Gestreste Ouders

Power Up Your Life

Laat je leven bruisen van energie en levenslust, terwijl je ontspannen en zelfverzekerd bent.

Gestreste Ouders

Power Up Your Life

Laat je leven bruisen van energie en levenslust, terwijl je ontspannen en zelfverzekerd bent.

100% maatwerk

Dé Ultimate Upgrade persoonlijk groei en geluk

12 jaar

Trainer & Therapeut

10.500+

Volgers op Instagram

Jouw innerlijke vuur brandt fel en je bent klaar om op te staan en je ware potentieel te omarmen. Je verlangt naar een leven waarin je krachtig en succesvol bent, terwijl je ook kunt genieten van elk kostbaar moment met je dierbare. Jouw doel is om een leven te leiden dat straalt vanuit innerlijke harmonie, vol zelfvertrouwen en rust, terwijl je jouw dromen en doelen waarmaakt.

Je voelt dat er nog zoveel meer potentieel in jou schuilt, maar het komt nog niet volledig tot uiting. Je streeft naar een perfect samenspel tussen jouw innerlijke en uiterlijke kracht, en naar het succesvol benutten van deze harmonie, met respect voor jouw eigen tempo.

Je bent bereid om ruimte te maken in je leven, omdat je weet dat het mogelijk is om met minder weerstand en met meer effectiviteit je doelen te bereiken.

Ik zie de waardevolle schat in jou en ik ben hier om ervoor te zorgen dat jij, vanuit jouw Innerlijke Kracht, jouw verlangens en dromen kunt omzetten in goud.

''ER WACHT EEN WERELD VAN KANSEN EN MOGELIJKHEDEN DIE JE NOOIT VOORMOGELIJK HAD GEHOUDEN.''

OFTEWEL, you are born ready. Jij hebt de kracht binnenin je om grootse stappen te zetten. Je verlangt naar succes en vervulling in zowel je persoonlijke als professionele leven, terwijl je tegelijkertijd geniet van alle prachtige momenten. Jouw doel is om een buitengewoon leven te leiden waarin je jouw dromen kunt waarmaken, gedreven door flow, vreugde en innerlijke rust.

Jij bent diegene die beseft dat succesvolle transformatie begint vanuit een holistische benadering. Je voelt dat er nog zoveel meer potentieel in jou schuilt, maar dit komt nog niet volledig tot uitdrukking. Je streeft ernaar om een harmonie te vinden tussen jouw innerlijke en uiterlijke wereld en dit in te zetten voor succes, altijd met respect voor jouw eigen tempo.

Je begrijpt dat het realiseren van een groots leven tijd, energie en toewijding vergt. Maar je bent bereid om ruimte te maken, omdat je weet dat het met meer gemak, strategische keuzes en effectiviteit kan worden bereikt. Ik zie de ongekende kracht in jou en ik ben hier om ervoor te zorgen dat jij, met behulp van jouw innerlijke kracht, al jouw verlangens en dromen kunt omzetten in een leven vol succes.

JIJ BENT EEN DIAMANT EN MAG GROOTS SCHITTEREN

Persoonlijke leiderschap nemen

Ik zie voor jou het grote plaatje en hierdoor ontstaat the power of change

Jij verdient niet zomaar een sessie; jij verdient een unieke ervaring die verder gaat. Hier ben je niet alleen op een waardevolle plek, maar je krijgt ook mij, jouw 1:1 trainer, bussy en motivator.

Ben jij klaar om je volledig in te zetten voor jouw succes en groei?

Touch of Matrix Review

★★★★★


Ik ben enorm blij.


Ik had last van veel verschillende klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, lichamelijke uitputting, vermoeide ogen, concentratieproblemen en pijn in mijn schouders en nek als gevolg van een whiplash. Het was moeilijk voor mij om mijn zakelijke taken dagelijks uit te voeren, en ik voelde me gewoon niet goed.


Na alleen al de Touch of Matrix-sessie voelde ik me licht, gelukkig en vol energie! Ik kan nu elke dag met plezier mijn werk doen. De sessie zelf was fijn en ontspannend. Op een gegeven moment kreeg ik het erg warm toen ik bij een punt kwam waar ik dingen uit het verleden los mocht laten, maar dat was niet vervelend en achteraf juist heel bijzonder.


Ik zou de Power Up Your Life Traject aan iedereen aanbevelen die weer een boost nodig heeft, vervelende ervaringen heeft gehad, of gewoon niet lekker in hun vel zit en klaar is voor een nieuwe en blije versie van zichzelf. Ik ben echt positief verrast door het effect van deze combinatie en ben zo blij dat ik het heb geprobeerd.


Lana 

Zakelijke en persoonlijke ontwikkeling

Gun jezelf GOUD!

ONTDEK DE ECHTE WAARDE VAN INVESTEREN IN JEZELF. TERWIJL MATERIËLE ZAKEN EEN TIJDELIJKE OPPEPPER GEVEN, IS HET INVESTEREN IN JE EIGEN ONTWIKKELING EN WELZIJN HET GOUD DAT JE EEN LEVEN LANG MET JE MEE DRAAGT.

OPLEIDINGEN KUNNEN JE VEEL LEREN, MAAR DE WAARDE VAN ZELFVERTROUWEN, ZELFACCEPTATIE, ZELFLIEFDE EN ZELFGELOOF IS ONBETAALBAAR. ONTDEK HOE DEZE INNERLIJKE KRACHTEN JE LEVEN TRANSFORMEREN EN EEN DIEPGAANDE IMPACT HEBBEN OP JEZELF, JE GEZIN EN JE OMGEVING.

JEZELF OP WAARDE SCHATTEN, GOED IN JE VEL ZITTEN EN GELOVEN IN JE EIGEN KUNNEN ZIJN DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN VOOR EEN GEZOND EN GELUKKIG LEVEN. INVESTEER IN JEZELF EN ERVAAR DE KRACHT VAN EIGENWAARDE, HARMONIE EN RUST.

WE KUNNEN ALLEMAAL GENIETEN VAN MATERIËLE ZAKEN, MAAR DE ECHTE SLEUTEL TOT VREDE EN HARMONIE LIGT IN HET OPBOUWEN VAN EEN POSITIEF ZELFBEOORDELINGSVERMOGEN, LICHAAMSPOSITIVITEIT EN GELOOF IN EIGEN KUNNEN. ONTDEK DE ONBESCHRIJFELIJKE KRACHT DIE HIERUIT VOORTVLOEIT EN ERVAAR DE POSITIEVE VIBE DIE DIT MET ZICH MEEBRENGT IN JE EIGEN LEVEN EN BINNEN JE GEZIN.

BESCHOUW JEZELF ALS HET KOSTBAARSTE BEZIT EN INVESTEER IN JEZELF, WANT UIT DEZE INVESTERING ZAL DE VIBE, RUST EN HARMONIE VOORTVLOEIEN DIE JOU EN JE GEZIN VERANDERT. ONTDEK DE WARE BETEKENIS VAN EIGENWAARDE, EEN STRALEND ZELFBEELD EN GELOOF IN EIGEN KUNNEN.

De Power Up Your Life Is...

EEN UNIEKE 1:1,

EEN EXCLUSIEVE DEEP DIVE,

EEN ONVERGETELIJKE REIS... 

Woorden schieten eigenlijk tekort; je moet het ervaren om de magie, kracht en boost werkelijk te beleven. Wat je direct na één sessie ervaart, overtreft zelfs jouw hoogste verwachtingen.


Er is zoveel meer dat je niet weet, omdat...


✔ Respect voor de tijd, nog niet in jou bewustzijn zit.

✔ Je niet bewust bent van je eigen potentieel.

✔ Je voorbijgaat aan de subtiele tekenen en signalen die het universum je stuurt.

✔ Je niet in verbinding staat met de diepere lagen van jezelf en anderen.

✔ Je niet volledig aanwezig bent in het moment, waardoor je de vreugde en schoonheid ervan mist.


Ontdek en omarm deze aspecten met liefde.

"ONTDEK DE WEG NAAR VREUGDE, GELUK EN VOLDOENING. HERSTEL DE BALANS IN JE HOOFD, MIND EN LICHAAM EN ERVAAR WEER VOLLEDIGE VITALITEIT."

Persoonlijke Ontwikkeling.

Nicole Hop

Ik kijk verder dan jij zelf kunt kijken. Ik haal je op een lieve manier uit je tunnel visie, zodat die saboteur van je, die nu nog te veel aan je trekt en je afremt, als sneeuw voor de zon verdwijnt. Niet alleen geef ik je een duwtje in de goede richting, maar ik ben ook goed in het weghalen van dingen die jouw groei tegenhouden.

En weet je, buiten al die zakelijke dromen zorg ik er ook nog eens persoonlijk voor dat je weer helemaal jezelf bent. Ik ben de coach die alles in huis heeft. Met 12 jaar ervaring én mijn diploma als holistisch therapeut kan ik al die rommel en hindernissen voor je wegtoveren. Dus niks staat je meer in de weg om met volle kracht, zowel zakelijk als privé, een echte impact te maken.

JIJ BENT EEN STRALENDE KRACHT DIE SUCCES EN HARMONIE OMARMT.

Voor wie is dePower Up Your Life Traject?

Jij bent een persoon die klaar is om vanuit je Higher Self te leven, te genieten en volledig je potentieel te benutten.

Jij begrijpt dat het niet voldoende is om alleen maar een paar gesprekken te voeren; je begrijpt dat er meer nodig is om de innerlijke en uiterlijke transformatie te ondergaan.

Jij bent bereid om jezelf te investeren en openstaan om gecoacht te worden. Je hebt de moed om groter te denken en te handelen, en je droomt van een stabiel en bloeiend leven.

In dit traject neem ik je mee op een diepgaande reis van innerlijke transformatie, waarin we samen de frequentie van je persoonlijke leven op magische wijze verhogen. Je leert een positieve mindset te omarmen en inspiratie te halen uit mijn energie.

Je streeft ernaar om meer impact te maken op je eigen leven en dat van anderen. Je voelt de schittering van jouw innerlijke diamant en bent klaar om dat aan de wereld te laten zien.

Dus grijp deze kans en laat dit traject jouw partner zijn op deze reis van persoonlijke groei en het verwezenlijken van je potentieel.

Power Up Traject is een 6 maanden traject. Dit krijg je:

  • Twee Power Up Your Life-sessies (holistische sessies) gedurende de eerste twee weken om je een vliegende start te geven. Hierdoor laat je direct alle ruis en belemmeringen los, maak je weer ruimte in je lichaam en geest, zodat je weer vol energie bent en lekker in je vel zit.
  • Vervolgens zul je een diepere duik nemen in mijn online Bestseller training "Unlock Your Inner Magic". Hierdoor ga je weer terug naar de basis en kun je gericht en met rust stap voor stap al je doelen en dromen oppakken. Heb je een vraag over bepaalde lessen, dan mag je altijd direct contact met me opnemen, zodat je er niet alleen voor staat.
  • Daarna zal ik een op maat gemaakte Mind-Body Booster Meditatie voor je maken, om je geest en lichaam te versterken, zodat je altijd in balans en met zelfvertrouwen alles aanpakt.
  • Op het juiste moment plannen we een ochtendcoaching sessie in, waarin je een "Deep Dive" zult ervaren – een kans om te reflecteren, te rusten en alles wat je geleerd hebt te integreren en te boosten. Hierdoor sta jij weer volop aan.
  • Wij sluiten het traject feestelijk af met een 1-op-1 sessie in Garderen om ervoor te zorgen dat je het traject met kracht en positiviteit kunt afronden. Ik geef je dan het laatste zetje dat jij op dat moment nodig hebt.
  • BONUS: Elke maand een Check-in momenten. Tijdens deze talk sessies kun je al je vragen stellen, zal ik samen met je meedenken en ervoor zorgen dat je weer een quantum leap maakt naar jouw beste versie.

Heb respect voor de tijd!

In dit traject van 6 maanden streef ik ernaar om niet alleen je groei te versterken, maar ook je leiderschapskwaliteiten, zodat je ook daadkrachtig bent wanneer je op eventuele uitdagingen terechtkomt. Mijn begeleiding zal je helpen om veerkrachtiger te worden, zodat je nog sterker je persoonlijk leiderschap kunt tonen, zelfs in de meest uitdagende situaties. Dit traject biedt niet alleen de mogelijkheid om alle belemmeringen los te laten en te groeien, maar ook om te bloeien, ongeacht wat zich aandient. En dit heeft tijd nodig en kan niet allemaal in 4 maanden gepropt worden. Laten we samen aan de slag gaan en de weg naar jouw verbeterde leiderschap efficiënt en constructief bewandelen.

Doorzetten en heling in jezelf, in wat er blokkeert, is essentieel voor de waarde van jouw toekomst!

Als je wil groeien, moet je eerst dealen met wat jou tegenhoudt. Dat lukt alleen als je de 4 lagen aanpakt. Kijk, als mens heb je 4 lagen: je lijf (fysiek), je gevoelens (emotioneel en energetisch), je gedachten (mentaal) en je spirituele connectie met jezelf (je hogere zelf). Om echt te helen en ruimte te maken voor een mega boost, moeten al die lagen aangepakt worden. Als je bijvoorbeeld alleen naar een psycholoog gaat, raak je alleen de mentale laag aan. Herken je dat? Misschien heb je gemerkt dat het niet helemaal werkt, ondanks al dat zelfwerk. Dat komt omdat je ook die andere lagen moet aanraken waar nog ruis aanwezig is.

In onder anderen een Power Up Your Life sessie en een Touch of Matrix-sessie raak je alle lagen relaxt en liefdevol aan.

Ik geloof niet in kort en snel!

Heb je ooit een beginnende voetballer de Champions League zien winnen binnen een maand?

Of een piloot de Boeing 747 zien besturen na 2 lessen?

Ik geloof in groei met focus, zodat je niet uitgeput raakt en snel weer in het oude vervalt. Daarom bied ik een traject van een halfjaar aan, terwijl iedereen voor kort en snel kiest. In een wereld waar snel eng lijkt, weet ik dat coaching tijd vergt.

In dit traject behalen mijn klanten resultaten die tien keer hoger zijn dan bij 2 of 3 sessies.

Klantennieuwsflits: Bekijk wat er gebeurt tussen onze sessies door!

Review Healing

Call inplannen?

Wat fantastisch dat je hier bent en interesse hebt in mijn High End traject! Jouw enthousiasme en gedrevenheid stralen door en dat is precies het soort energie dat ik zoek in de deelnemers van dit exclusieve programma.

Ik begrijp dat je nog wat vragen hebt voordat je definitief instapt. Daarom nodig ik je van harte uit om kennis met elkaar te maken. Samen kunnen we al jouw vragen beantwoorden, zodat jij vol vertrouwen en met een glimlach dit avontuur kunt aangaan.

Voel jij een volle JA om deel te nemen? Meld je dan direct aan.

Gestreste Ouders
NU €2999,- (of 12x255)

Power Up Your Life in 6 maanden.

Investeer in jezelf en ontdek jouw ware potentieel met Nicole in de 6 maanden durende traject. Nicole begeleid je om jouw ware kracht en talenten te ontdekken en te omarmen. Leer hoe je diepe relaties kunt creëren en betekenisvolle ervaringen kunt opdoen voor een leven vol vreugde en vervulling. Krijg innerlijke rust en balans terwijl je de beste versie van jezelf wordt. Doe mee aan dit traject en investeer in je eigen persoonlijke groei voor een levenslang resultaat.