Touch of Matrix

Wil jij de regie over je eigen leven terugpakken?

Deze training helpt je om oude pijn, belemmerende gedachten en patronen die je niet vooruit helpen los te laten, en transformeert je naar de persoon die je wilt zijn.

12+ jaar

Transformatie Trainer

10.500+

Volgers op Instagram

Als je verlangt naar meer harmonie, structuur, zelfliefde, groei en de moed om volledig jezelf te zijn, dan is deze training absoluut voor jou. 

Stel je voor dat je 'nee' kunt zeggen zonder schuldgevoel, dat je jezelf kunt toestaan om naar binnen te keren en de krachtige energie in jezelf te omarmen. Het gaat niet alleen om handelen, maar ook om puur 'zijn', gedreven door zelfliefde en zelfacceptatie. Deze training geeft je alle tools om meer balans te vinden tussen actie en rust, tussen denken en voelen.

Deze gloednieuwe Unlock Your Inner Magic Training bied je de sleutels tot deze transformatie. Het is een unieke reis die je begeleidt vanuit je hoofd naar je hart, waar je ware potentieel en levensvreugde op je wachten. In deze training leer je praktische vaardigheden om het constante gepieker achter je te laten en plaats te maken voor helderheid, daadkracht en levenslust.

Klinkt dit als iets wat je zou willen? Laten we samen deze reis beginnen en een leven creëren dat gedreven wordt door liefde, innerlijke kracht en vervulling. Schrijf je nu in en geef jezelf de kans om te bloeien.

Als je blijft doen wat je deed, zul je blijven krijgen wat je kreeg.

Ik begrijp waarom het vaak lastig is om je diepste verlangens te verwezenlijken. Of je nu streeft naar een gezonder lichaam, een bloeiend bedrijf, meer structuur, vastberadenheid, energie of persoonlijke ruimte, het is niet altijd eenvoudig om deze doelen te bereiken. Daarom heb ik speciaal voor jou waardevolle lessen, inspirerende opdrachten en waardevolle inzichten die je begeleiden naar jouw succes. Zodat je het nu wel gaat Rocken! En het beste? Je kunt het allemaal op je eigen tempo doen.
persoonlijk groeien

Mijn reis

Er was een tijd waarin ik mezelf voortdurend wilde bewijzen, hunkerend naar goedkeuring en mezelf dwingend tot het uiterste te gaan. Tegelijkertijd hield ik angstvallig mijn beschermingsmuur hoog en hield ik altijd strak de touwtjes in handen. De nachten waren onrustig, doordrenkt van zweet, en ik voelde geregeld plotselinge woede in me opwelde.

Mijn innerlijke saboteur, mijn Ego, trok me steeds weer omlaag, en ik voelde de last van onrust en vermoeidheid. Maar toen begon de verschuiving naar genieten vanuit zachtheid. Ik stak de handen uit de mouwen om aan mezelf te werken, evolueerde naar trainer en therapeut. Het was een keerpunt, een eigen toestemming om te genieten. Van het zijn, van genezing, van bewustzijn. Van starre actie en geforceerde structuur naar heling, bewustzijn en een open hart.

Die magische momenten die voor anderen bestemd leken, ontstonden ook voor mij. Er ontstond daadkracht en zelfvertrouwen, niet door pure inspanning, maar door een balans van zachtheid. Het voelde alsof ik niets deed, en toch kreeg ik er energie van. Alles begon samen te vloeien.

Ik doorbrak de patronen die me belemmerden, de onrust en onzekerheid die me vasthielden. Ik vond weer verbinding met mijn vrouwelijke energie, mijn zachtheid. Die eigenschappen van kwetsbaarheid, gevoeligheid en sensitiviteit die ik vroeger niet kende, omhels ik nu met liefde.

Vanuit die vrouwelijke energie begon ik te creëren, te stromen, moeiteloos en creatief. Energie van Zijn in plaats van enkel Doen, zodat ik niet enkel zorg, maar ook gezorgd word. Uitputting verbleekte. Niet alleen ik, maar ook mijn gezin groeide in liefde en zachtheid.

Ik leef nu meer dan ooit vanuit mijn hart, doordrenkt van liefde en zachtheid met verhoogd bewustzijn. Dit maakt me een magneet in het kwantumveld, en ik trek aan wat ik verlang. Een shift voltrekt zich.

Mijn hart opent zich steeds dieper, mijn relaties worden nog gelijkwaardiger. De downloads, nieuwe kwaliteiten, inspiratie en ideeën die op me wachten, vloeien binnen. En het is oké om soms even niets te doen, me over te geven zonder schuldgevoel.

Want als het hart zich opent, volgt de rest vanzelf.

Sta jij ook open voor de mogelijkheid om ook zo'n prachtige verschuiving naar zachtheid en hart gedragen leven te ervaren?

Verander je leven door anders te denken, te praten en te doen.

Pas als je accepteert wie je nu bent... Kun je helen!

Absoluut, 100% geweldig!

Nicole als coach is super waardevol, omdat ze alles echt in Jip en Janneke taal uitlegt. Daardoor kun je de stappen meteen uitvoeren. Ik beveel het zeker mensen aan als ze persoonlijk geluk in de rest van hun leven willen ervaren.

Dromen Manifesteren

Esther

Ben jij een ondernemer..

en streef je naar een buitengewoon High End traject waarin we gezamenlijk je mindset transformeren, een bloeiende business opzetten en jouw persoonlijke groei voluit omarmen, zonder enige belemmering? Reken dan op mij als jouw toegewijde mentor en trainer. Wacht niet langer en ontdek hieronder de volgende stap naar grootsheid!

Wil jij groeien op persoonlijk vlak?

99,9% van de tijd functioneer je vanuit je onderbewuste, terwijl slechts 0,01% voortkomt uit je bewuste denken. Dit betekent dat het merendeel van je handelingen plaatsvindt vanuit je onderbewuste. Pas wanneer je bewust aan de slag gaat met je onderbewuste, zul je niet alleen de weg naar succes bewandelen, maar ook weer echt kunnen genieten en grote transformaties teweegbrengen.


Unlock Your Inner Magic

Een echte (re)start. Weg met die twijfelmodus. Na deze training weet jij glashelder welke volgende stap je kan gaan zetten. Sta jij in je kracht, voel jij je licht, ontspannen en heb je weer kracht en energie.

De kracht van manifestatie Ik ga zorgen dat je een krachtige magneet wordt voor al jouw verlangens. Dit doen we door een hele waardevolle opdrachten en daarnaast geef ik ook hele fijne en makkelijke manifestatie tips. Je zult  hierdoor volledig in je kracht gaan staan.

GroepsMatrixOp deze dag spoelen we al jouw klachten door de wc! Weg met alle sh*t en belemmeringen. Je verandert je lage frequentie naar de meest hoge frequentie, waardoor je in een nieuwe, sterke en zelfverzekerde versie van jezelf kunt gaan staan. Wat we deze dag doen is echt magie en onmisbaar als je echt grote sprongen wilt maken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Groeiplan Laat inspirerende wensen leuk zijn, maar onthoud dat zonder een plan je nergens komt. Wat wil je allemaal bereiken in 2023 en erna? Ik heb een hele toffe opdracht, waardoor je gelijk gemotiveerd bent en je een plan hebt. Hierin leer je vanuit rust al jouw dromen re manifesteren.

Er bestaan allerlei versies van jou. Ze hebben allemaal een specifieke frequantie, ze hebben allemaal een eigen gedachte & emotie, ze gebruiken allemaal andere woorden, ze handelen allemaal anders. Je bent je nu bewust van de versie die jij NU bent en soms van de versie die je niet wil zijn, boos, lam geslagen, wellicht een tikkeltje depri of chagrijnig.

Ik ga je helpen om anders te denken, zodat jij je anders gaat voelen, krachtiger gaat lopen en gedragen en dus een leuk leven gaat creëren.

Wij samen gaan een quantum jump maken naar jouw beste versie. Geen 5 of 10 jaren plan, niet overhaast of met stress en hobbels, maar in liefde en in je eigen tempo..

De tijd is aangebroken dat jij ook in overvloed mag ontvangen.

Als jij je rijk voelt, komt de rijkdom…
Als jij je vrij voelt, komt je gezondheid…
Als jij van jezelf houdt, je geliefd voelt, ontvang je de liefde waar je naar verlangt…
Zodra jij je zelfverzekerd en krachtig voelt, komt het succes…

Dat is kwantum creatie en dat is wat wij samen gaan creëren voor jou.

We gaan manifesteren.. We gaan jouw dromen najagen..

Meer informatie

Voor wie is deze waardevolle training? Voor iedereen die:

 • In hun kracht wil staan.
 • Wil investeren in hun toekomt.
 • Alle ruis en blokkades wil loslaten.
 • Weer structuur willen hebben.
 • Geen stap meer achteruit wil doen.


Als je niets doet, dan krijg je ook niets

 • Jij gaat letterlijk jouw dromen Manifesteren.
 • Jij bent na de challenge een krachtige magneet voor al jouw verlangens.
 • Je bent na de online training van je stress af en voelt geen prestatie druk meer.
 • Kortom! Je bent na het volgen van deze waardevolle lessen zelfverzekerd.
 • Het is tijd om afscheid te nemen van alle struggles die jou tegenhouden. Het is tijd om te kiezen voor jouw eigen groei en succes.


Wat krijg je?

 • Heel veel inspirerende lessen met bijbehorende opdrachten en een online GroepsMatrix-sessie.
 • Je krijgt weer een goede balans in je privé en werk.
 • Meer dan 10 jaar van mijn kennis, zodat jouw grote droom werkelijkheid wordt.
 • Alles is opgenomen, kun jij op jouw eigen tempo volgen en je hebt één jaar toegang tot alle content.
 • In deze training leer ik je hoe je kunt Manifesteren en hoe je de juiste doelen kunt stellen én behalen. Je gaat volledig in je eigen kracht staan en zult vanuit rust en balans je dromenleven gaan realiseren.


Praktische informatie

 • Bij elke les zit een korte waardevolle video. Ook vind je in deze training concrete actiepunten en opdrachten waardoor jij direct magische sprongen gaat maken in je ontwikkeling, en daardoor jouw leven naar een hoger niveau gaat brengen. Je volgt deze training helemaal op je eigen tempo. Mijn motto is: Je hoeft maar een halve stap harder te zetten om van je leven een mega succes te maken. Maar, je moet die stap dan wel WILLEN zetten. Actie in de taxi dus!
 • Jouw doelen gecombineerd met mijn kennis, tips en waardevolle lessen gaan zorgen voor een groot succes. Alle lessen leveren jou veel nieuwe energie en leuke ideeën op die jou gaan helpen om weer met positieve energie te leven.
Deze training brengt onmiddellijke transformatie teweeg.

Ik kan er weer voor gaan!

Ik had al het een en ander gehoord over Nicole. Alhoewel ik niet wist wat ik precies kon verwachten, voelde ik me meteen welkom bij Nicole.


Het voelde alsof ik het oude van me af schudde en een nieuw level van het leven instapte. 


Nicole heeft me ontzettend veel kracht gegeven.

Mierije, 

@madebymiefotografie

 Ik sta weer AAN!

Ik heb mijn kracht gevonden, ik sta zelfverzekerd rechtop en ik heb geleerd dankbaar te zijn voor de lessen die het leven mij gegeven heeft.


Nicole neemt je liefdevol mee naar je pijnpunten om dat vervolgens achter je te kunnen laten, zodat je zelfverzekerd in het licht kan stappen. De ballast valt letterlijk van je schouders en na afloop voel je je zoveel lichter.


Ik voel mij, dankzij deze waardevolle sessies, heerlijk vernieuwd! Warmte, liefde, geluksgevoel, zelfverzekerd, het stroomt allemaal weer.

Touch of matrix

Marlies

Nicole Hop

€175,-

€99,-

Direct toegang.

Als expert in groei en transformatie, heb ik de tools en kennis die jij nodig hebt om te slagen. Schrijf je nu in en ontdek hoe de waardevolle manifestatie- en groeiopdrachten, meditatie & de Online GroepsMatrix-sessies jou kunnen helpen. Stel je open en ga mee op reis en creëer jouw ideale leven.


Zet vandaag de eerste stap en schaf de training aan. Want als je het nu niet doet, wanneer dan wel?