Touch of Matrix

Hoe werkt het bewustzijn en zelfliefde

Wat staat jou in de weg, wat houdt jou tegen, om daar te zijn waar je wilt zijn?

Jouw mindset kan geen situaties veranderen. Een positieve mindset veranderd jou wel! Het verandert jouw lichaamstaal en reactie erop. Jij gaat door een positieve mindset relaxter, zelfverzekerder en krachtiger reageren.

Daardoor ga je filteren, loslaten wat niet dienend is en tot je nemen wat jij wel belangrijk vind.

Vaak zijn we aan het overleven. Je doet wat er gedaan moet worden en ‘s avonds zit je uitgeteld op de bank.

Jezelf op de eerste plek zetten, lukt alleen als je bewust bent dat er altijd liefde in jou zit. Als je uitgeblust bent, zie en voel je dat niet voor jezelf.

Zie het als een kom met soep, die voor de helft gevuld is met liefde. Elke keer als jij iets extra’s wilt ondernemen of iemand liefde geeft, gaat er een schep uit de kom. Jij loopt helemaal leeg, doordat je alleen maar aan het geven bent. Zorg daarom dat eerst jouw lichaam en geest helemaal gevuld worden met zelfliefde, zodat jij letterlijk helemaal opgeladen bent. Dit heeft niet alleen een positief effect op jouw eigen leven, het heeft ook een positief effect op het leven van jouw omgeving. Als jij bent opgeladen, vraagt jouw omgeving veel minder energie van jou. Ze voelen namelijk dat jij in een andere ‘vibe’ zit. De ontspannen flow!

Voor iedereen die magie wil ervaren raad ik Touch of Matrix aan.

Liefs, Nicole


Reactie plaatsen