Het Verband Tussen Emoties en Fysieke Pijn: Hoe Touch of Matrix kan helpen
05 juli 2023 

Het Verband Tussen Emoties en Fysieke Pijn: Hoe Touch of Matrix kan helpen

Vier jaar geleden werd ik plotseling geel en viel ik enorm af. Iedereen dacht dat ik kanker had en ik werd uitgebreid medisch onderzocht, maar er kwam niets uit. Uiteindelijk heb ik dankzij Touch of Matrix mijn gezondheid kunnen herstellen. Dit is mijn verhaal, en ik wil anderen helpen door hen bewust te maken van Touch of Matrix. Niemand hoeft alleen te zijn in zijn of haar strijd, want er is een oplossing. In deze blog duiken we dieper in op het verband tussen psychologische factoren en fysieke pijn, en leg ik uit hoe Touch of Matrix kan helpen bij het oplossen van deze problemen.

Het Verband tussen Psychologische Factoren en Fysieke Pijn:
Het verband tussen psychologische factoren en fysieke pijn is goed gedocumenteerd in de wetenschappelijke literatuur. Talrijke studies hebben aangetoond dat stress, traumatische ervaringen en onverwerkte emoties invloed kunnen hebben op het ontstaan en de intensiteit van fysieke pijnklachten, zelfs jaren nadat een traumatische gebeurtenis heeft plaatsgevonden.

Stress en Gevoeligheid voor Pijn:
Onderzoek heeft aangetoond dat stressvolle gebeurtenissen en langdurige stress de gevoeligheid voor pijn kunnen verhogen. Stress activeert het sympathische zenuwstelsel en verhoogt ontstekingsreacties in het lichaam, wat kan leiden tot veranderingen in de manier waarop pijn wordt waargenomen en ervaren.

Psychologische Stoornissen en Chronische Pijn:
Verschillende studies hebben aangetoond dat mensen met psychologische stoornissen, zoals depressie, angststoornissen en posttraumatische stressstoornis (PTSS), of een overprikkelde brein, een verhoogd risico hebben op het ontwikkelen van chronische pijnklachten. Emotionele stress kan de pijndrempel verlagen en de gevoeligheid voor pijn vergroten.

Touch of Matrix: Een Oplossing voor Pijn en Onverwerkte Emoties:
Als je last hebt van onverklaarbare pijn, geel worden en gewichtsverlies, zonder dat er een medische oorzaak kan worden gevonden, kan Touch of Matrix een effectieve oplossing zijn. Touch of Matrix is een methode die zich richt op het balanceren van het lichaam, het vrijmaken van emotionele blokkades en het herstellen van de energiestromen. Door een Touch of Matrix-sessie te boeken, kun je de onderliggende emotionele spanning loslaten en pijn verminderen.

Psychosomatische Pijn en Onverwerkte Emoties:
Het is belangrijk op te merken dat niet alle fysieke pijn het gevolg is van emotionele factoren. Er kunnen ook tal van andere oorzaken zijn, zoals letsel, ontstekingen, infecties of andere medische aandoeningen. Daarom is het altijd verstandig om medisch onderzoek te laten doen om mogelijke fysieke oorzaken uit te sluiten. Ik ben geen dokter, maar ik raad altijd aan om zowel naar je lichaam als naar je geest te luisteren voor een holistische benadering van genezing.

Er wordt nog steeds veel onderzoek gedaan om de precieze mechanismen van het verband tussen emoties en fysieke pijn verder te begrijpen. Maar één ding is zeker: onze geest en ons lichaam zijn nauw met elkaar verbonden, en het erkennen en aanpakken van onverwerkte emoties kan een belangrijke rol spelen bij het verminderen van pijnklachten.

Dus, als je jezelf herkent in mijn verhaal, als je kampt met onverklaarbare pijn of als je gewoon nieuwsgierig bent naar alternatieve benaderingen van genezing, overweeg dan om een Touch of Matrix-sessie te boeken. Het heeft mijn leven veranderd en ik geloof dat het ook voor jou een verschil kan maken.

Laten we samen de weg naar genezing bewandelen en anderen laten zien dat ze niet alleen zijn. De kracht om te genezen ligt binnen handbereik.

Over de schrijver
Hi, ik ben Nicole Hop.Dé Nederlandse manifestatie expert, transformatie coach en publieke spreker.Ik coach ondernemers en particulieren en daarnaast geef ik ook Touch of Matrix sessies.Door mijn sessies ga jij je krachtig en zelfverzekerd voelen, waardoor jij je onbewuste belemmerende blokkades loslaat. Door mijn jarenlange expertise in het bedrijfsleven te combineren met persoonlijke coaching kan ik jou helpen in het manifesteren van jouw droomleven. Ik geef met het all-in pakket alles wat je nodig hebt om next level te gaan.Of je je nu wilt focussen op zakelijk succes of persoonlijke groei, je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen