Een nieuwe start

Quantum-wetenschap omgezet in behandelmethode

12 jaar

Transformatie Coach

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Persoonlijke groei

Voel jij je moe en uitgeput? Ben je het zat om steeds vast te lopen en niet de resultaten te behalen die je wilt? Dan ben je op de juiste plek! Ik ben hier om je te helpen bij het bereiken van al jouw doelen en om je te laten zien dat jij het waard bent om succesvol te zijn.

Met mijn coaching programma krijg je de tools en ondersteuning die je nodig hebt om proactief te worden en je energie en motivatie terug te krijgen. Ik help je om je beperkende overtuigingen los te laten, je doelen te bepalen en om jouw potentieel te bereiken.

Ik weet uit eigen ervaring hoe het voelt om vast te lopen en niet verder te komen. Maar met de juiste mindset en strategieën kun je alles bereiken wat je wilt. Laat mij je helpen om die schop onder de billen te geven die je nodig hebt om vooruit te komen.

Stop met wachten en start met actie. Investeer in jezelf en jouw toekomst. Samen kunnen we jouw dromen waarmaken en jouw potentieel bereiken. Schaf nu mijn coaching training aan en start jouw reis naar succes!

Samen met mij ga je full focus aan de slag.

Ik ben Nicole Hop, moeder van twee kinderen en gecertificeerd Touch of Matrix Therapeut. In 2021 heb ik zelf ondervonden hoe inmens en boven verwachting de resultaten van Touch of Matrix sessies kunnen zijn. Door een opstapeling van gebeurtenissen en het overlijden van twee dierbaren, heb ik ervoor gekozen om deze sessies te ondergaan. Dit heeft mij geholpen om blokkades en belemmeringen in mijn dagelijks leven te overwinnen en mijn leven weer op de rails te krijgen.

Als manifestatie en mindset coach was ik al bekend met het belang van een gezonde geest en een positieve mindset, maar Touch of Matrix heeft mij de tools gegeven om nog dieper te gaan en alle blokkades te overwinnen. Nu wil ik graag mijn ervaringen en kennis delen met anderen die hetzelfde willen bereiken.

Mijn praktijk in huis richt zich voornamelijk op dames en heren van 16 jaar en ouder die zich niet lekker in hun vel voelen door gebeurtenissen en traumatische ervaringen. Denk aan overlijden van een dierbare, scheiding, slecht zelfbeeld en misbruik. Maar ook als je andere fysieke, mentale en/of emotionele blokkades ervaart, ben je van harte welkom.

Wat mij anders maakt ten opzichte van andere therapeuten? Stel je hebt last van verdriet, een groot (familie) geheim, fysieke klachten, een trauma of een bepaald gedrag waar je vanaf wil komen, dan hoef je NIET te weten waar het vandaan komt! Je hoeft niet de wroeten, graven of generaties in. Je hoeft niet lang de pijn te voelen, je enorm klote te voelen en denken dat het nooit meer goed gaat komen!

Het is wetenschappelijk bewezen dat je helemaal niet hoeft te weten wat nou precies de oorzaak is of de oorsprong van dat jij ervaart. En zo is het! De andere doen het op een ouderwetse manier maar we leven in 2023.

Het enige wat je hoeft te doen is het HIER en NU ervaren en het HIER en NU oplossen. Bewust te zijn!! En het daarna in liefde los te laten, omdat jij krachtiger bent door een sessie bij mij dan ooit ervoor.

Als jij klaar bent om jouw blokkades en belemmeringen te overwinnen en jouw leven weer op de rails te krijgen, dan sta ik voor je klaar. Neem gerust contact met mij op of maak direct een afspraak.

Met warme groeten,

Nicole Hop

Ondernemers coach
Dromen Manifesteren

Absoluut, 100% geweldig!

De 1:1 samenwerking met Nicole is super waardevol omdat ze alles echt in Jip en Janneke taal uitlegt. Daardoor kun je de stappen meteen uitvoeren. Ik beveel het zeker mensen aan als ze persoonlijk geluk willen en goede feedback willen van hun coach om zo sprongen te kunnen maken.

Esther 

All-In One traject

Hoe werkt het? Je volgt dit traject bij mijn praktijk in huis (in Garderen).

 • De eerste twee sessies zijn Touch of Matrix sessies. Je ervaart het beste resultaat als je 2 sessies binnen 2 weken boekt. Een Touch of Matrix sessie duurt ongeveer 1,5 uur.
 • 3 weken na de 2de Touch of Matrix sessie krijg je ook een coaching dag bij mij thuis. Van 10:00 tot 14:00. We gaan actief aan de slag met twee opdrachten die een mega positief effect heeft op je energie, je lijf en je mindset en daarmee je toekomst.⁠ We sluiten af met een 3de Touch of Matrix sessie.
 • 3 dagen na de laatste sessie hebben we een telefonisch 'check in momentje'. Een fijn moment om eventueel nog een vraag te stellen en om te delen over het magische gevoel van de sessie en je vooruitgang.
 • Lunch, hapjes en drankjes is inbegrepen bij de coaching dag.
 • Als je je hebt aangemeld, plan ik eerst een korte belafspraak met je in. Zo kan ik jou en jouw wensen beter leren kennen, zodat ik mij nog beter kan voorbereiden. We spreken dan ook de datum af waarop je de workshop volgt. Dit kan op zondag, maandag, dinsdag of donderdag.

Na deze 5 afspraken...

 • Ben je je bewust van waar je jezelf nog tegenhoudt.
 • Heb je succes waar je ook heen gaat.
 • Wordt jouw leven iedere dag beter en beter.
 • Weet je een goede balans te vinden tussen werk en privé.
 • Heb je een concreet stappenplan met actiepunten zodat jij jouw dromen binnen no-time gaat realiseren.
 • Ben je daadkrachtig en neem je persoonlijk leiderschap.
 • Bruis je weer van de leuke ideeën.
 • Is alle ruis uit je lichaam.

Waarom 5 afspraken?
Wist je dat het bewuste deel van je bewustzijn nog geen 0.01% is? Het onderbewuste deel is ruim 99.9%. Vrijwel al je gedragspatronen zijn onbewust en daarom ook zo moeilijk te doorbreken! Hoe zou het zijn als jij over de informatie beschikt uit je onderbewuste deel? En dit op een eenvoudige manier! Waar zou dan dé grootste verschuiving plaatsvinden? In je onderbewuste natuurlijk...

Je EGO-bewustzijn is een onderdeel van jou. Je ego vindt het fijn om oude, niet-werkende patronen aan te houden, ook al is dit pijn en verdriet. Je EGO-systeem meldt zich via angst, verdriet, gehechtheid aan pijn en onder anderen drama. Met meerdere sessies doorbreek je die oude gewoontes in je onderbewuste. Daarna ga je het vanzelf ook merken in je bewuste deel. Dus, als je het lastig vindt om oude gewoontes te doorbreken en blijvende positieve verandering te creëren in je leven, dan ga je met deze sessies ervaren dat het WEL kan. Jij gaat jouw innerlijke kracht voelen door die meerdere sessies. Daarnaast is het voor je lichaam ook fijn als alles op een rustig tempo gebeurt, verspreid over meerdere sessies.

Pas als je accepteert wie je nu bent... Kun je helen!

Ik kan er weer voor gaan!

Ik had al het een en ander gehoord over Touch of Matrix. Alhoewel ik niet wist wat ik precies kon verwachten, voelde ik me meteen welkom bij Nicole. De sfeer bij haar thuis was heel fijn en verzorgd. De eerste sessie was nog wat onwennig, maar tijdens de tweede sessie kwam ik bij een heel diep gevoel, een pijnlijk punt in het diepst van mezelf, waar ik normaal niet bij kan komen. Dat gevoel heb ik weten te omarmen.


Het voelde alsof ik het oude van me af schudde en een nieuw level van het leven instapte. Dat alles wat er geweest is, er mocht zijn. Ik gaf mijn innerlijke kind een knuffel en ik zei dat het goed was. Nu moest ik gaan bouwen met de nieuwe versie van mezelf. Nu moest ik gaan staan waarvoor ik wil staan. 


Nicole heeft me ontzettend veel kracht gegeven in die sessie. Ik wilde haar heel graag een knuffel geven. Als begeleider straalt ze heel veel liefde, warmte, rust en comfort uit. Het is dat ze van m'n eigen leeftijd is, maar ik zou haar bijna een moederfiguur willen noemen.

Mierije, 

@madebymiefotografie

Touch of Matrix

Touch of Matrix - Net dat stapje extra

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wil zijn.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. En dat zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes. Daardoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd televen.

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, spreek je bij Touch of Matrix meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wat zeggen anderen over Touch of Matrix?
De cursisten die al een sessie bij mij hebben gehad, zijn erg tevreden met het resultaat en merken dat ze na de sessie meer persoonlijk leiderschap kunnen nemen. Daardoor maken ze grote sprongen op privé en zakelijk vlak. Ook ervaren ze meer balans en rust in hun gezondheid, werk en privéleven.

Deze methode zorgt onder andere voor vertrouwen, groei, verbinding en een gevoel van vrijheid. Het helpt je om op een diepere laag datgene los te laten waar je vanaf wilt.

Nicole Hop
€999,- (of 2x 525)

Voor iedereen die magie wil ervaren

Als je dit traject aan gaat, dan ga je vele magische en wonderbaarlijke momenten meemaken op alle niveaus. Stel je open en ga mee op reis en creëer jouw ideale leven.


Wil je liever eerst even kort bellen? 06 21 91 87 54

100% tevredenheidsgarantie!

Al mijn cursisten zijn tevreden over deze training.

Nicole Touch of Matrix