Een nieuwe start

Quantum-wetenschap omgezet in behandelmethode

12+ jaar

Coach & Therapeut

10.500+

Volgers op Instagram
100% maatwerk

Manifesteren en Mindset

Iedere keer als ik met mensen spreek, zie ik dat ze dezelfde struggles hebben. Jij herkent het ook vast wel:  

Je hebt veel leuke plannen. De ideeën stapelen zich op en het ene idee lijkt nog leuker dan het andere. Maar ze ook echt uitvoeren? Dat lukt bij lange na niet want je energie is op. Daardoor voelt alles wat je doet als losse flodderwerk.

Ik weet hoe frustrerend het is als je hierin vastloopt.

Daarom heb ik deze All-In One traject ontwikkeld.

Samen met mij ga je full focus aan de slag.

Jouw sparringspartner

ALLES WAT JE ZEGT, DENKT EN VOELT IS EEN DIRECTE REFLECTIE OP JE TOEKOMST!

4 februari 2016 lag ik in bad, hoogzwanger en alles ging goed en dat was nou net wat ik niet kon geloven. Goed en Nicole? Dat is geen Match. Geen leuke kindertijd gehad, van mijn 12de tot 16de levensjaar bij verschillende gezinnen gewoond, verloofde verongelukt en daarna een ontzettende nare vent ontmoet.

Dus zei ik tegen de liefste man op aarde, de vader van het kindje in mijn buik: ‘Alles is zo perfect, zo liefdevol en zo fijn dat ik het eigenlijk niet kan geloven er moet wel wat naars komen’…

OMG! Nicole, hoe had je dit kunnen zeggen. Er moet wel wat naars komen was de Frequentie Match dat ik heb uitgezonden. Ik heb mezelf een match gemaakt met verdriet, teleurstelling, geen geloof en zelfvertrouwen hebben in al het mooie wat er toen wel was.

Daarom heb ik 3 jaar geleden BEWUST gekozen om mijn gedachte te shiften. Om elke dag bewust uit te zenden wat ik WEL wil. In positieve woorden, in liefde die ik uitzend naar anderen en alles wat ik belangrijk vind uit te zenden in het collectieve veld. Mij bewust te omringen met mensen die ik Nice vind, mensen die continu naïviteit uitzenden los te laten. Makkelijk? Nee, absoluut niet, maar wat is het lekker dat ik dit wel heb doorgezet en kan zijn wie ik graag wil zijn.

Nu heb ik in 3 jaar tijd een prachtig bedrijf opgezet, mij volledig verdiept in manifesteren, mindset, quantum, en het ego die vaak niet naar wens om de hoek komt kijken. Dit alles verwerkt in het leven van mij, mijn gezin en dat van andere te verreiken op een lichte en liefdevolle manier.

Vraag jij je geregeld af: ‘Waarom komt nou weer die shit naar mij toe, waaraan heb ik dit verdiend, als ik dat, dan...'

Dan geef ik je dé tip, LAAT DAT LOS..  Die gedachtes kan je nu gelijk in de kliko gooien, weg ermee, de deksel lekker dicht houden en mee laten nemen de vuilnishoop op. Weg is weg!!

Ben je klaar om het tegenovergestelde te gaat doen? GROOTS denken? Dan ben jij het juiste persoon voor dit traject.

JIJ KAN DAT OOK….

Ondernemers coach
Dromen Manifesteren

Absoluut, 100% geweldig!

De 1:1 samenwerking met Nicole is super waardevol omdat ze alles echt in Jip en Janneke taal uitlegt. Daardoor kun je de stappen meteen uitvoeren. Ik beveel het zeker mensen aan als ze persoonlijk geluk willen en goede feedback willen van hun coach om zo sprongen te kunnen maken.

Esther 

Ontdek de bewezen stappen

Hoe werkt het?

  • Je volgt deze workshop bij mij thuis in Garderen van 10;00 tot 14:00. We gaan actief aan de slag met twee opdrachten die een mega positief effect heeft op je energie en daarmee je toekomst.⁠
  • Naast de workshop krijg je ook twee Touch of Matrix sessies (duur 1,5 uur). De eerste (ToM) sessie is ongeveer 2 weken na de workshop.
  • Als je je hebt aangemeld, plan ik eerst een korte belafspraak met je in. Zo kan ik jou en jouw wensen beter leren kennen, zodat ik mij nog beter kan voorbereiden.
  • We spreken dan ook de datum af waarop je de workshop volgt. Dit kan op maandag, dinsdag of donderdag.
  • Lunch, hapjes en drankjes is inbegrepen.

Na deze 3 sessies...

  • Ben je je bewust van waar je jezelf nog tegenhoudt.
  • Weet je een goede balans te vinden tussen werk en privé.
  • Heb je een concreet stappenplan met actiepunten zodat jij jouw dromen binnen no-time gaat realiseren.
  • Ben je daadkrachtig en neem je persoonlijk leiderschap.
  • Bruis je weer van de leuke ideeën.

Waarom 3 afspraken? Je ego bewustzijn vindt het fijn om oude, niet-werkende patronen aan te houden. Met meerdere sessies doorbreek je die oude gewoontes en daarnaast is het voor jouw lichaam en mindset ook fijn dat alles op een rustig tempo aangepakt wordt en niet alles in 1 dag.

Groei tips voor ondernemers

Boven verwachting.

Het is mij snel duidelijk geworden dat Nicole veel ervaring heeft. Wat mij opvalt is dat ze de juiste vragen stelt, die mij laten nadenken over wat ik echt wil. Daarnaast helpt ze mij om helderheid en inzicht te krijgen in wat prioriteit heeft, waar acties nodig is. Ze geeft sturing in de praktische zaken, daardoor zie ik direct wat er nu nodig is om de volgende stap te zetten. Nicole schept orde, en dat is precies wat ik nodig heb.

Paul

Touch of Matrix

Touch of Matrix - Net dat stapje extra

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode. Een Touch of Matrix sessie helpt jou op een daadkrachtige manier te worden wie je graag wil zijn.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of spirituele blokkades bij je wegnemen. En dat zonder een uitgebreid gesprek te voeren. Een Touch of Matrix is geheel persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes. Daardoor ervaart iedereen een sessie op zijn eigen manier. Bij deze behandeling raak ik je soms lichtjes aan. De behandeling gebeurt gewoon over de kleding.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd televen.

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling?
Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, spreek je bij Touch of Matrix meerdere aspecten van het lichaam tegelijkertijd aan. Je ervaart daardoor meer rust en blijdschap en je voelt je weer helemaal nieuw en opgeladen op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wat zeggen anderen over Touch of Matrix?
De cursisten die al een sessie bij mij hebben gehad, zijn erg tevreden met het resultaat en merken dat ze na de sessie meer persoonlijk leiderschap kunnen nemen. Daardoor maken ze grote sprongen op privé en zakelijk vlak. Ook ervaren ze meer balans en rust in hun gezondheid, werk en privéleven.

Deze methode zorgt onder andere voor vertrouwen, groei, verbinding en een gevoel van vrijheid. Het helpt je om op een diepere laag datgene los te laten waar je vanaf wilt.

Ik ben nu Touch of Matrix Therapeut in opleiding, ik ben bekwaam en heb alle belangrijke lessen gehad. Februari 2023 ben ik gediplomeerd Touch of Matrix therapeut. Als ik mijn diploma heb, gaan de tarieven omhoog.

Nicole Hop
€999,-

Sparren, brainstormen en dromen realiseren

Deze 3 sessies gaan jouw leven helemaal veranderen. Je gaat zien dat wat jij voor ogen hebt, ook echt kan.


Ga mee op reis en creëer jouw ideale leven.

Al mijn cursisten zijn tevreden over deze training.