Online Ondernemer

Wil je leuke spontane video’s, stories en Reels maken met je mobiel?

Goed nieuws, want ik kan jou dat als dé beste leren. Volg de complete training van slechts 2 uurtjes.

12 jaar

Transformatie Coach

10.500+

Volgers op Instagram

100% maatwerk

Social, business en mindset

Met mijn gezicht op camera? Wat zullen anderen wel niet denken?

Iedere keer als ik ondernemers spreek, zie ik ze worstelen met hetzelfde ding: Onzekerheid over zichtbaar zijn. De mening van anderen is daarin belangrijker dan hun eigen droom of wens. Als het aankomt op jezelf presenteren via een spontane video, schiet je gelijk in de stress. Je denkt: 'Hoe maak ik nu een video die echt leuk is om naar te kijken?' en ‘Ik, met mijn gezicht op camera? Wat moeten anderen wel niet van mij denken?'. Toch kun je er niet meer omheen: online video is niet meer weg te denken als manier om jouw product of dienst aan te prijzen. Maar zelfs als je weet dat dit jouw bedrijf vooruit gaat helpen, durf je de stap gewoonweg niet te nemen.⁠ Klinkt dit herkenbaar? Dan heb ik iets moois voor je: De Online Camera Training. Met deze training ga je jouw angst voor de camera overwinnen en ga je de leukste video's maken waar jouw volgers op aan gaan!

Jouw sparringspartner

Om een winstgevend bedrijf te creëren, heb je niet alleen social media nodig. De logica is vrij simpel: Meer gerichte bezoekers betekent meer klanten en daarmee meer omzet. En ik kan jou dat leren door slimme en simpele technieken toe te passen. Hoe dit werkt, leg ik je stap voor stap uit in mijn trainingen.

Voordat ik ondernemerscoach was, maakte ik een heftige periode door. Ik werkte toen al 10 jaar als verkooptrainer voor retail- en horecabedrijven. Een fantastische, maar ook super drukke baan. Tegelijkertijd zat ik vol verdriet. Hero, mijn zoon, was geboren met een hersenbloeding.

‘Oké,’ dacht ik, ‘Dit moet ik anders gaan doen. Ik ga een eigen bedrijf starten!’ Het werd een webshop met mijn eigen label met bedrukte kleding voor het hele gezin.

Ik heb 4 jaar lang met veel plezier de webshop gerund. En wat was het een groot succes! Mijn volgersaantallen op social media groeiden bizar snel. Ik maakte mijn volgers kopende klanten, en nog beter, ook fan van mij. Dit komt omdat ik onder anderen aan personal branding doe. Ook weet ik kanalen in te zetten die niets kosten maar wel kopende klanten opleveren. Ik heb mijn eigen label Bedrukte twinning kleding succesvol verkocht in november 2020. 

De kracht van visualisatie, ik geloof dat dat gigantisch helpt in het behalen van succes! Het is 1 van de manieren waarin mijn coaching zich onderscheidt van anderen. Met visualisatie help ik jou om eerst in jouw dromen te geloven, om ze daarna om te zetten in actie. Als jij weet wat je doel is, wordt succes behalen makkelijk!

Succes hangt niet af van je opleiding of hoge IQ. Succes krijg je als je een doorzetter bent.

Als je kiest voor deze Online Camera Training, dan kun je deze sowieso inzetten voor jouw bedrijf - wat voor bedrijf je ook hebt! Online video is niet meer weg te denken als marketing tool. In deze training leer je hoe je spontane video's maakt die je kunt gebruiken voor Instagram video's stories en Reels. En dat allemaal gewoon met je eigen telefoon - je hebt dus geen dure camera apparatuur nodig!

Ontdek mijn grote geheimen tot succes en leer van mijn ervaring die ik heb opgedaan bij de film- en acteer academie. 

Manifesteren Leren
1 op 1 coaching

Ik maak door Nicole haar coaching dé leukste video's met heel veel plezier. Ik krijg uit het niets onwijs leuke ideeën en pak spontaan vanuit zelfverzekerdheid mijn mobiel en ga gelijk aan de slag. Deze training is top. Overal is over nagedacht!

Jonie Schaap - Bubbly J

IN 7 STAPPEN DE LEUKSTE VIDEO'S MAKEN WAAR JOUW VOLGERS OP AAN GAAN. 

Na het volgen van deze training ...

Maak jij de leukste video’s.

Voor deze training moet je lef hebben, 100% geven. Niet bang zijn om uit je comfortzone te stappen. Hoe je dat doet? Ik ga je helpen!

Heb je concrete en praktische opdrachten waarmee je aan de slag kunt.

Je krijgt naast theorie- en praktijklessen ook mindsetlessen. Zo leer je niet alleen hoe je de beste video's moet maken, maar ook hoe je dat relaxed doet! Door deze daadkrachtige en efficiënte combinatie ga je creatief denken en kom je snel tot een prachtig resultaat.

Weet je precies wat je moet doen om de leukste en spontaanste video’s te maken.

Ik leer je prioriteiten stellen en doelen te behalen zonder dat het te moeilijk wordt. Geen uitstelgedrag meer!

Ga je video's maken echt leuk vinden.

Ik leer je hoe je jouw product of dienst onder de aandacht brengt met video. Je gaat leuke ‘behind the scenes’, stories en Reels maken. Door creatief bezig te zijn, wordt het vermarkten van je product of dienst LEUK!

Voel jij je voldaan en een zelfverzekerde ondernemer.

Je weet wat je wil vertellen en hoe je dat op een leuke manier kan doen. Je video's worden spontaan en origineel. Geen camera-angst meer, maar leuke, spontane filmmomenten waar je energie van krijgt! 

Zit je weer vol energie en ga je vol passie te werk. Jij kan de hele wereld aan!

Ik geef je een concreet stappenplan waarmee je jouw ideale klant op een authentieke manier bereikt, precies hoe jij bent. Je wordt geen Nicole 2.0 en dat hoeft ook niet, want ik leer jou hoe je het op je eigen manier kunt doen.

Bonus die je er gratis bij krijgt

Je staat er niet alleen voor

Besloten groep met buddies

Als ondernemer groei je iedere dag. Daarbij horen fouten maken, op je bek gaan en het soms gewoon even niet weten (hey, jij bent ook maar een mens!).

Het is dan heel fijn als je onderdeel bent van een groep gelijkgestemden. Daarom geef ik je een half jaar gratis toegang tot mijn besloten community met daarin alle cursisten. Hier kun je al je ondernemersvragen stellen en elkaar helpen. Samen sta je sterker!

Presenteer jezelf! Personal branding

Wil jij dat jouw volgers fan worden van jou? Wil je leuke spontane video’s, stories of Reels maken? Maar begin je bij het lezen hiervan al spontaan te zweten en schiet je bij het idee al in de stress?

Ben je bang voor wat andere mensen van jou vinden, durf je niet of weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Goed nieuws, want ik kan jou als de beste leren hoe je  goed overkomt op video.  In 7 stappen neem ik je van begin tot eind mee in hoe je dit doet. 

In deze training leer je onder andere:
🚀 Hoe jij je camera/mobiel moet houden voor het beste beeld.
🚀 Waar je moet kijken, zodat je recht in de camera kijkt als je praat.
🚀 Hoe je goed gebruik maakt van licht (daglicht en lamp), zodat je er als vanzelf goed uitziet op camera!
🚀 Een stappenplan maken waarin je jouw doelen voor jouw video's helder hebt. Zonder doel geen resultaat en zonder resultaat geen omzet!
🚀 Hoe je van de zenuwen afkomt en zelfverzekerd een video maakt. Yes! Magisch!
🎉 Hoe je je video bewerkt, zodat het voor jouw volgers lekker wegkijken is.

Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon en een gezonde portie lef! 

Ondernemers coach

Mijn achtergrond

Ik heb de Faaam film en acteer academy gedaan en weet als geen ander hoe jij jezelf moet presenteren voor de camera. En hoe je met gemak de beste video’s maakt. Naast dat je me vast wel eens op Insta voorbij hebt zien komen in een video, ken je me misschien ook wel van tv. Ik heb namelijk leuke rollen in televisieseries gehad. Eind september begint Oogappels seizoen 3 weer en daar heb ik ook weer een klein rolletje.

En nee, in deze online cursus krijg je zeker niet alleen maar theorie. Je gaat na les 1 meteen on the spot aan de slag om jouw eerste toffe video te maken. Ik ga je daarbij helpen. Whoohoeee, JIJ KAN DIT!

Online Ondernemer
€195,- (of  4 termijnen van €59,-)

Wil jij het maximale uit een video halen om jouw online zichtbaarheid te vergroten?

Iedere keer als ik met ondernemers spreek, zie ik dat ze worstelen met dezelfde struggles.

Als het aankomt op jezelf presenteren op video, schiet je spontaan in de stress. Online zichtbaarheid? Met je gezicht op camera? Je weet dat het je bedrijf naar een volgend level gaat tillen, maar je durft de stap gewoonweg niet te nemen.


Na deze online training van slechts 2 uurtjes ga jij weer vanuit zelfvertrouwen en nieuwe energie aan de slag om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

100% tevredenheidsgarantie!

De training is getest door een gevarieerde groep ondernemers. Al hun ideeën en opmerkingen zijn in de training verwerkt, zodat 'ie álle video-vragen en camera-angsten aanpakt. Daardoor gaan cursisten al na de eerste les de spontaanste video's opnemen. Doe nu gelijk mee en ervaar het zelf!