Doelen stellen en behalen in 10 weken
11 juli 2022 

Doelen stellen en behalen in 10 weken

Doelen stellen en behalen is niet makkelijk als je alleen onderneemt.

Gerzinda eigenaresse van Gerzinda Fotografie heeft bij mij de training: online zichtbaarheid verVIJFvoudigen gevolgd en zij deelt haar verhaal.

Review - Gerzinda

Voordat ik meedeed aan de cursus zat ik met Instagram en andere social kanalen een beetje in een sleur. Ik vond het niet meer leuk om dingen te delen en ik kreeg geen interactie. Maar mijn passie voor fotografie was zo groot, dat ik voelde dat ik er iets mee moest gaan ondernemen, toch koos ik elke keer weer voor veiligheid. Ik dacht; naja blijf wel fulltime werken voor een baas en ik ga me al helemaal niet aanmelden bij de kvk!

Maar toen gebeurde het! Ik zat achter mijn laptop en had al eerder eens gekeken bij Nicole haar cursus, maar ik durfde het niet aan. Ineens kreeg ik een privé berichtje van Nicole, met een aanmeld link. Ik dacht oké, het universum maakt nu aan mij wel echt iets mega duidelijk. Dus ik dacht: ”ik ga het doen”. En vanaf het moment dat ik mij aanmeldde bij Nicole had ik er weer zin in. Ik visualiseerde wat en wie ik wilde zijn. En dat antwoord was dat ik toch echt een lopend bedrijf en mijn eigen bedrijf wilde. En whaah nog steeds mega blij met mijn keus. Yes! Sta nu ook ingeschreven bij de kvk 😉

In één van de opdrachten vroeg Nicole ‘’wie is jouw volger en wie wil jij inspireren?’’, dit vond ik een mega moeilijke vraag. Maar ik ging voor het antwoord; sterke mama’s met een gezinnetje. Toen ik dit uitsprak kreeg ik een berichtje van Wendy van Dijk! Oooohhh wat was ik blij. En op deze manier heb ik nog zoveel meer leuke samenwerkingen, zoals met Tut en Toet en met Erika van Glam Beautysalon. En ik ben ik hier zo mega dankbaar voor.

Niet alleen volgers en klanten komen naar mij toe door de training, maar heb ook meer zelfvertrouwen gekregen doordat ik ook heb leren Manifesteren. Ik weet dat ik het kan en ik ga knallen ook! Allemaal door de vibes van Nicole en de leuke sfeer in de groep. Ik had het voor geen goud willen missen. Ik ben elke dag mega blij dat ik voor de cursus ben gegaan! 😁

Ben jij er klaar voor om doelen te stellen en te bereiken? Meld je dan snel aan voor cursus Online Zichtbaarheid VerVIJFvoudigen .

Over de schrijver
HOI! IK BEN GERZINDAEnergiek, vrolijk & lief. 27 jaar oud en ik woon in Nunspeet. Mijn passie voor fotograferen is ontstaan toen ik op mijn 13e mijn eerste camera kreeg. Sindsdien leg ik met veel liefde en een flinke dosis enthousiasme speciale momenten vast op een ongedwongen manier.
Reactie plaatsen