Touch of Matrix

Wil je vrijheid ervaren in werk en privé? En wil je belemmerende patronen doorbreken?

Mindset & Manifestatie Expert:
Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau brengen maar merk je dat er iets in de weg staat? Ik geef je net dat stapje extra, een Touch of Matrix sessie.

Hoe fijn zou het zijn om precies dat te doen waar je goed in bent, blij van wordt en waar je energie van krijgt?

Wat voor meerwaarde heeft een Touch of Matrix behandeling? Ik zou Touch of Matrix willen omschrijven als een magische, snelle, diepwerkende en doeltreffende bewustzijnsmethode.

Het bijzondere van een Touch of Matrix behandeling is dat ik bij jou klachten, belemmerende patronen en blokkades kan wegnemen en dat zonder een uitgebreid gesprek te hebben.

Door dat weg te nemen ga je patronen doorbreken, zelfverzekerd ondernemen en voel jij je weer lekker in je vel en zullen er positieve veranderingen ontstaan. Bij een Touch of Matrix behandeling kunnen meerdere aspecten van het lichaam aangesproken worden. Waar je bij een fysiotherapeut of psycholoog slechts één laag van het lichaam aanpakt, zal ik bij de Touch of Matrix sessie ingaan op lichamelijke, mentale, emotionele en/of spirituele blokkades. Je zult je daardoor na één sessie weer helemaal nieuw en opgeladen voelen. Dit is geheel op maat en zal bij iedereen anders zijn.

Ik ben nu Touch of Matrix Therapeut in opleiding en mag al behandelingen geven. De 1:1 cursisten, die al een sessie hebben gehad, zijn erg tevreden met het resultaat en merken dat ze na de sessie persoonlijk leiderschap kunnen nemen en daardoor grote sprongen maken op privé en zakelijke vlak. Ook ervaren ze meer balans in hun gezondheid.

Dit onderdeel heb ik toegevoegd aan mijn 1:1 coaching programma, na het afronden van de opleiding, zal de exclusieve coaching traject ook duurder worden. Tijdens de 1:1 coaching starten we niet gelijk met een sessie, omdat ik je eerst beter leren kennen en we zo het beste resultaat kunnen behalen.

Deze methode kan onder andere zorgen voor vertrouwen, een gevoel van vrijheid en de kracht om de eigen levenskoers te varen. Kortom! Een extra vleugje Magie om jouw dromen waar te maken.

Hoe ziet een Touch of Matrix behandeling er precies uit?

Ik bespreek eerst met jou of je fysieke klachten of blokkades hebt. Daarna zal de behandeling, die gewoon over de kleding gebeurt, van start gaan. De Touch of Matrix methode brengt het verstand op een ander niveau, waardoor het lichaam in beweging komt en dat is helemaal oké. Daardoor worden blokkades opgeheven. Na de behandeling voel je je vaak relaxt, opgelucht en ontspannen maar heeft je lichaam en geest wel tijd nodig om bij te komen. Een behandeling duurt ongeveer 5 kwartier. Leuk om te weten: beweging heeft meerwaarde voor de behandeling.


Over de schrijver
Hi, ik ben Nicole Hop. Dé Nederlandse manifestatie expert, transformatie coach en publieke spreker. Ik coach ondernemers en particulieren en daarnaast geef ik ook Touch of Matrix sessies. Door mijn sessies ga jij je krachtig en zelfverzekerd voelen, waardoor jij je onbewuste belemmerende blokkades loslaat. Door mijn jarenlange expertise in het bedrijfsleven te combineren met persoonlijke coaching kan ik jou helpen in het manifesteren van jouw droomleven. Ik geef met het all-in pakket alles wat je nodig hebt om next level te gaan. Of je je nu wilt focussen op zakelijk succes of persoonlijke groei, je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen