapbaar en zijn de resultaten boven verwachting.

 

Ik heb geleerd om consequent te werken en eerst de urgente zaken op te pakken (ook al is het geen leuk klusje). Je werkt dan echt áán je bedrijf en dat geeft hele mooie resultaten.

 

Ook een pluspunt vind ik dat de coaching op een relaxed tempo verloopt zodat je alles goed bij kan houden, ondanks je drukke bestaan.

 

Niet alleen mijn bedrijf is enorm gegroeid, maar ik als persoon ook.

Aletta - Sassygoods.nl

3 x Bonus die je er gratis bij krijgt

Toegang tot alle trainingen
t.w.v. € 2070,-

Gratis 9 maanden toegang tot al mijn online trainingen & Masterclasses. Hierin leer je onder anderen hoe jij je online zichtbaarheid minimaal kan verVIJFvoudigen en hoe jij de beste video's voor social media kan opnemen. Deze trainingen + de 1:1 coaching is een magische uitkomst. 

Werkboek 

t.w.v. € 60,-

In het boek vind je alle opdrachten uit de online training 'Online zichtbaarheid verVIJFvoudigen' en het heeft super veel ruimte voor aantekeningen. Zo heb je altijd jouw persoonlijke naslagwerk makkelijk bij de hand!

WhatsApp toegang
van onschatbare waarde

Krijg 6 maanden lang onbeperkt toegang tot mij via WhatsApp. Binnen 24 uur heb je antwoorden op al jouw brandende vragen.

Marketing tips

Om de week een 1-op-1 Zoom Coaching Sessie 

Jouw doelen gecombineerd met mijn kennis, tips en waardevolle lessen zorgen voor een groot succes. Alle Zoom lessen sluiten we samen af met positieve energie en veel leuke nieuwe ideeën om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

6 maanden lang gaan wij intensief samenwerken AAN jouw bedrijf en houden we jouw verdienmodel, je mindset, personal branding en niet te vergeten je marketing onder een vergrootglas. Je leert unieke content schrijven die echt uit JOU komt en waar jouw volgers op aan gaan.

Patronen doorbreken

2 x Business Coaching sessies bij mij thuis

Naast alle waardevolle Zoom sessies krijg je ook 2 LIVE coachingsdagen bij mij thuis in Garderen. We pakken samen jouw grootste pijnpunten aan en maken een plan van aanpak. Verwacht waanzinnig waardevolle coaching opdrachten waarmee we jouw grootste verlangens gaan overtreffen. Dit is 100% maatwerk en helemaal op jou afgestemd. 

Eerst even bellen?

Dit traject is alleen voor ondernemers die bereid zijn om in zichzelf en hun bedrijf te investeren omdat ze weten dat dit nodig is om die groeisprong te maken.

Vooraf hebben we een intake call. Hierin bespreken we al jouw wensen, zodat ik daar gedurende de coaching extra goed op kan inspelen. Nadat er van beide kanten een YES is zullen we de eerste live coaching sessies bij mij thuis & de 1:1 coaching zoom calls inplannen en kunnen we van start! 

Deze call is natuurlijk gratis.

Ben jij klaar om in je grootsheid te stappen?

Touch of Matrix

Touch of Matrix - Net dat stapje extra

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wil zijn. Ik kan een Touch of Matrix sessie als toevoeging inzetten tijdens een 1:1 traject als we merken dat dit waardevol is voor jouw proces. Natuurlijk altijd met jouw toestemming.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. En dat zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes. Daardoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd te ondernemen. 

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, spreek je bij Touch of Matrix meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wat zeggen anderen over Touch of Matrix?
De cursisten die al een sessie bij mij hebben gehad, zijn erg tevreden met het resultaat en merken dat ze na de sessie meer persoonlijk leiderschap kunnen nemen. Daardoor maken ze grote sprongen op privé en zakelijk vlak. Ook ervaren ze meer balans en rust in hun gezondheid, werk en privéleven.

Deze methode zorgt onder andere voor vertrouwen, groei, verbinding en een gevoel van vrijheid. Het helpt je om op een diepere laag datgene los te laten waar je vanaf wilt.

Touch of Matrix als extra vleugje magie.
Touch of Matrix helpt om meer geluk in je leven te ervaren. Het is echt dat stapje extra om jouw dromen waar te maken.

Ik ben nu Touch of Matrix Therapeut in opleiding en mag al behandelingen geven. Op 4 februari ben ik gediplomeerd Touch of Matrix therapeut. Daarom zal het tarief voor de 1:1 coaching in 2023 omhoog gaan.

Touch of Matrix

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wil zijn. Ik kan een Touch of Matrix sessie als toevoeging inzetten tijdens een 1:1 traject als we merken dat dit waardevol is voor jouw proces. Natuurlijk altijd met jouw toestemming.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. En dat zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes. Daardoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd te ondernemen. 

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, spreek je bij Touch of Matrix meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wat zeggen anderen over Touch of Matrix?
De cursisten die al een sessie bij mij hebben gehad, zijn erg tevreden met het resultaat en merken dat ze na de sessie meer persoonlijk leiderschap kunnen nemen. Daardoor maken ze grote sprongen op privé en zakelijk vlak. Ook ervaren ze meer balans en rust in hun gezondheid, werk en privéleven.

Deze methode zorgt onder andere voor vertrouwen, groei, verbinding en een gevoel van vrijheid. Het helpt je om op een diepere laag datgene los te laten waar je vanaf wilt.

Touch of Matrix als extra vleugje magie.
Touch of Matrix helpt om meer geluk in je leven te ervaren. Het is echt dat stapje extra om jouw dromen waar te maken.

Ik ben nu Touch of Matrix Therapeut in opleiding en mag al behandelingen geven. Op 4 februari ben ik gediplomeerd Touch of Matrix therapeut. Daarom zal het tarief voor de 1:1 coaching in 2023 omhoog gaan.

Touch of Matrix
Focus en rust in je bedrijf

Mijn bedrijf is door Nicole in 1,5 maand tijd al zo onwijs hard gegroeid. Mijn producten zijn gratis in meerdere Magazine gekomen, zoals je Linda en Grazia. Ook maak ik nu de leukste content en video's waardoor ik steeds meer volgers en klanten erbij krijg. Soms hoor je wel eens dat mensen veel geld hebben betaald voor een training waarbij ze uiteindelijk  geen persoonlijke aandacht krijgen of waar er geen ruimte is om vragen te stellen. Nicole doet echt het tegenovergestelde daarvan. Dit stimuleert en bevordert de groei van mijn bedrijf enorm.

Jonie Schaap - bubbly-j.nl

Ben je bereid 100% te geven?

Jij bent een ondernemer die zich volledig wil focussen op het waarmaken van jouw dromen. Je merkt dat je er in je eentje niet uitkomt en je bent er klaar mee om nog langer tijd te verspillen.

Wist je dat 85% van de succesvolle ondernemers geen grote multinationals zijn, maar juist ondernemers in het midden- en kleinbedrijf? Mensen kopen niet graag van een bedrijf waar ze geen gevoel bij hebben. Mensen kopen wél graag van... mensen!

Daarom is personal branding een belangrijk onderdeel in mijn coaching traject. Ik zorg ervoor dat jij een connectie krijgt met jouw ideale klant. Ook help ik je te bepalen wat nu écht belangrijk is in je bedrijf en welke zaken je beter kunt uitbesteden. Dit geeft rust, focus en overzicht. Daardoor word je niet alleen een betere ondernemer, ook op persoonlijk vlak ga je mega sprongen maken. Door deze exclusieve 1:1 coaching traject krijg je meer vrijheid in je leven en business.

Ben jij klaar om jouw grote ondernemersdroom uit te laten komen?

dromen realiseren
€8000
€6800,- (of 12 termijnen van €585,-)

Word een succesvolle en zelfverzekerde ondernemer

6 maanden intensief 1:1 samenwerkenIk help je op een krachtige, diepe, lichte en luchtige manier, zodat je met je bedrijf echt naar een ongekend hoog niveau gaat. Zeker niet onbelangrijk is de persoonlijke groei die je ook doormaakt tijdens deze exclusieve 1:1 coaching traject.


Ik beloof je dat ik met net zoveel enthousiasme en resultaatgerichtheid met jou meedenk als dat ik dat voor mijn eigen bedrijf doe. Daardoor ga je al snel meer omzet genereren, zodat je het geld wat je investeert in deze training binnen no time terugverdient.


Mijn exclusieve 1:1 traject duurt normaalgesproken 6 maanden. Vind je dat een te grote investering? Dan kun je dit traject ook voor 3 maanden aanschaffen. Shop hier het 3-maanden traject.

Al mijn cursisten zijn meer dan tevreden over dit traject. Sterker nog, ze hebben zichzelf overtroffen in het resultaat dat ze van tevoren hadden verwacht.