Succesvol op Instagram

Ik gun jou ook de next step naar succes op Instagram.

De grootste reden dat ik ben gaan coachen is omdat ik happy word als ik een ander succesvol kan maken. Ik heb al heel veel mensen jarenlang mogen coachen en opleiden in de horeca en in de Retail. Ik heb heel veel gave verkooptrainingen gegeven en nu coach ik mensen 1 op 1, zet ik bedrijven in de spotlight en geef ik (Instagram) trainingen. Ik weet wat er nodig is om die heuvel over te gaan die onmogelijk lijkt. Ik maak het klein, behapbaar en geef jou energie, tips, voorbeelden en de juiste opdrachten.

Ik weet uit ervaring dat je vaak voelt dat er wat in de weg zit om de next step te maken, maar je niet weet wat en waar je moet beginnen. Je blijft hard werken en het voelt alsof het nooit genoeg is. Je bent altijd druk en daardoor ervaar je vaak onrust in je lichaam, je hebt het gevoel altijd AAN te staan. Je weet dat het nu tijd is om aan de slag te gaan, maar waar moet je beginnen. Bij mij is dat gelukkig totaal weg. Ik heb dat overwonnen en dat kan jij ook. Iedereen heeft een bepaalde angst of blokkade in het lichaam wat je onbewust tegenhoudt om privé en zakelijk te groeien. Dit belemmert je om echt te denken ‘Oké f*ck it, ik ga dit ownen. Ik ben ready om te rocken en ik geloof dat ik het kan.’

Dankzij mijn waardevolle Instagram lessen die verwerkt zitten in de Online Zichtbaarheid VerVIJFvoudigen curcus:

  weet je wie jouw ideale volger is.
  weten jouw volgers en klanten wat jouw Big Why is en voelen daarom een connectie met jou.
  leer ik je unieke content schrijven zodat jouw volgers overgaan tot kopen.
  weet je alle mogelijkheden op Instagram, ook de statistieken gaan we doornemen zodat je weet wat wel en wat niet werkt voor jouw pagina.
  verdubbel je jouw bereik op Instagram, minimaal!
  pakken we de look and feel van jouw Instagram aan.
  zorg jij dat je authentiek bent, waardoor je concurrenten achter je laat.
En dit is nog maar slecht een kleine opsomming van wat je gaat leren. Want er is nog veel meer…

Natuurlijk bespreken we alle must-haves die Instagram te bieden heeft om jouw Instagram, en bedrijf  naar een hoger niveau te brengen. Dit alles leer ik jou met een grote dosis energie en motivatie.

Je volgt de lessen online, op je eigen tempo. Mijn advies is om elke 2 weken 1 les op te pakken. Je krijgt tips, leuke voorbeelden en waardevolle opdrachten met actiepunten zodat je echt doelgericht elke dag jezelf steeds beter gaat ontwikkelen.

Je krijgt 1 jaar lang toegang tot deze training. Geen stress dus als je een keer een drukke periode tegemoet gaat! Je hebt lang genoeg de tijd om de hele training op je eigen tempo te doorlopen.

P.s.: je kunt mij een berichtje sturen op Instagram als je dat fijn vind :)

Liefs,
Nicole

Over de schrijver
Voordat ik ondernemerscoach was, maakte ik een heftige periode door. Ik werkte toen al 10 jaar als verkooptrainer voor retail- en horecabedrijven. Een fantastische, maar ook super drukke baan. Tegelijkertijd zat ik vol verdriet. Hero, mijn zoon, was geboren met een hersenbloeding.‘Oké,’ dacht ik, ‘Dit moet ik anders gaan doen. Ik ga een eigen bedrijf starten!’ Het werd een webshop met mijn eigen label met bedrukte kleding voor het hele gezin.Ik heb 4 jaar lang met veel plezier de webshop gerund. En wat was het een groot succes! Mijn volgersaantallen op social media groeiden bizar snel. Ik maakte mijn volgers kopende klanten, en nog beter, ook fan van mij. Dit komt omdat ik onder anderen aan personal branding doe. Ook weet ik kanalen in te zetten die niets kosten maar wel kopende klanten opleveren. Ik heb mijn eigen label bedrukte twinning kleding succesvol verkocht in november 2020.De kracht van visualisatie, ik geloof dat het helpt! Het is één van de manieren waarin ik mij coaching onderscheid van andere. Doormiddel van visualisatie help ik jou eerst zien en geloven, en het daarna ook echt doen zodat jij al jouw ondernemersdromen uit laat komen. Het interessante is juist dat als je weet wat je doel is, het veel makkelijker wordt om je succes te vergroten.Succes hangt niet af van je opleiding of hoge iq, maar succes krijg je als je een doorzetter bent. We gaan AAN je bedrijf werken en ik deel mijn grote geheimen tot succes en mijn 10 jaar ondernemerservaring.Ik help jou stap voor stap alles wat je moet weten met rust en focus, zodat je niet alleen geleidelijk groeit met je bedrijf maar ook als persoon.
Reactie plaatsen