dromen realiseren

Dromen waarmaken

Ik heb dé gouden tip voor jou die erg waardevol is, om jouw dromen en doelen te realiseren.

Ik had vorige week een klant voor een Touch of Matrix sessie. De klant had een mooi doel: Ontspannen, liefdevol en licht door het leven. Ze wilde alle spanningen en somberheden, die ze dagelijks met zich mee droeg, loslaten.

Maar wat vond de klant het eng om dé quantum jump te maken naar haar nieuwe blije versie! De klant was zich wel snel bewust van waar de twijfel vandaan kwam! Ze was bang om de mensen van wie ze houdt ook los te laten als zij in haar nieuwe zelfverzekerde versie zou stappen… Oke! Dan is het aan mij om haar zich bewust te laten maken of het dé waarheid is of dat het haar ego is. Mijn vraag: “Horen die mensen dan niet meer bij een ontspannen, liefdevol en licht leven?' 'Jawel', zei ze.

Tip: Wijs NOOIT je ego-bewustzijn af, want dan wijs je het zelf af! Geef het erkenning en de ruimte er te zijn. Ik snap dat je het eng vindt, maar door het te relativeren ipv af te wijzen kun je wel jouw dromen realiseren en dit in vertrouwen en veiligheid.

Achteraf merk je dat het toch helemaal niet zo eng was, dat jouw ego heel even de overhand nam en liever in het oude vertrouwde wilde blijven ondanks de negativiteit. Fout? Nee zeker niet, want hierdoor groeien wij als mens. Hierdoor word jij juist meer BEWUST en maak je dé waardevolste sprongen in het leven. Als je aan de slag gaat met mijn tip, gaat jouw energie naar de doelen die je wil verwezenlijken.

Wil je liever hier hulp bij? Boek dan een Touch of Matrix sessie.

Liefs, Nicole


Reactie plaatsen