APK'tje.. Om optimaal in een flow te blijven.

  APK'tje.. Om optimaal in een flow te blijven.

Ervaar de kracht van herhaling.. 

Ervaar de kracht van herhaling.. 

Touch of Matrix Vergoeding

Vloeiende overgangen

1:1 (zoom) sessies

     1 sessie €150 

4 sessies €125 per sessie 

6 sessies €115 per sessie

Geef jouw groei een knallende boost! 

Amerika is dé voorloper. Maandelijks een coach om in die fijne flow te blijven.

Of het nou gaat om die ene grote droom, meer zelfvertrouwen, het overwinnen van belemmerende gedachtes of het manifesteren van je droomleven.

Elke maand even opfrissen is dé perfecte manier om je te blijven ontwikkelen.

Wil jij mij elke maand voor jezelf? Dan ga ik met je meedenken & samen gaan we de gaafste dingen manifesteren.

Een 1-op-1 zoom coaching sessie duurt gemiddeld 1 uur. Deze is helemaal op maat naar jouw coachingsvraag.

Na aanmelding neem ik contact met u op om een afspraak te maken.

focus ondernemen

Ontdek de Magie van Manifestatie: Een Intensieve Dag vol Transformatie en meer..

Voorbeeld: Ik heb Rob als mijn exclusieve particuliere cursist. Samen gaan we een dag beleven die je absoluut niet wilt missen!

Wat staat er op het programma? We starten om half 10 in de ochtend en brengen zo'n 4 uur samen door, inclusief een overheerlijke lunch. Een ongelooflijk waardevolle Touch of Nicole-sessie, boordevol krachtige manifestatietechnieken geïnspireerd door Quantum Wetenschap. 🌌 Tijdens deze sessie duiken we in de verbazingwekkende "5-Minute Manifestuin Techniek", die jouw manifestaties in een razend tempo zal versnellen. Niet alleen krijg je duidelijkheid over je diepste verlangens, maar we hebben ook een speciaal schoonmaakritueel dat letterlijk ruimte in jouw lichaam zal creëren. 🧹 Zo kun je vol energie alle informatie en verlangens tot je nemen en ze volledig omarmen. Dit wordt een ervaring die je nooit zult vergeten!

Maar dat is nog niet alles, want we sluiten de dag af met een waardevolle opdracht die mijn High End-cursisten al gebruiken om hun verlangens binnen één jaar te realiseren. Ik kan je niet te veel verraden, want ik wil de details als een spannende verrassing bewaren. Geloof me, je zult versteld staan!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt Rob ook nog eens toegang tot maandelijkse Zoom-calls gedurende 6 maanden. Hier zal ik hem alles leren over manifestatie en het quantum, zodat hij zijn grootste verlangens kan creëren. Dit is een unieke kans om je leven op een compleet nieuwe manier vorm te geven!

De prijs voor de Quantum Manifestation Coaching 6 maanden traject is slechts 1140 (of 3x444).

🌟🔥 Wil jij deze unieke kans ook grijpen? Boek direct het traject en ik neem binnen 24 uur contact met je op, zodat we binnen 7 werkdagen van start kunnen gaan

Ondernemers coach

Extra optie voor ondernemers

Ben jij een gedreven ondernemer die klaar is om een enorme sprong voorwaarts te maken? Bespaar jezelf zeven lange jaren van hard werken, opofferingen en frustratie en ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Met ons exclusieve 1-op-1 traject verander je jouw onderneming in een ware krachtpatser. Vergroot je klantenbestand, genereer meer inkomsten, bereik ongekend succes en vind de innerlijke rust waar je naar verlangt. Maar dat is nog niet alles!

Je zult stralen op sociale media, je zult baden in geluk en je zelfvertrouwen zal tot ongekende hoogten stijgen. Klaar om deze opwindende reis te beginnen? Klik nu hier en ontdek hoe je de beste versie van jezelf kunt worden.

Liever alleen 1:1 via zoom? Je kunt kiezen uit de volgende 3 opties:

  • 1 sessie; We hebben eenmalige coaching van 1 uur.
  • 4 sessies; We hebben gedurende 4 maanden 1 keer per maand een 1:1 coaching.
  • 6 sessies; Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd traject waarbij ik volledig voor jou beschikbaar ben? Dan is deze unieke optie perfect voor jou! Met deze speciale 1-op-1 coachingssessie gedurende 4 maanden, hebben we om de drie weken contact om samen te werken aan jouw specifieke doelen.