Touch of Matrix

Wil jij de regie over je eigen leven terugpakken?

Transformeer jouw waarheid en laat al jouw belemmerende gedachtes en blokkades los

12 jaar

Transformatie Coach

10.500+

Volgers op Instagram

Welkom bij de krachtige en levensveranderende online training van Nicole Hop.

Ben jij klaar om uit jouw comfortzone te stappen en te groeien? Als expert in groei en transformatie, heb ik de tools en kennis die jij nodig hebt om te slagen. Schrijf je nu in en ontdek hoe de waardevolle manifestatie- en groeiopdrachten & de Online Touch of Matrix-sessie jou kunnen helpen. 

In deze training leer ik je hoe je kunt Manifesteren en hoe je de juiste doelen kunt stellen én behalen. Je gaat volledig in je eigen kracht staan en zult vanuit rust en balans al je dromenleven gaan realiseren. Het is tijd om afscheid te nemen van alle struggles die jou tegenhouden. Het is tijd om te kiezen voor jouw eigen groei en succes. Zet vandaag de eerste stap en schaf de training aan. Want als je het nu niet doet, wanneer dan wel?

Alles begint bij één nieuwe gedachte.

Wil jij krachtiger in het leven staan? 

Ik zat 6 jaar geleden zelf tegen een burn-out aan. Gelukkig heb ik net op tijd op de rem getrapt.

Sinds deze wake-up call ben ik ben me volledig gaan verdiepen in onder andere manifesteren, het veranderen van de mindset, het quantum en het welbekende ego van de mens. Ook ben ik bekwaam Touch of Matrix Therapeut. Met als doel? Andere mensen helpen, zoals ik mijzelf ook heb geholpen. Ik wilde het leven van anderen verrijken op een lichte en liefdevolle manier.

In 3 jaar tijd heb ik een succesvol bedrijf opgebouwd en nu help ik hele mooie mensen met het transformeren van hun mindset, persoonlijke groei en zakelijk succes.

Door mijn coaching ga jij je krachtig en zelfverzekerd voelen, waardoor jij je (on)bewuste belemmerende overtuigingen loslaat.

Door mijn jarenlange expertise te combineren met persoonlijke geluk kan ik jou helpen in het manifesteren van je droomleven. Ik geef met het all-in pakket alles wat je nodig hebt om next level te gaan. 

touch of matrix therapeut
Verander je leven door anders te denken, te praten en te doen.

Absoluut, 100% geweldig!

Nicole als coach is super waardevol, omdat ze alles echt in Jip en Janneke taal uitlegt. Daardoor kun je de stappen meteen uitvoeren. Ik beveel het zeker mensen aan als ze persoonlijk geluk in de rest van hun leven willen ervaren.

Dromen Manifesteren

Esther

Wil jij groeien op persoonlijk vlak?

99,9% functioneer jij vanuit je onderbewuste en maar 0,01% vanuit je bewuste deel. Dit betekent dat het meeste dat jij doet gebeurt vanuit je onderbewuste. Pas als je bewust met je onderbewuste aan de slag gaat, ga jij jouw reis tot succes ervaren en gaan er grote veranderingen komen.

Samen doorlopen we alle stappen die je moet weten om Next Level te gaan.

Grow Challenge

1. Een echte (re)start. - Wij gaan jouw hersenen en lichaam klaarstomen voor jouw nieuwe toekomst en dat nog voordat je het hebt gemanifesteerd. Weg met die twijfelmodus. Na deze eerste dag weet jij glashelder welke volgende stap je kan gaan zetten.

2. De kracht van manifestatie - Ik ga zorgen dat je een krachtige magneet wordt voor al jouw verlangens. Dit doen we door een hele waardevolle opdrachten en daarnaast geef ik ook hele fijne en makkelijke manifestatie tips. Je zult  hierdoor volledig in je kracht gaan staan.

3. Touch of Matrix sessie - Op deze dag spoelen we al jouw klachten door de wc! Weg met alle sh*t en belemmeringen. Je verandert je lage frequentie naar de meest hoge frequentie, waardoor je in een nieuwe, sterke en zelfverzekerde versie van jezelf kunt gaan staan. Wat we deze dag doen is echt magie en onmisbaar als je echt grote sprongen wilt maken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

4. Groeiplan - Wat wil je allemaal bereiken in 2023? Ik heb een hele toffe opdracht, waardoor je gelijk gemotiveerd bent. Hierin leer je vanuit rust al jouw dromen re manifesteren.

Er bestaan allerlei versies van jou. Ze hebben allemaal een specifieke frequantie, ze hebben allemaal een eigen gedachte & emotie, ze gebruiken allemaal andere woorden, ze handelen allemaal anders. Je bent je nu bewust van de versie die jij NU bent en soms van de versie die je niet wil zijn, boos, lam geslagen, wellicht een tikkeltje depri of chagrijnig.

Ik ga je helpen om anders te denken, zodat jij je anders gaat voelen, krachtiger gaat lopen en gedragen en dus een leuk leven gaat creëren.

Wij samen gaan een quantum jump maken naar jouw beste versie. Geen 5 of 10 jaren plan, niet overhaast of met stress en hobbels, maar in liefde en in je eigen tempo..

De tijd is aangebroken dat jij ook in overvloed mag ontvangen.

Als jij je rijk voelt, komt de rijkdom…
Als jij je vrij voelt, komt je gezondheid…
Als jij van jezelf houdt, je geliefd voelt, ontvang je de liefde waar je naar verlangt…
Zodra jij je zelfverzekerd en krachtig voelt, komt het succes…

Dat is kwantum creatie en dat is wat wij samen gaan creëren voor jou.

We gaan manifesteren.. We gaan jouw dromen najagen..

Voor wie is deze mini training?

Voor iedereen die:

 • in hun kracht wil staan.
 • wil investeren in hun toekomt.
 • alle ruis en blokkades wil loslaten.
 • geen stap meer achteruit wil doen.

Als je niets doet, dan krijg je ook niets

 • Jij gaat letterlijk jouw dromen Manifesteren.
 • Jij bent na de challenge een krachtige magneet voor al jouw verlangens.
 • Je bent na de challenge van je stress af en voelt geen prestatie druk meer.
 • Kortom! Je bent na het volgen van deze 4 lessen zelfverzekerder.

Wat krijg je?

 • 3 inspirerende lessen met bijbehorende opdrachten en een online Touch of Matrix sessie.
 • Je krijgt weer een goede balans in je leven.
 • Meer dan 10 jaar van mijn kennis, zodat jouw grote droom werkelijkheid wordt.
 • Alles is opgenomen en je hebt één jaar toegang tot alle content.
 • Bij elke waardevolle les zitten concrete actiepunten en opdrachten.

Praktische informatie

 • Bij elke les zit een waanzinnig waardevolle video. Ook vind je in deze training heel veel opdrachten waarmee jij magische sprongen gaat maken in je ontwikkeling, en daardoor jouw leven naar een hoger niveau gaat brengen. Je volgt deze training helemaal op je eigen tempo. Mijn motto is: Je hoeft maar een halve stap harder te zetten om van je leven een mega succes te maken. Maar, je moet die stap dan wel WILLEN zetten. Actie in de taxi dus!
 • Jouw doelen gecombineerd met mijn kennis, tips en waardevolle lessen gaan zorgen voor een groot succes. Alle lessen leveren jou veel nieuwe energie en leuke ideeën op die jou gaan helpen om weer met positieve energie te leven.
Manifesteren kan ik je Leren

Na 4 dagen verander je al.

- Je gaat voelen wat je denkt..

- Je gaat je er ook naar gedragen..

- Dan is het de kunst om het vol te houden en je verder in te verdiepen. 

Stel je open en laat je verrassen.

Je hoeft het niet alleen te doen..

Ik kan er weer voor gaan!

Ik had al het een en ander gehoord over Nicole. Alhoewel ik niet wist wat ik precies kon verwachten, voelde ik me meteen welkom bij Nicole.


Het voelde alsof ik het oude van me af schudde en een nieuw level van het leven instapte. 


Nicole heeft me ontzettend veel kracht gegeven.

Mierije, 

@madebymiefotografie

Touch of Matrix

Net dat stapje extra magie..

Er staat ook een waanzinnig waardevolle Online Touch of Matrix sessie voor je klaar.

Een Touch of Matrix behandeling is een relaxte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige bewustzijnsmethode.

Wat doet Touch of Matrix voor jou?
Met Touch of Matrix kan ik fysieke klachten en mentale, emotionele of overige blokkades bij je wegnemen.

Tijdens een Touch of Matrix sessie laat je jouw (onbewuste) pijn en blokkades los. Dit maakt de weg vrij om de volgende stap te maken in de richting van een succesvol leven. Je haalt als het ware een muur weg die jou belemmert. Het resultaat: je ervaart weer vrijheid in je leven.

Na een sessie ervaar je direct positieve veranderingen. Je hebt meer energie, voelt je lekker in je vel en staat sterk in je schoenen. De ideale basis om zelfverzekerd te leven.

Nicole Hop
€222,-

Je kan direct beginnen na aanmelden

Stel je open en ga mee op reis en creëer jouw ideale leven.

 Ik sta weer AAN!

Ik hen mijn kracht gevonden, ik sta zelfverzekerd rechtop en ik heb geleerd dankbaar te zijn voor de lessen die het leven mij gegeven heeft.


Nicole neemt je liefdevol mee naar je pijnpunten om dat vervolgens achter je te kunnen laten, zodat je zelfverzekerd in het licht kan stappen. De ballast valt letterlijk van je schouders en na afloop voel je je zoveel lichter.


Ik voel mij, dankzij deze waardevolle sessies, heerlijk vernieuwd! Warmte, liefde, geluksgevoel, zelfverzekerd, het stroomt allemaal weer.

Touch of matrix

Marlies