Persoonlijk Leiderschap Tips

Zoek jij een partner in crime die jou naar ongekende hoogte tilt?

Ik ga je helpen om de beste versie van jezelf te worden en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd.

Volledig op maat

1:1 samenwerken met Nicole. 6 maanden traject.

12 jaar

Trainer

10.500+

Volgers op Instagram

Verlang je naar:

Een energieboost - Een positiever zelfbeeld - Meer (zelf)vertrouwen - Een moment voor jezelf - Meer vreugde - Het verwezenlijken van jouw dromen?

Als jij een overtuigende JA voelt, staat je een schitterend jaar te wachten. Lees snel verder...

Persoonlijke Coaching

Vind je balans: Boost je zakelijk succes en versterk je innerlijke leider. 

Herken je dat, dat je soms gewoon helemaal vol zit?

En tegelijkertijd voel je een leegte!

De to-do's, verplichtingen en het huishouden zie je liever gaan dan komen.

Je wilt vooruit, genieten en die stralende levenskracht hebben, maar je mist die energieke powerboost.

Even voor de duidelijkheid, ik weet dat je echt wel succesvol bent; zowel privé als zakelijk heb je al veel tofs gemanifesteerd.

Je hebt gewoon net dat zetje nodig om die gigantische flikflak te maken.

Als jouw mentor, buddy en vertrouwenspersoon ben ik hier om je te begeleiden op een reis naar evenwicht, innerlijke kalmte en meer vreugde op een dieper niveau.

Zodat jij in balans blijft.

Deze reis is niet voor bangeriken.

Het is voor de dapperen, degenen die in het begin hun kwetsbaarheid durven te omarmen. Waarom? Omdat juist daar, vanuit die kwetsbaarheid, die mega flikflak ontstaat die je leven transformeert. 

Dat lukt alleen als je de 4 lagen aanpakt. Kijk, als mens heb je 4 lagen: je lijf (fysiek), je gevoelens (emotioneel en energetisch), je gedachten (mentaal) en je spirituele connectie met jezelf (je hogere zelf). Om echt te healen en ruimte te maken voor een mega boost, moeten al die lagen aangepakt worden. Als je bijvoorbeeld alleen naar een strategie trainer of therapeute gaat, raak je alleen de mentale laag aan. Herken je dat? Misschien heb je gemerkt dat het niet helemaal werkt, ondanks al dat zelfwerk. Dat komt omdat je ook die andere lagen moet aanraken, omdat daar nog het ruis verstopt zit. Het is net als een laagjestaart – als je er maar eentje opschept, proef je niet de volle smaak. Dus, als je een échte verandering wilt, moet je alle 4 die lagen aanspreken. Dan pas gaat het bruisen en groeien!

Ik maak het compleet door ook holistische sessies te geven, helemaal op maat naast brainstormsessies. Zo ontstaat er een prachtige harmonie tussen persoonlijke groei en professioneel succes. Dus, als je wilt stralen in zowel je innerlijke wereld als in de zakenwereld dan ben je mij mij op het juiste adres.

Welke resultaten kun je verwachten?

In mijn unieke 6 maanden programma draag ik mijn klanten letterlijk door het hele proces. Dit traject is een transformerende reis die je verlicht, vol daadkracht en zelfvertrouwen laat voelen. Je staat er niet langer alleen voor. Ik ben er om je te ondersteunen en te begeleiden naar jouw Higher Self, datgene wat je misschien wel eerder hebt ervaren of gevisualiseerd. De liefdevolle en krachtige tijger in jou komt weer naar voren, en dat gevoel blijft niet tijdelijk, maar wordt een duurzame kracht in jouw leven.

Mijn aanpak is nuchter, daadkrachtig met een vleugje magie. Ik ben allesbehalve zweverig, maar recht door zee, altijd met liefde en met een focus op mogelijkheden en oplossingen. Je zult letterlijk het licht in jezelf weer voelen schijnen, en de lichtheid om je heen ervaren. Dit brengt een hernieuwde focus, motivatie en creatieve stroming met zich mee. Wat je voorheen als frustrerend ervaarde, zal nu niet meer als een last op je wegen. Je grijpt alles weer met volle overgave aan en voelt trots voor wie je bent en wat je bereikt. Deze positieve energie zal zich ook verspreiden naar anderen, waardoor je een nieuwe, inspirerende sfeer creëert in zowel je persoonlijke als professionele leven.

Touch of Matrix

🎉 Wat staat je te wachten in dit waanzinnige traject?

Gedurende 6 maanden duiken we samen in de ultieme uitdaging. We gaan all-in op jouw mindset, het bouwen van een bloeiende business, en persoonlijke groei – zonder enige terughoudendheid. Waarom? Omdat het tijd is voor verandering! 

💬 1-op-1 Sessies:

Elke twee weken hebben we persoonlijk contact via Zoom of in Garderen. Of het nu een diepgaande Touch of Matrix sessie is, een verkwikkende wandeling, of een mega productieve (zakelijke) brainstorm, wij kijken wat nodig is.

📣 Ondersteuning:

En niet alleen dat! Tussen onze sessies door ben ik bereikbaar via spraakmemo's. Motivatie, inspiratie, of gewoon een luisterend oor – ik ben er voor je.

🌟 Één Exclusieve 1-op-1 Dagretreat:

En dan, de kers op de taart! Een volledig op jou afgestemde dagretreat. We ruimen emotionele ruis op, zorgen voor harmonie tussen hoofd, lichaam en hart, en creëren een concreet plan voor de toekomst. Deze dag belooft je te inspireren, vernieuwen, en die extra dosis kracht te geven waar je naar verlangt! 

VIP-programma Garanties:

Een transformatieve reis naar innerlijke kracht en authenticiteit.

De sleutels tot het manifesteren van jouw diepste verlangens en doelen.

Exclusieve toegang tot krachtige technieken voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

24/7 Ondersteuning die verder gaat dan coaching, het is een partnerschap in jouw groei en succes.

6 maanden vol magische doorbraken, verhoogde manifestatiekracht en empowerment op het hoogste niveau.

Dit traject wordt afgestemd op jouw behoeften en prioriteiten. We hebben regelmatig momenten voor evaluatie en feedback. Ik bied aanvullende bronnen aan, zoals High End trainingen en lessen, of oefeningen, om jouw groei te ondersteunen.

Manifestatie GroepsMatrix

BONUS

Naast onze 1-op-1 sessies, heb je ook 1 jaar lang toegang tot mijn online academie en al mijn live lessen die ik geef.

Persoonlijke Ontwikkeling.

Hoofd uit, hart aan en gaan..

Hier is een keiharde waarheid: jouw persoonlijke groei is de brandstof voor een succesvolle carrière.

Je carrière zal nooit groter zijn dan jijzelf. Als jij niet groeit, zal jouw zakelijke pad ook 
stagneren.

Een florerende carrière is fantastisch, maar ik wil je laten weten dat het belangrijkste is hoe jij je vanbinnen voelt. Dat je handelt vanuit een plek van innerlijke rust en vertrouwen. Dat je weet dat je op het juiste pad bent, zelfs als het zakelijk succes soms op zich laat wachten.

Daarom bied ik je mijn all-in pakket aan. Ik ben niet alleen een trainer, maar ook een therapeut. Ik geloof heilig in de holistische aanpak naast zakelijke strategieën.

Mijn missie is om jou te begeleiden naar een leven waarin jij je energiek, vol zelfvertrouwen en krachtig voelt, zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Want dat is waar het écht om draait.

Als je dit omarmt, zul je zowel zakelijk schitteren als persoonlijk stralen. Je zult ervaren dat je niet langer stilstaat, maar op alle fronten van je leven groeit en bloeit.

Voel de urgentie. De tijd om te bloeien is nu. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst vol liefde, groei en succes.

Kennismaken?

6 maanden gaan we samen de uitdaging aan. Intensief, op alle fronten. We nemen je mindset, het opbouwen van een succesvolle business en persoonlijke groei onder handen, zonder enige terughoudendheid. Want besef goed, als je je mindset niet transformeert, blijft het aloude patroon bestaan: 'Als je blijft doen wat je deed, zul je blijven krijgen wat je kreeg.' 

In mijn aanpak staat persoonlijkheid centraal.

Voordat we samen op reis gaan, geloof ik in een stevige basis. Daarom vind ik het essentieel om elkaar eerst te ontmoeten via Zoom. Deze kennismaking geeft me de kans om jou beter te leren kennen en te begrijpen wat jij werkelijk nodig hebt.

Door onze gesprekken worden jouw wensen en behoeften duidelijk. Op deze manier kan ik je op de meest krachtige manier ondersteunen, zodat je direct positieve veranderingen gaat ervaren.

Deze persoonlijke verbinding is de sleutel tot ons gezamenlijk succes. Samen zullen we doelgericht en effectief stappen zetten op jouw pad naar groei en transformatie.

Klaar om je leven, mindset & carrière te upgraden?

Alleen voor JOU als:

* Je in een positieve mindset leeft.
* Je bereid bent te investeren in jezelf.
* Je open staat om gecoacht te worden.
* Mijn energie jou inspireert.
* Je meer impact wilt maken in de wereld.
* Je droomt van een stabiele, bloeiende leven en business.
* Je groter durft te denken én te doen.

Persoonlijke Coaching
€9000 (of in 2 of 7 termijnen).

The power of change

Duik 6 maanden lang in mijn container. Laat de onrust achter je en omarm een leven van evenwicht, vervulling en succes. Neem vandaag de eerste stap naar jouw stralende toekomst.


Na aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op.